Advies voor toegangssystemen krijgt u bij Safe

Safe Beveiliging kiest voor duurzaam

Safe heeft niet alleen oog voor haar klanten, techniek en haar mensen, maar ook voor onze planeet. Al sinds jaar en dag gebruikt Safe voor een aanzienlijk deel (30%) van haar stroomvoorziening zonne-energie die het zelf opwekt en kiest het bij de lunch voor biologische producten. Maar er is meer: bij de verbouwing in oktober 2017 zijn de airco’s weggehaald. In plaats daarvan is een Warmte-Terug-Win-installatie geplaatst. Safe kan nu verwarmen en koelen met een warmtepomp.

Voor het deel van de energie dat Safe niet zelf opwekt maakt het sinds 2017 gebruik van De Groene Stroomfabriek die 100% Nederlandse duurzame energie opwekt met wind, een beetje zon en met biomassa (die bestaat uit lokaal snoeihout).

Ook in de dagelijkse bedrijfsvoering doet Safe Beveiliging er alles aan om zo duurzaam mogelijk te acteren. Door zuinig te rijden, duurzaamheid bij haar inkoop zwaar mee te laten wegen, door routes efficient te plannen en door de afvalstromen in het primaire proces én op kantoor gescheiden te houden. Het zijn bescheiden, maar wel heel bewuste stappen die wat Safe betreft stappen in de goede richting zijn.

Vragen over het duurzaamheidsbeleid van Safe? Neem contact op. 

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid