DOORDACHTE 
ELEKTRONISCHE SLOTEN
OPEN MET TAG OF SMARTPHONE

salto toegangscontrole

De toegevoegde waarde van elektronische sloten

Bent u op zoek naar elektronisch deurbeslag? Informeer dan vooral naar ons assortiment van Salto, Nemef Radaris en bijvoorbeeld eCliq. Elektronische sloten maken het mogelijk om eenvoudig bestaande deuren en sloten te voorzien van toegangscontrole. Het grote voordeel van veel van het elektronisch deurbeslag is dat er geen bekabeling nodig is. Elektronische sloten kunnen afhankelijk van het merk worden geopend met een gebruikerskaart, sleutelhanger-tag of code. Hierna kan met een krukbeweging de deur worden geopend. Na enkele seconden sluit het slot automatisch. Het deurbeslag is eenvoudig te programmeren.

Elektronisch slot

winkelslot

Tegenwoordig worden steeds meer zaken elektronisch geregeld. Inmiddels geldt dat ook voor deursloten. Het gebruik van een elektronisch slot heeft evidente voordelen. Niet alleen in gebruiksgemak, maar zeker ook in het beheer.

De meest ervaren Salto-specialist

winkelslot

Safe Beveiliging biedt elektronische toegangscontrole Salto, Nemef en bijvoorbeeld ASSA ABLOY. We noemen Salto Systems niet voor niets als eerste. Safe geeft bij verreweg de meeste deuren de voorkeur aan Salto en mag zich een Salto-expert noemen.

Salto heeft zonder meer het meest uitgebreide aanbod in elektronische sloten. Alles kan daarbij op elkaar worden afgestemd. Met haar twee platforms kunnen elektronische deursloten, randapparatuur en software naadloos met elkaar worden verbonden. Hierdoor kan op eenvoudige wijze een compleet toegangscontrolesysteem worden opgezet voor bijvoorbeeld retail, scholen en zorginstellingen. Maar ook VVE’s en beleggers vinden de weg naar Safe als het om Salto gaat.

Met Salto koppelt u moeiteloos gebruikers aan de ruimtes die zij mogen betreden. Zo kunt u de veiligheid maximaliseren. Daarbij gaat het om (kantoor)ruimtes, maar kan het even zo goed gaan om archiefkasten of bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Safe realiseert voor u een naadloze integratie met Physical Security Information Management Systems en met gebouwbeheer systemen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw elektronische sloten.

Safe is één van de grootste Salto-installateurs in Nederland 

Salto Systems

Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt. Salto is is een goed doordacht systeem dat zich volledig laat integreren met uw gebouwautomatisering. 

Nemef

Nemef Radaris Evolution® biedt de combinatie van een elektro-mechanisch slot en een elektronisch beslag. Het biedt een universele, innovatieve en veilige (SKG***®) oplossing. Radaris wordt standaard geleverd in een stand-alone versie en is m.b.v. licentiekaarten eenvoudig op te waarderen naar een offline of online versie. Het systeem blinkt uit in degelijkheid.

eCLIQ van ASSA ABLOY

eCLIQ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij eenvoudig rechten toegekend en aangepast kunnen worden. Het geeft de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem. Door de volledig elektronische cilinders is het eenvoudig om, desnoods iedere dag opnieuw, te bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag.

’Safe bleek een volwaardig gesprekspartner voor onze ICT-afdeling' | Henk Korpershoek, LMC

placeholder image

"Geen omkijken naar Salto”

Ronald Pennings, projectleider Woonkracht 10, Zwijndrecht:
“Wij hebben dankzij Safe geen enkel omkijken naar Salto. We hebben besloten om bij 130 van onze complexen voor deze gemeenschappelijke deuren op elektronische, digitale sloten over te stappen. Dat is een investering, maar we weten dat we die door het veel betere sleutelbeheer ook weer terug gaan verdienen.”
Lees het hele verhaal van Ronald Pennings op onze Salto-referentie-pagina, waar hij exact aangeeft hoe hij de samenwerking met Safe ervaart.


placeholder image

ICT-kennis

De ProAccess SPACE software van SALTO is webbased en zorgt voor meer flexibiliteit in toegangscontrole. De software sluit met diverse nieuwe functionaliteiten naadloos aan op vandaag de dag. Dat vraagt heel veel meer dan traditionele slotenmakerskennis. Safe durft zich daarom ook gerust een ICT-bedrijf te noemen. Het kan projecten op dit gebied strak managen en uitvoeren. Safe migreert bijvoorbeeld uw software planmatig naar een nieuwe server en het verzorgt voor u alle software updates die vanuit SALTO beschikbaar komen. Daarbij bewaakt Safe dat het volledige systeem operationeel blijft, terwijl migraties of updates worden uitgevoerd. 

