Salto sloten: productoverzicht

Salto sloten bieden draadloos gemak

Salto sloten en elektronische sluitsystemen bieden heel veel mogelijkheden voor toegangsbeheer. De Salto toegangscontrole systemen kunnen volledig draadloos gebruikt worden. Het gebouw hoeft dus niet bekabeld te worden. Dat maakt dat Salto snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden door Safe. 

Het XS4 toegangscontrole platform van Salto combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt.
Met het Salto XS4 toegangscontrole-platform kan eenvoudig een toegangscontrolesysteem worden opgezet. De Salto sloten uit het XS4 pakket bestaan uit elektronische deurbeslagen, cilinders en wandlezers. 

Sleutelkaarten en sloten

Zowel uw sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan of juist te beperken. U kunt de gegevens op de kaart bovendien overzetten naar de PC zodat u ziet waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of juist geweigerd.

Saltobeslag integreert met mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, intercomsystemen en eventueel ook CCTV camerasystemen. Safe Beveiliging kan deze volledige integratie voor u verzorgen en biedt u zo veiligheid, controle en comfort.

Lees meer over SaltoSalto JustIN

Salto Systems - download brochures

Download onderstaand diverse (product)brochures en overzichten van Salto Systems.

• Salto Systems Corporate brochure
• Salto Systemen - Markten (oa Onderwijs, Zorg, Retail, VVE, etc.)
• Salto Sloten - Productoverzicht

Product brochures
• Salto KS Cloud-based Toegangscontrole
• Salto Mobile solutions - JustIN 
• Salto toegangscontrole - XS4 Mini 
• Salto toegangscontrole - XS4 One  

Wilt u meer weten over Salto elektronische sluitsystemen?

Neem vooral contact met ons op per telefoon, email of ons contactformulier.

Safe monteert Salto sloten

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid