TOEGANGS-EXPERTS  
MET EEN PASSIE
VOOR RETAIL

Bekijk onze corporate film

TOEGANGS-EXPERTS  
MET EEN PASSIE
VOOR RETAIL

Bekijk onze corporate film

Retail

Onderhoudsmonteur voor toegangsbeveiliging

Winkels zijn steeds vaker open... maar moeten ook nog steeds regelmatig op slot. Op die momenten moet de voorraad optimaal beveiligd zijn en goede sloten zijn daarvoor cruciaal. Daarom stellen retailers terecht zeer hoge eisen aan het serviceniveau van hun toegangs-beveiligingsspecialist. 

Onze winkel is nooit dicht; 24/7 paraat voor de retail

Safe Beveiliging monteur bij Hema winkel

Op ieder moment dat er problemen ontstaan met sloten of sleutels moet er in de retail uiteraard snel gehandeld worden om inkomstenderving of hoge personeelskosten tegen te gaan. Safe is daar volledig op ingesteld en ervaren. Het werkt onder meer voor: Zeeman, Jumbo Supermarkten, Hema en Hunkemöller.

We kennen de specifieke vragen van de retail en bieden daar de oplossingen bij. Daarbij kijken we desgewenst veel verder dan de techniek, maar komen bijvoorbeeld ook met een oplossing voor het sleutelbeheer

We nemen de verantwoordelijkheid voor alle filialen 

Zeeman logo

Zeeman over Safe

Eugène Scherrenberg, Architect ­Construction Manager Europe, Zeeman, over Safe: Zeeman heeft ruim 1230 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Safe verzorgt voor al die winkels het toegangsbeheer. Ze leveren de cilinders volledig volgens onze specificaties en bieden ook de service als er problemen zijn."

"We hebben al jaren geleden voor Safe gekozen op basis van hun snelheid van handelen en hun voorraad. Ze bleken sneller dan de fabrikant. Als ik ze ’s ochtends bel heb ik het ’s middags in huis.. Jacqueline Beer heb ik al twee jaar niet gesproken. Omdat het simpelweg niet hoeft. Dingen lopen vanzelf met Safe. Dan zijn dat soort gesprekken helemaal niet nodig.”

Hunkemöller winkel

Ontzorgen

Safe Beveiliging werkt landelijk en voor sommige winkelketens zelfs Europees. Het is volledig ingericht op projecten als deze, waarbij techniek (Safe maakt
in eigen huis niet alleen sleutels maar even zo goed ook cilinders) en projectmanagement samenkomen. Nu is het nog vaak zo dat ieder filiaal voor elke extra of vervangende sleutel bij het hoofdkantoor terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd.

Speciaal voor filiaal-winkelbedrijven en dit probleem heeft Safe Beveiliging haar doordachte  dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij het hoofdkantoor binnen maar de verantwoordelijke daar hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvrager aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Dat zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, bestelt de
sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging bij het filiaal op de afgesproken tijd. Dat is optimaal ontzorgen. 

Winkelstraat

Altijd paraat

De openingstijden in winkels worden in rap tempo aangepast aan de behoeften van de huidige consument. Het is belangrijk dat de toeleveranciers/dienstverleners voor de retail daarin meegaan. Sleutels breken nu ook af op zondagochtend en op dinsdag om 20.00 uur.

Safe Beveiliging heeft er daarom voor gezorgd dat het niet alleen 24/7 bereikbaar is, maar dat het ook 24/7 mensen paraat heeft staan voor calamiteiten. Safe heeft de retail en dan met name de filiaalbedrijven zorgvuldig geanalyseerd en daar haar eigen dienstverlening op aangepast. Het heeft
dus een sterke projectmanagementorganisatie opgetuigd, een permanent beschikbare spoedservice, het heeft specialisten klaar staan die in eigen huis (lees: snel) cilinders en sloten kunnen vervaardigen en het heeft een administratieve organisatie die aan kan sluiten op die van een hoofdkantoor. Heeft u hier vragen over, neem dan vooral contact met ons op.

’Safe bleek sneller te zijn dan de fabrikant' | Eugène Scherrenberg, Zeeman

Busje van Safe BeveiligingIt's safe for sure stempel

Een sluitende oplossing voor de bekende problemen

Dat praktijk leert dat het sleutelbeheer bij praktisch alle filiaalbedrijven als gevolg van hun ontstaansgeschiedenis en geografische spreiding weinig efficiënt is. In de hectiek van een winkel(om)bouw is er logischerwijze weinig aandacht
geweest voor iets als sleutelbeheer. Dat resulteert in een landelijk beeld met diverse sluitsystemen en een soms niet volledige administratie op het sleutelbeheer.

We zien in de praktijk dat de filialen bij sleutelproblemen (denk aan het vervangen van sleutels, het bijmaken van sleutels of het vervangen van cilinders) terecht komen bij de eigen facilitaire dienstverleners van het hoofdkantoor. Die beschikken vanzelfsprekend vaak niet over alle details van het lokaal gemonteerde sluitsysteem en moeten dus veel moeite doen om aan de vraag tegemoet te komen. Daar gaat veel tijd in zitten. Tijd die er over het algemeen eigenlijk niet is.

Het is te gemakkelijk om te stellen dat de filiaalbedrijven nu over moeten stappen op een uniform sluitsysteem. Bedenk immers dat het bij een keten als Hunkemöller dan om de ombouw van maar liefst 700 winkels gaat. Het lijkt verstandiger om met een groeimodel te gaan werken, waarbij de winkels stap voor stap uniformer worden en waarbij de volledige afhandeling en logistiek van problemen rond het sluitwerk bij één externe partij komt te liggen. Safe heeft daar enorm veel ervaring mee. Het fungeert als facilitair bedrijf voor sluitwerk voor woningbouwverenigingen, VVE’s en ook voor grootwinkelbedrijven. Overal waar bij deze filialen het toegangsbeheer onder handen moet worden genomen, wordt dit vervangen door een uniform systeem. Dat gaat langs de weg van geleidelijkheid.

Meer over Safe

Onze expertise in toegangsbeveiliging

"Safe levert kwaliteit. Safe zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.” Mary Damhoff, VHD-Toned

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed