HET BEGINT MET
EEN GOED GESPREK
OVER TOEGANGSSYSTEMEN

24/7

Salto deurslot

Safe is tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar voor al uw vragen. Hebt u vragen of problemen buiten kantooruren die niet kunnen wachten, dan kunt u als relatie van Safe ook altijd bellen. Wij zijn altijd bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen.
 

Alleen professionele klanten

Onderhoudsmonteur van Safe

Safe Beveiliging werk alleen voor professionele klanten: verenigingen van eigenaren, vastgoedbeleggers, scholen, retailers, woningcorpraties of zorginstellingen. Daar is onze organisatie volledig op ingericht. Particulieren moeten we helaas verwijzen naar lokale slotenmakers.

Voor onze professionele klanten hebben wij commercieel en technisch adviseurs, maar ook ICT-ers die met u tot een compleet plan kunnen komen voor toegangsbeveiliging. Inclusief het beheer daarvan en onderhoud. Er staat een gedegen projectorganisatie voor u klaar om ook grotere projecten (denk aan het op PKVW-niveau brengen van een hele wijk of een SALTO-implementatie binnen de hele zorginstelling) in goede banen te leiden.

Safe Beveiliging kán veel, maar de bal ligt nu eerst bij u: u moet immers het eerste contact leggen. dat kan telefonisch , per mail of met het formulier.

Direct een sluitende oplossing

Emma Vos
Servicebus van Safe Beveiliging

Het adres voor professionele toegangsbeveiliging

Graffiti kunstwerk voor Safe Beveiliging

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed