TOEGANGSBEVEILIGING ADVIES

TOEGANGSBEVEILIGING ADVIES

Servicebussen van-Safe-Beveiliging

Expertise

Voordat fysieke beveiliging daadwerkelijk wordt ingezet, dient er eerst een goed advies te worden opgesteld. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise op het gebied van toegangsbeveiliging. Safe Beveiliging biedt passend advies op het gebied van toegangscontrole beveiliging voor:

 • Bedrijven

 • Instellingen

 • Scholen

 • Retailketens

 • Woningbouwverenigingen

Safe Beveiliging heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden. Daarnaast houdt het bedrijf ook alle innovaties scherp in het oog en toetst deze op hun bruikbaarheid en duurzaamheid.

Safe Beveiliging verdiept zich in de unieke behoeften van elke klant en definieert welke gegevens cruciaal zijn voor het ontwerpen van een op maat gemaakte toegangscontrole-oplossing.


Toegangssysteem onderhoud-door-Safe-Beveiliging

Stappen naar een perfect advies

De adviseurs van Safe Beveiliging weten uiteraard alles van toegangsbeveiliging. De eerste stap voor ieder advies is daarom, dat ze eerst meer van u willen weten. 

 • Welk probleem moet er worden opgelost? 

 • Welke systemen zijn er momenteel in gebruik? 

 • Over hoeveel ruimtes praten we?

 • En over hoeveel gebruikers?

 • Is er sprake van nieuwbouw of een bestaande sitiuatie?

 • En wat is de doorlooptijd van het project?

Na de analyse van de doelen en de bestaande situatie komt Safe Beveiliging met een gedegen aanpak, een gedegen planning en met een begroting op basis waarvan we het gesprek weer aangaan. We streven er altijd naar om de lijnen kort te houden, door doorlooptijd van het advies beperkt.

47

jaar ervaring

4678

SALTO-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacature

Geïntegreerd advies

Door uw toegang te beveiligen en controleren  kunt u diefstal, criminaliteit en vandalisme in veel gevallen voorkomen. dat is belangrijk. Maar steeds vaker wordt toegangscontrole ook gebruikt om inzicht te krijgen in bezoekersstromen. Uiteraard kunnen we u daarin adviseren.

Maar we gaan verder. In ons advies kunnen we ook voorstellen doen om bijvoorbeeld toegangsverlening te koppelen aan roosters. Zo krijgen medewerkers of leerlingen alleen toegang op momenten dat ze ook daadwerkelijk in het gebouw moeten zijn.

Onze adviseurs kennen de systemen, maar hebben ook voldoende ICT-expertise om dergelijke geavanceerde koppelingen in hun advies mee te nemen. 

Goed advies is essentieel

 Het is essentieel om goed advies in te winnen bij het toepassen van elektronische toegangsbeveiliging om verschillende redenen:

Complexiteit van technologie:
Elektronische toegangsbeveiligingssystemen kunnen complex zijn, met verschillende componenten zoals kaartlezers, biometrische scanners, elektronische sloten en beheersoftware. Goed advies kan helpen bij het begrijpen van deze technologieën en het vinden van de beste oplossingen voor specifieke behoeften.

Risicobeheer:
Een goed adviesproces omvat het identificeren van specifieke risico's en het ontwerpen van een beveiligingssysteem dat deze risico's minimaliseert. Dit omvat het overwegen van mogelijke bedreigingen, kwetsbaarheden en het bepalen van de meest geschikte beveiligingslagen.

Compliance:
Afhankelijk van de sector en de regio kunnen er specifieke wet- en regelgevingen zijn met betrekking tot toegangsbeveiliging. Goed advies zorgt ervoor dat het geïmplementeerde systeem voldoet aan de relevante normen en regelgeving, wat essentieel is om juridische problemen te voorkomen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit:
Een goed advies helpt bij het ontwerpen van een systeem dat niet alleen voldoet aan de huidige behoeften, maar ook schaalbaar is voor toekomstige groei. Het beveiligingssysteem moet in staat zijn om gemakkelijk aangepast te worden aan veranderende eisen en technologische ontwikkelingen.

Integratie met bestaande systemen:
Bedrijven hebben vaak al bestaande beveiligingssystemen of IT-infrastructuur. Goed advies zorgt voor een naadloze integratie van elektronische toegangsbeveiliging met deze systemen, waardoor een efficiënter en geïntegreerd beveiligingsecosysteem ontstaat.

Gebruiksvriendelijkheid:
Een goed advies houdt rekening met de gebruikerservaring. Het is belangrijk dat het beveiligingssysteem effectief is, maar ook eenvoudig te gebruiken voor zowel medewerkers als beheerders.

 

logistiek%20beveiliging


Spoedservice van-Safe-Beveiliging

 

Medewerkers van-Safe-Beveiliging

 

Its safe-for-sure-stempel

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Monteur en onderhoudsbus van Safe Beveiliging

Toegangsbeveiliging adviseur én uitvoerder voor aannemers

Aannemers die een contract hebben met een woningcorporatie kiezen er steeds vaker voor om bijvoorbeeld de specifieke PKVW-werkzaamheden uit te besteden aan Safe Beveiliging. Wij kunnen immers snel en deskundig werkzaamheden uitvoeren, evenals certificeren. Alle monteurs zijn dan ook erkend Preventie Adviseur.

Aannemers die zelf uitvoeren, moeten hun werk altijd door een Certificatie Instelling laten keuren en certificeren. Dat levert vertraging op en kost geld. Vaak wordt de vertraging zelfs nog groter omdat zaken afgekeurd worden. Logisch, want deze timmerlieden zijn niet dagelijks met deze materie bezig zijn en zijn ook zeker niet allemaal gediplomeerd Preventie Adviseur.

It's safe for sure stempel

“Safe Beveiliging lost zaken werkelijk voor ons op”  |  Brigitte Polderman Projectleider MIDDIN

Safe Beveiliging plaatst maar liefst 9000 SALTO sloten bij Universiteit Utrecht na een Europese aanbesteding.

toegangsbeveiliging%20logistiek

Op grens ICT en facilitair management

In de tijd dat Safe Beveiliging louter mechanische sloten toepaste, bestonden er uiteraard ook sleutelplannen. Ook toen konden we ervoor zorgen dat de conciërge elke deur kon openen en dat de leraar Frans alleen toegang kreeg tot zijn lokaal. Maar elektronische sloten hebben heel veel meer mogelijk gemaakt, waaronder geavanceerde toegang tot systemen, waardoor je precies kunt zien wie, waar en wanneer iemand een bepaalde ruimte is binnengelopen.

Daarbij kunnen we de gesprekspartners zijn voor de facilitair manager, maar ook voor de ICT-afdeling. Want toegangsbeveiliging heeft tegenwoordig alles te maken met uw ICT. Dat geldt bijvoorbeeld voor de toegangscontrolesystemen van SALTO, die niet alleen de fysieke beveiliging verbeteren, maar ook het proces van toegang te krijgen tot bepaalde  gebieden stroomlijnen en integreren met uw bestaande technologische infrastructuur.

Twan Breevaart

Onze specialisten staan voor u klaar

De eerste stap om tot een goed advies te komen omtrent toegangscontrole beveiliging, ligt vooralsnog bij u. Als u contact met ons opneemt, kunnen we uw specifieke situatie en uw specifieke wensen doorspreken en komen we gauw tot een advies én plan van aanpak. Dat doen we doeltreffend, snel en geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder om de meest efficiënte manier te vinden voor uw medewerkers om toegang te krijgen tot de door u gewenste ruimtes.


Neem contact op
Toegangsbeveiliging voor-de-retail

Jumbo Supermarkten

We hebben Jumbo, maar ook andere grote retailketens als Hema, C&A, Hunkemöller en Zeeman eerst van een gedegen advies voorzien in toegangsbeveiliging om daarna ook de verantwoordelijkheid te nemen voor installatie en onderhoud.

Universiteit%20toegangsbeveiliging

Universiteit Utrecht

Met 9000 SALTO-sloten is de Universiteit Utrecht zeker niet ons grootste SALTO-project. Maar het is omvangrijk dus ook hier ging een flinkt adviestraject aan vooraf en wordt ook strak projectmanagement uitgevoerd om alles steeds in goede banen te leiden.

Studentenwoningen

Preventieadviseur PKVW

Safe Beveiliging kan u ook als geen ander adviseren in PKVW-projecten. Voor Woonstad Rotterdam brachten we bijvoorbeeld 6500 studentenwoningen op PKVW-niveau  die we nu, na tien jaar, stuk voor stuk hercertificeren.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed