VOLLEERDE
TOEGANGSSPECIALISTEN
VOOR SCHOLEN

Bekijk onze corporate film

Elektronisch

Salto deurbeslag

Steeds vaker wordt op scholen ook elektronisch sluitwerk geadviseerd. Want het sleutelbeheer is vaak na één schooldag een probleem. Safe biedt hiervoor verschillende beproefde oplossingen aan en kan u daarbij van referenties voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de toegangscontrolesystemen van SALTO. Laat u vooral informeren.

Een specifieke aanpak voor scholen

Safe Beveiliging monteur

De toegangsbeveiliging van scholen vraagt om een specifieke aanpak. Scholen zijn immers enerzijds semi-openbare ruimtes en anderzijds is er voldoende binnen om te beschermen. Tegen diefstal, maar ook tegen ander onheil. Safe neemt de toegangsbeveiliging van scholen daarom zeer serieus. Het gaat hier in praktisch alle gevallen om zeer veel sloten en zeer veel sleutelhouders. Daarom vraagt de toegangsbeveiliging van scholen om een planmatige aanpak met doordacht sleutelbeheer.

Safe Beveiliging is met bijvoorbeeld elektronische sloten in staat om de toegang van iedere deur binnen een schoolcomplex heel specifiek toe te wijzen aan een gebruiker. Hier leest u daar meer over. Safe heeft voor toegangsbeheer voor scholen diverse beproefde oplossingen in huis en kan u uiteraard ook van referenties voorzien.

‘Het boorwerk doen we in de schoolpauzes"

Toegangscontrole voor scholen door Safe

Werken in de vakanties

Juist binnen scholen mag de aanpak van toegangsbeveiliging de normale bedrijfsprocessen niet verstoren. Safe snapt dat. Dus zorgt het ervoor dat het buiten schooluren en zo mogelijk in vakanties haar werkzaamheden verricht. Klanttevredenheid is een groot goed binnen Safe en dat merk je dan. Vraag vooral een gesprek aan met de specialisten van Safe en ontdek wat er, zonder verstoring van de lessen, ook binnen uw school mogelijk is.

Servicebussen van Safe Beveiliging

Een sleutelplan

Met diverse schillen was en is het ook met mechanische sloten zeer goed mogelijk om indvividuele gebruikers hun eigen toegangsprivileges te geven. Dat is op scholen vaak erg belangrijk. Elektronische sloten geven hiervoor uiteraard nog heel veel meer mogelijkheden. Niet alleen de zones zijn te verfijnen, we kunnen er ook tijden aan gaan koppelen, zodat de schoonmaker alleen buiten schooltijd toegang tot lokalen heeft bijvoorbeeld.

Universiteit Utrecht vlag

Altijd maatwerk

Geen school is hetzelfde. Niet alleen de gebouwen kunnen wezenlijk verschillen, maar ook de wensen. Sommige releaties willen bijvoorbeeld aan de elektronische tag ook de kluisjes gekoppeld hebben of de toegang tot de kopieermachines en zelfs de parkeerplaatsen. Het kan allemaal. Safe heeft de ICT-specialisten in huis om dergelijke interfaces te realiseren en legt u graag uit wat er nog meer mogelijk is.

Henk Korpershoek van LMC Voortgezet Onderwijs

LMC | Henk Korpershoek

Henk Korpershoek is Senior bouwkundig medewerker LMC Voortgezet Onderwijs. LMC Voortgezet Onderwijs biedt interconfessioneel en algemeen bijzonder voortgezet onderwijs aan in Rotterdam vanuit de 23 kleinschalige scholen.

"Safe heeft haar deskundigheid en betrokkenheid hier zeker bewezen"

“Misschien praten jullie wel met de verkeerde, want het project met slimme sluitsystemen dat we hier uitvoeren, is veel meer een ICT-project dan een bouwkundig project. Maar wij als Stichting LMC, met 24 scholen verdeeld over 32 panden, praten daarover in ieder geval niet met de verkeerde…Safe Beveiliging heeft, na een intensieve selectieprocedure, bewezen dat het écht als een deskundig en betrokken leverancier werkt. Het adviseert, levert, implementeert en doet de nazorg.

Safe begrijpt als geen ander dat het primaire proces op een school altijd op één staat en weet haar werkzaamheden daar heel flexibel omheen te plannen. En het begrijpt dat wij hier niet op een partij zaten te wachten die een oplossing naar binnen kwam schuiven, maar op een deskundig adviseur. Safe heeft kennis van het product en was hier een volwaardige gesprekspartner voor onze ICT-afdeling. Ze hebben het hier nu zo kunnen organiseren dat het dagelijks beheer van het toegangssysteem voor 800 medewerkers op de werkvloer door de conciërge kan worden uitgevoerd.

De tags die we hier geïntroduceerd hebben voor toegangsbeheer kunnen we bovendien ook gebruiken voor de kopieermachines, betalingen, kluisjes en op lange termijn zelfs voor aanwezigheidsmelding van leerlingen. Safe gaat voor die lange termijn door kwaliteit te leveren en door de zorg écht naar zich toe te halen."

De Universiteit Utrecht kiest via een Europse aanbesteding uiteindelijk overtuigd voor SALTO en Safe Beveiliging

Onze expertise in toegangsbeveiliging

EVVA sluitsystemen

Toegangsbeveiliging van scholen is een uitdaging 

Toegangscontrole en -beveiliging op scholen is zonder meer een uitdaging. Scholen willen uiteraard primair de veiligheid van de leerlingen en de medewerkers waarborgen. Daarbij gaat het met name om de lesuren Buiten die uren is er ook zorg om de apparatuur en informatie. Safe zorgt ervoor dat u daarin geen zorgen hebt. Niet alleen dankzij een doordacht advies en doordachte installatie, maar ook door beheer, service en onderhoud. En tegelijkertijd zorgt Safe ervoor dat de beveiligingsoplossing niet ten koste gaat van de openheid en toegankelijkheid van de scholen?

Meer over beheer

’Safe snapt dat lesgeven op één staat binnen een school' | LMC Rotterdam

Graffiti kunst van Safe Beveiliging

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Bekijk het maken van de schildering

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed