WE NEMEN
DUURZAAMHEID
UITERST SERIEUS  

Alle beetjes

Laadpaal van Safe Beveiliging

Van een biologische lunch, tot een laadpaal voor de deur. En van zonne-energie tot een warmtepomp een elektrische bestelbus en elektrische scooters. Safe doet wat het kan voor een beter milieu en zet daarin steeds nieuwe stappen

Oog voor duurzaamheid

Elektrische auto bij Safe Beveiliging

Safe heeft niet alleen oog voor haar klanten, techniek en haar mensen, maar ook voor onze planeet. Al sinds jaar en dag gebruikt Safe voor een aanzienlijk deel (30%) van haar stroomvoorziening zonne-energie die het zelf opwekt en kiest het bij de lunch voor biologische producten. Maar er is meer: bij de verbouwing in oktober 2017 zijn de airco’s weggehaald. In plaats daarvan is een Warmte-Terug-Win-installatie geplaatst. Safe kan nu verwarmen en koelen met een warmtepomp.

Voor het deel van de energie dat Safe niet zelf opwekt maakt het sinds 2017 gebruik van De Groene Stroomfabriek die 100% Nederlandse duurzame energie opwekt met wind, een beetje zon en met biomassa (die bestaat uit lokaal snoeihout).

Ook in de dagelijkse bedrijfsvoering doet Safe Beveiliging er alles aan om zo duurzaam mogelijk te acteren. Door zuinig te rijden, duurzaamheid bij haar inkoop zwaar mee te laten wegen, door routes efficient te plannen en door de afvalstromen in het primaire proces én op kantoor gescheiden te houden. Het zijn bescheiden, maar wel heel bewuste stappen die wat Safe betreft stappen in de goede richting zijn.

Dit is oprecht en heeft niets met 'green washing' te maken

Duurzaamheid

Hergebruik

In enkele van de tenders waarin Safe participeert wordt al gevraagd naar hergebruiikte sloten. Safe Beveiliging gelooft in deze trend en zoekt voldoende aanvoer om eerder gebruikte en volledig gereviseerde sloten in te zetten.Servicebussen van Safe Beveiliging

Groene bus!

Safe vernieuwt haar wagenpark voortdurend en kiest daarbij voor de meest schone variant die beschikbaar is. Het management rijdt elektrisch en ook de eerste 100% bestelbus is inmiddels besteld. We gaan ervoor.


Monteur met deurbeslag

Oog voor mensen

Duurzaamheid heeft ook alles te maken met ‘duurzaam’ omgaan met je mensen. Medewerkers een gezonde werkomgeving bieden, de juiste hulpmiddelen en de juiste ondersteuning. Dus dat doen we. We groeien doordat we onze mensen laten groeien.

Salto toegangsbeveiliging

Geen tag; geen grondstoffen

Steeds vaker kiezen we ervoor om geen tags te gebruiken maar de mobiele telefoon als sleutel te gebruiken. Dat levert niet alleen heel veel gebruikt- en beheergemak op, het is ook duurzamer. We hoeven immers geen tags of bijvoorbeeld polsbandjes aan te maken voor het openen van deuren. Dat is pure winst voor het milieu. 

Street artists

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed