HET BEGINT MET
GEDEGEN
ADVIES

Bekijk onze corporate film

HET BEGINT MET
GEDEGEN
ADVIES

Bekijk onze corporate film

Safe zet eerst de grote lijnen uit

Expertise

winkelslot

Het begint allemaal met een goed advies. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise. En met de expertise begint het. Safe Beveiliging kan bedrijven, instellingen, scholen, retailketens en woningbouwverenigingen adequaat adviseren op het gebied van toegangs-beveiliging en toegangscontrole. 

Ervaring

placeholder image

Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden.
Innovaties

Schermafbeelding%202022 01-31%20om%2016.18.26

Het advies van Safe Beveiliging over uw toegangsbeveiliging beperkt zich dus  niet tot het delen van boeken-kennis. Safe heeft jarenlange expertise en wil niets liever dan die met u delen. Daarnaast houdt het bedrijf ook alle innovaties scherp in het oog en toetst deze op hun bruikbaarheid en duurzaamheid.  


Onze expertise in toegangsbeveiliging

"Safe lost zaken werkelijk voor ons op”  |  Brigitte Polderman Projectleider MIDDIN

nemef

Adviseur én uitvoerder voor aannemers

Aannemers die een contract hebben met een woningcorporatie kiezen er steeds vaker voor om bijvoorbeeld de specifieke PKVW-werkzaamheden uit te besteden aan Safe. Safe kan immers snel en deskundig werkzaamheden uitvoeren en kan ook snel certificeren, omdat alle monteurs  erkend Preventie Adviseur zijn.

Aannemers die zelf uitvoeren, moeten hun werk altijd door een Certificatie Instelling laten keuren en certificeren. Dat levert vertraging op en kost geld. Vaak wordt de vertraging zelfs nog groter omdat zaken afgekeurd worden. Logisch, want deze timmerlieden zijn niet dagelijks met deze materie bezig zijn en zijn ook zeker niet allemaal gediplomeerd Preventie Adviseur. 

for%20sure%20stempel
placeholder image

Advies over integratie

Het beveiligen van uw toegang voorkomt criminaliteit, vandalisme, diefstal en heeft een preventieve werking. Elektronische toegangscontrole geeft bovendien inzicht in bezoekersstromen. Wij kunnen zorgen voor de integratie met uw volledige gebouwautomatisering. Daag ons daarin gerust uit.

placeholder image

Maak nader kennis de professionals van Safe

Safe Beveiliging heeft in 40 jaar tijd een enorme reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, scholen (zorg)instellingen en woningen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weet ons bedrijf zich werkelijk te onderscheiden. Bekijk onze film.

salto toegangscontrole

Neem contact op

De eerste stap om tot een goed advies te komen, ligt toch écht nog bij u. Als ú contact met ons opneemt, kunnen we uw specifieke situatie en uw specifieke wensen doorspreken en komen we gauw tot een advies én plan van aanpak. Dat doen we doeltreffend, snel en geheel vrijblijvend.

salto toegangscontrole

Steeds meer meer mogelijk; steeds meer vraag naar advies

In de tijd dat Safe louter mechanische sloten toepaste, bestonden er uiteraard ook sleutelplannen. Ook toen konden we ervoor zorgen dat de concierge elke deur kon openen en de leraar Frans alleen die van zijn lokaal. Maar elektronische sloten hebben heel veel meer mogelijk gemaakt. Technisch kan ongeveer alles, maar te vaak maken beheerders van gebouwen veel te weinig gebruik van alle mogelijkheden die geboden worden. Juist daarom is het zo essentieel dat zij advies krijgen van Safe.

Safe heeft inmiddels zoveel kantoren, algemene ruimtes in woongebouwen, scholen en zorginstellingen voorzien van een doordachte oplossing voor toegangsbeveiliging, dat we ons wellicht de grootste specialist in Nederland mogen noemen. We delen onze expertise graag. Daarbij kunnen we de gesprekspartners zijn voor de facilitair manager, maar ook voor de ICT-afdeling. Want toegangsbeveiliging heeft tegenwoordig alles te maken met uw ICT.

Bel ons voor advies

47

jaar ervaring

4678

Salto-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacatures

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Bekijk 'the making of'

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.


Bel voor spoed