TOEGANGSBEVEILIGING ADVIES

TOEGANGSBEVEILIGING ADVIES

Servicebussen van-Safe-Beveiliging

Expertise

Het begint allemaal met een goed advies. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise op het gebied van toegangsbeveiliging. Safe Beveiliging biedt passend advies op het gebied van toegangscontrole beveiliging voor:

  • Bedrijven

  • Instellingen

  • Scholen

  • Retailketens

  • Woningbouwverenigingen

Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden. Daarnaast houdt het bedrijf ook alle innovaties scherp in het oog en toetst deze op hun bruikbaarheid en duurzaamheid.

Onze expertise in toegangsbeveiliging

"Safe lost zaken werkelijk voor ons op”  |  Brigitte Polderman Projectleider MIDDIN

Monteur en onderhoudsbus van Safe Beveiliging

Toegangsbeveiliging adviseur én uitvoerder voor aannemers

Aannemers die een contract hebben met een woningcorporatie kiezen er steeds vaker voor om bijvoorbeeld de specifieke PKVW-werkzaamheden uit te besteden aan Safe Beveiliging. Wij kunnen immers snel en deskundig werkzaamheden uitvoeren, evenals certificeren. Alle monteurs zijn dan ook erkend Preventie Adviseur.

Aannemers die zelf uitvoeren, moeten hun werk altijd door een Certificatie Instelling laten keuren en certificeren. Dat levert vertraging op en kost geld. Vaak wordt de vertraging zelfs nog groter omdat zaken afgekeurd worden. Logisch, want deze timmerlieden zijn niet dagelijks met deze materie bezig zijn en zijn ook zeker niet allemaal gediplomeerd Preventie Adviseur.

It's safe for sure stempel

47

jaar ervaring

4678

Salto-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacatures

Onbenut potentieel van toegangscontrole beveiliging

In de tijd dat Safe louter mechanische sloten toepaste, bestonden er uiteraard ook sleutelplannen. Ook toen konden we ervoor zorgen dat de conciërge elke deur kon openen en de leraar Frans alleen die van zijn lokaal. Maar elektronische sloten hebben heel veel meer mogelijk gemaakt.

In de praktijk blijkt dat beheerders van gebouwen te weinig gebruikmaken van de beschikbare mogelijkheden. Juist daarom is het zo essentieel dat zij advies krijgen van Safe.

Safe heeft inmiddels zoveel kantoren, algemene ruimtes in woongebouwen, scholen en zorginstellingen voorzien van een doordachte oplossing voor toegangsbeveiliging, dat we ons wellicht de grootste specialist in Nederland mogen noemen. We delen onze expertise graag.

Daarbij kunnen we de gesprekspartners zijn voor de facilitair manager, maar ook voor de ICT-afdeling. Want toegangsbeveiliging heeft tegenwoordig alles te maken met uw ICT. Dat geldt bijvoorbeeld voor de toeganscontrolesystemen van Salto.

Twan Breevaart

Onze specialisten staan voor u klaar

De eerste stap om tot een goed advies te komen omtrent toegangscontrole beveiliging, ligt vooralsnog bij u. Als u contact met ons opneemt, kunnen we uw specifieke situatie en uw specifieke wensen doorspreken en komen we gauw tot een advies én plan van aanpak. Dat doen we doeltreffend, snel en geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder!

Neem contact op

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed