IN HUIS
EVVA-CILINDERS 
OP MAAT GEMAAKT

Lees ook over elektronische sloten
0020326 silca machine unocode f series f900 d8a3064zb

Snelle service in maatwerk

Kent u nog de tijd dat het vervangen van een eenvoudige cilinder binnen uw sluitsysteem weken duurde?
Bij Safe Beveiliging is dat reeds lang verleden tijd! Met Evva sluitsystemen bieden we een perfecte mix van snelle service, maar toch maatwerk. Van het hoogste niveau dat u kunt verwachten.

Safe Beveiliging levert al bij vele organisaties en woningcorporaties de Evva sluitsystemen. Zo werken we met veel plezier voor Jumbo Supermarkten, La Place, Zeeman (in heel Europa), Sligro, Brezan automaterialen, en voor woningcorporaties zoals bijvoorbeeld Woonstad Rotterdam en Vestia.

Safe assembleert uw Evva-cilinder zonder wachttijd

EVVA sluitsystemen

Levering à la minute  

Met Evva bieden we onze klanten sluitsystemen in een maatwerk profiel. Het unieke is, dat wij die systemen zelf bouwen. Maatwerk dus, maar zonder levertijd. Natuurlijk heeft een nieuw, groot systeem een levertijd, maar de naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kunnen wij à la minute leveren!

Toegangsbeveiliging onderhoud

Extreem flexibel

Bovendien is het systeem modulair: als wij met de cilinders op locatie komen en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus. Logisch dat veel grotere organisaties voor Safe en EVVA kiezen, zodat zij bij storingen of uitbreidingen nooit op een nieuwe cilinder hoeven te wachten.

Cilinderslot reparatie door Safe Beveiliging

Neem contact op

Safe Beveiliging levert de Evva sluitsystemen aan de retail en veel woningcorporaties. Denk aan Jumbo Supermarkten, Woonstad Rotterdam en Vestia. Zij zoeken niet alleen een hoogwaardig cilinderslot, maar met name ook de flexibiliteit die Safe kan bieden. een cilinder vervangen door een zelfde is immers heel veel efficiënter dan het plaatsen van een nieuwe cilinder en het verspreiden van nieuwe sleutels onder de gebruikers.

‘Safe heeft de nieuwe cilinder hier in de winkel kunnen samenstellen'

Servicemonteur van Safe Beveiliging

Safe biedt: een oplossing zonder kopzorgen  

Een sluitsysteem is maatwerk en maatwerk heeft een levertijd. Die levertijd is snel een aantal weken. Voor een nieuw systeem is dat soms erg lastig, maar voor naleveringen is het pas echt onpraktisch. Want als de cilinder van de portiekdeur, waar 50 appartementen een sleutel van hebben, defect raakt, heb je dezelfde dag een nieuwe cilinder nodig, met dezelfde sluiting. Die naleveringen op maat zijn vaak een probleem, want die hebben ook de levertijd van enkele weken. Daarom kiezen veel organisaties en corporaties er voor om een enorme voorraad reserve maatwerk cilinders in huis te halen. Je koopt dan eigenlijk 2x het systeem.

Met de systemen van Evva zoals Safe Beveiliging ze aanbiedt is dat niet meer nodig. Safe levert u over het algemeen nog dezelfde dag een nieuwe maatwerk cilinder. Dus geen nieuwe sleutels. Geen voorraad van sleutels en/of cilinders. En vooral geen kopzorgen.
Zo gemakkelijk gaat dat bij Safe Beveiliging.

Mail Safe
EVVA sluitsystemen

EVVA 3KS cilinders

De 3KS cilinders hebben diverse blokkeerstiften, waardoor het onherkenbaar blijft welke blokkeerstift werkzaam is. Als bescherming van het kopiëren van sleutels en het manipuleren van sleutels beschikt het systeem over drie verschillende beveiligingssystemen ter bescherming tegen verschillende inbraaktechnieken. Door de gehard metalen drukschuiven in de kern en de gehard metalen stiften in de behuizing zijn de Evva 3KS sloten beveiligd tegen openboren en cilindertrekken. Doordat de vergrendelstiften bovendien met klauwen en profielstrips zijn uitgevoerd, is het slot beschermd tegen het uitrekken van cilinderkern en is het onmogelijk om de cilinder af te breken. Safe & EVVA vormen met deze 3KS een unieke combinatie die zowel flexibiliteit als optimale veiligheid biedt.

