Salto sloten & draadloze sluitsystemen

Salto Systems oplossingen

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Snel en eenvoudig
te installeren

Salto sloten en elektronische sluitsystemen bieden heel veel mogelijkheden voor toegangsbeheer. De Salto Systems toegangscontrole systemen kunnen volledig draadloos gebruikt worden. Het gebouw hoeft dus niet bekabeld te worden. Dat maakt dat Salto snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden door Safe.

Het Salto toegangscontrole platform XS4 combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt.
Met het Salto XS4 toegangscontrole-platform kan eenvoudig een toegangscontrolesysteem worden opgezet. De Salto sloten uit het XS4 pakket bestaan uit elektronische deurbeslagen, cilinders en wandlezers.

Salto Systems:
kaarten en sloten

Zowel uw sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan of juist te beperken.

U kunt de gegevens op de kaart bovendien overzetten naar de PC zodat u ziet waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of juist geweigerd.

Saltobeslag integreert met mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, intercomsystemen en eventueel ook CCTV camerasystemen. Safe Beveiliging kan deze volledige integratie voor u verzorgen en biedt u zo veiligheid, controle en comfort.

Safe Beveiliging kan de volledige Salto-integratie
voor u verzorgen

Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling.

Een mooi voorbeeld
(klik op de foto hieronder)

Wooncomplex Rachmaninoff

Salto vraagt soms
om diepgravende ICT-kennis

De ProAccess SPACE software van SALTO is webbased en zorgt voor meer flexibiliteit in toegangscontrole. De software sluit met diverse nieuwe functionaliteiten naadloos aan op vandaag de dag.

ProAccess SPACE is een doorontwikkeling van de bestaande SALTO ProAccess en HAMS software-familie. De Salto-software werkt naadloos samen met de mobiele software van Salto. Steeds meer gebruikers stappen over op het gebruik van smartphones om daarmee het toegangssysteem te bedienen en toegangsrechten actueel te houden. Het JustIN Mobile platform van SALTO geeft de gebruiker nog meer flexibiliteit in toegangscontrole.

Binnen JustIN zijn twee oplossingen ontwikkeld die alleen beschikbaar zijn met ProAccess SPACE. Het SALTO Virtual Network (SVN) functioneert op basis van stand-alone offline sloten samen met een aantal online punten die onder andere de toegangsrechten van gebruikers actualiseren. Door gebruik te maken van NFC kunnen deze toegangsrechten op de DESfire kaart nu ook via de smartphone bijgewerkt worden, dat is de JustIN mSVNoplossing.

Daarnaast heeft SALTO de elektronische beslagen voorbereid op communicatie met smartphones via Bluetooth Low Energy (BLE). Dat is voor de tweede oplossing in het platform. Met de JustIN Mobile app kan een deur met SALTO toegangscontrole rechtstreeks met de smartphone geopend worden. Met de lancering van ProAccess SPACE 2.0 kan deze functie naast hotels nu volwaardig in toegangscontrole systemen gebruikt worden.

Technische knowhow

U ziet, toepassing van Salto Systems vraagt heel veel meer dan traditionele slotenmakerskennis.

Safe durft zich daarom ook gerust een ICT-bedrijf te noemen. Het kan projecten op dit gebied strak managen en uitvoeren. Safe migreert bijvoorbeeld uw software planmatig naar een nieuwe server en het verzorgt voor u alle software updates die vanuit SALTO beschikbaar komen. Daarbij bewaakt Safe dat het volledige systeem operationeel blijft, terwijl migraties of updates worden uitgevoerd.

Bij migraties naar de webbased omgeving van Salto kan Safe er ook voor zorgen dat alle componenten de benodigde aangepaste IP-adressen krijgen.

Allemaal specialistisch werk. Maar Safe is zo’n specialist. ICT-projecten als deze vragen niet alleen om vergaande expertise, maar ook om een gedegen analyse van de gebruikssituatie en om gedegen projectmanagement. U mag daarin volledig op de expertise van Safe vertrouwen.Safe wordt door klanten beoordeeld met een:
Google Rating
Geef uw mening >Wilt u meer weten over Salto, bel dan rechtstreeks met Mark van Lieshout
projectmanager 06 23 54 83 36
óf 088-40 88 863

Sloten van Salto

Salto Systems - download brochures

Download onderstaand diverse (product)brochures en overzichten van Salto Systems. Kies uit de documentatie hiernaast en klik de brochure van uw keuze aan.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).