salto toegangscontrole

Technisch Applicatie Beheer

Als u kiest voor Technisch Applicatiebeheer door Safe Beveiliging, wordt de toegangsbeveiligings-software geïnstalleerd op een goed beveiligde dedicated applicatie-server die altijd up-to-date is op het gebied van anti-malware protection. Op die manier garanderen we dat uw toegangscontrole probleemloos en uiterst veilig kan functioneren. De back-up en het bewaken van de server zijn daarmee perfect geregeld. En ook het Technisch Internet Beheer, waarbij Safe ook het dedicated netwerk levert en bewaakt, wordt door ons als dienst aangeboden.


We verzorgen de installatie, maar desgewenst ook het technisch en functioneel beheer

salto toegangscontrole

Safe adviseert u graag


Ervaar het gemak van een deur handsfree openen met één druk op de knop van een afstandbediening of mobiele telefoon. Geef toegang aan uw familie, vrienden of verzorgenden door een smartphone, afstandbediening of smart key als digitale sleutel te gebruiken. Met de gebruiksvriendelijke sleutelbeheer-app of een PC krijgt u een duidelijk overzicht en kunt u zelf eenvoudig digitale sleutels toevoegen en verwijderen. Het is tevens mogelijk om op afstand uw voordeur te bedienen dankzij een beveiligde verbinding via het internet. Wilt u meer informatie of heeft u verder nog vragen over onze elektronische sloten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Alles over Salto sloten
DSC_5692.JPG

Elektronische sloten beheren op afstand

Tegenwoordig gebeurt toegangsbeheer steeds vaker elektronisch. Merken als Salto en Nemef (Radaris) hebben kwalitatieve systemen ontwikkeld, geschikt voor zowel grote als kleine organisaties. Dat vraagt om een geheel eigen aanpak, want de mogelijkheden worden hiermee aanzienlijk vergroot. Waar bijvoorbeeld sleutels (of in dit geval tags) verloren gaan kan direct en vaak op afstand de autorisatie van een slot worden aangepast. Waar het beheer van de metalen sleutel vaak dicht bij de gebruiker plaats moet vinden, kan het elektronisch beheer ook op afstand worden gedaan.

Wel komt er nogal wat kijken bij de implementatie van een elektronische oplossing. Wat is bijvoorbeeld de rol van IT’ers wanneer de applicatie wordt geïnstalleerd bij de klant, of wie is verantwoordelijk voor het beheer (de klant of Safe)? Wij zijn echter bekwaam om ieder soort elektronisch veiligheidssysteem in zijn geheel te implementeren voor de klant. Hierbij worden alle stappen van A tot Z, van opzet tot uitvoering, opgepakt door Safe Beveiliging.  

for%20sure%20stempel%20recht

Drie professionele elektronische toegangssystemen vergeleken

Salto

Salto Systems logo

NEMEF Radaris

Nemef Radaris logo

eCliQ

eCLIQ logo
Geproduceerd in Spanje Nederland Duitsland
Werkt met pas/tag pas/tag sleutel
Gebruiksvriendelijkheid +++ ++ +
Innovatief ++ 0 +
Bouwkundig aanpassen? Nee Ja Nee
Programmeerbaarheid +++ + ++
Batterij? in het slot in het slot in de sleutel
Toepassing woningcomplexen,
bedrijven, zorg
en scholen
scholen en in de zorg woningcomplexen,
bedrijven, zorg
en scholen
Programmeerbaar via app ++ - +
Webinterface lokaal ontbreekt lokaal en via SAAS
Vandalisme bestendig ++ +++ ++
Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt Nemef Radaris Evolution® biedt de combinatie van een elektro-mechanisch slot en een elektronisch beslag. Het biedt een universele, innovatieve en veilige (SKG***®) oplossing. Radaris wordt standaard geleverd in een stand-alone versie en is m.b.v. licentiekaarten eenvoudig op te waarderen naar een offline of online versie. eCLIQ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij eenvoudig rechten toegekend en aangepast kunnen worden. Het geeft de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem. Door de volledig elektronische cilinders is het eenvoudig om, desnoods iedere dag opnieuw, te bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag.

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.


Bel voor spoed