EVVA 4KS cilinderslot

EVVA KS4; slot voor het zware werk

4KS is de consequente verdere ontwikkeling van het beproefde curvensysteem EVVA. 4KS is nóg stabieler, robuuster en veiliger. De nieuwe vormgeving stabiliseert de sleutel en maakt hem compacter en ergonomischer. Met de nieuwe uitboorbeveiliging wordt 4KS geclassificeerd in de hoogste veiligheidsklasse overeenkomstig EN-1303:2015. 4KS is ook in de toekomst het betrouwbare systeem voor de zwaarste omstandigheden.

  • Robuust en extreem duurzaam

  • Voor bijzonder complex gestructureerde
    sluitsystemen

  • Technologie zonder veren

Sleutelmachine

Razendsnel extra sleutels

Safe kan niet alleen razendsnel cilinders voor u op maat maken, het beschikt ook over de apparatuur om snel, want gerobotiseerd, grote heoeveelheden sleutels te produceren. Met de UNOcode F800 sleutelmaker komen daar geen handen meer aan te pas en produceren we desgewenst batches van 100 sleutels achter elkaar. Razendsnel en volledig identiek. Dit is niet alleen een nieuwe stap in snelheid, maar ook in kwaliteit.

De tien voordelen van EVVA

1
EVVA is één van Europa's toonaangevende fabrikanten van mechanische en elektronische sluitsystemen.

2
EVVA-sluitsystemen onderscheiden zich door specifieke oplossingen per branche.

3
Safe kan de EVVA-cilinders zelf assembleren. Dat betekent minimale wachttijd voor u.

4
Systemen zijn sterk en betrouwbaar, dus bieden veiligheid met veel comfort.

5
Hoge kopieerbeveiliging

6
Hoge inbraakbeveiliging.


7
Ideale basis voor het ontwerpen van een doordacht sleutelplan voor gemeenschappelijke en privé-ruimtes.

8
Bijzonder goed uitbreidbaar. De systemen blijven ook leverbaar.

9
Betrouwbaar Oostenrijks familiebedrijf met vestiging in Nederland.

10
Onderdelen en cilinders zijn zeer ruim op voorraad bij Safe. Daar is ook ruime expertise in EVVA voor handen.

EVVA cilinderslot

Oplossingen voor de VVE en woningcorporaties

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder 
(of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvrager aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen. 

Woonwijk
Deurbeslag

Advies over cilindersloten


Hoewel deze pagina anders doet vermoeden: Safe Beveiliging levert ook veel andere merken cilinderstoten. Soms omdat we bij een renovatie aan willen sluiten bij de bestaande toegangsbeveiliging en soms ook omdat EVVA gezien de situatie of het budget niet de optmale keus is. Safe Beveiliging adviseert volledig merkonafhankelijk. Bel met Safe en vraag voor een advies op maat voor uw specifieke situatie.

It's safe for sure stempel

Anti-Snap; maakt van de deur een onneembare hindernis

Anti-Snap van EVVA maakt van de toegangsdeur
een onneembare hindernis. Het systeem functioneert heel eenvoudig en uiterst effectief: de cilinder breekt op een gedefinieerd punt af wanneer met geweld geprobeerd wordt deze uit het slot te trekken. De aanval wordt geregistreerd, waardoor de rest van de cilinder blokkeert en onbeweeglijk wordt. Alleen een oorverdovende freesmachine kan nu nog verder helpen.

Meer over Anti-Snap (pdf)
Anti-snap van EVVA cilindersloten
Street artists aan het werk

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Bekijk 'the making of'

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed