HET BESTE 
CILINDERSLOT 
VOOR UW SITUATIE

Bekijk onze corporate film
Toegangsbeveiliging voor de retail

Alle merken

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangsbeveiliging de beste cilindersloten. Wat het beste cilinderslot is, blijkt volledig afhankelijk van uw situatie. Daarom zal Safe in veel gevallen eerst de situatie in ogenschouw nemen, om vervolgens te komen met een advies op maat.

Servicebussen van Safe Beveiliging

Razendsnel nieuwe cilinder

Daar waar het nodig kan zijn om razendsnel (lees binnen een paar uur) een nieuwe cilinder te kunnen leveren passend bij de gedistribueerde sleutels, wordt door Safe EVVA toegepast. In andere gevallen kunnen dat ook de  merken zijn, die u elders op deze pagina vindt. Meet het formaat van de cilinder met onze gratis meetkaart. Gebruik de button hieronder.

Lex van Oudheusden projectbegeleider

Gedegen advies

Laat u vooraf heel goed adviseren door onze specialisten. Ze komen niet alleen met de beste oplossing voor uw specifieke situatie, maar kunnen u ook ondersteunen bij het opstellen van een gedegen sleutelplan. Op basis van uw eisen en budget komen we altijd met de beste oplossing.

Sleutelmachine

Onze sleutelrobot
Unieke razendsnelle sleutelservice voor grote aantallen

Safe Beveiliging beschikt over een unieke machine waarmee het razendsnel grote hoeveelheden sleutels kan produceren. Doordat dit volledig geautomatiseerd gebeurt, winnen we niet alleen aan snelheid, maar ook aan precisie. De Unocode F800 waarmee Safe werkt, is de enige dupliceermachine die een echt complete en efficiënte oplossing biedt voor het kopiëren van vlakke sleutels met code met een automatisch proces voor het laden, graveren, coderen en geordend uitladen van de sleutels, Dankzij het laadsysteem van bovenaf (verticale lader) en het “FIFO” afvoersysteem (First-In-First-Out) kan Safe met deze machine 100 sleutels tegelijk verwerken.

It's safe for sure stempelMeer over de sleutelrobot

‘Safe is groot in elektronische sloten, maar weet ook waar een mechanisch slot waarde heeft'

CES logo

CES | Een enorm portfolio

CES levert hoogwaardige insteeksloten. Kenmerkend voor deze deursloten zijn de materialen en de verwerking daarvan. De onderdelen grijpen ineen met de betrouwbaarheid van een Zwitsers uurwerk.Met een speciale coating op de voorplaat en de sluitplaat past het slot stijlvol bij de deur. Het productportfolio bestaat uit projectsloten, sloten voor klantspecifieke situaties en speciale sloten, zoals voor schuifdeuren van operatiekamers. Daarnaast zijn er innovatieve sloten voor renovatieprojecten.

Omdat CES zelf een galvaniseerinstallatie heeft, kan Safe deze  sloten in verschillende kleuren en afwerkingen leveren: mat of glanzend, messing, gebruineerd, roestvrij staal, wit...

Mauer ASSA ABLOY logo

Mauer | Veilig en duurzaam sluitsysteem

Mauer cilinders  bieden oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid & kwaliteit is waar Mauer cilindersloten voor staat. De cilindersloten van Mauer zijn hoogwaardige cilindersloten. Mauer is tegenwoordig onderdeel van Assa Abloy dat ook andere grote merken biedt zoals Nemef en Lips.

De sluitsystemen van Mauer worden volgens een sluitplan voorgeprogrammeerd uitgeleverd. Met speciaal voor Mauer geschreven software (MasterPro®) wordt een optimale en foutloze berekening gemaakt, waarbij alle combinatiemogelijkheden optimaal worden benut. Bovendien controleert het programma elke sleutel met elke cilinder op eventuele 'gedwongen' meesluitingen (illegal access). Zo ontstaat een veilig en duurzaam sluitsysteem. Safe kan zeer uitgebreide sluitsystemen zeer snel voor u realiseren .

Nemef logo

Nemef | Een enorm portfolio

De Nemef veiligheidscilinders voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. De veiligheidscilinders zijn hiermee geschikt voor buitendeuren. Voor alle cilinders geldt dat deze op bestelling in alle gewenste gelijksluitende aantallen, lengtes en uitvoeringen geleverd kunnen worden.

Nemef staat bekend om haar ijzersterke ''NF'' cilinderlijnen die hedendaags niet meer te weg te denken zijn uit de woningbouw, bedrijfspanden en zorginstellingen.

EVVA logo

EVVA | Waar snelheid vereist is

De cilinder die Safe verreweg het meest toepast, is die van EVVA. Mits u veel waarde hecht aan het snel verkrijgen van nieuwe cilindersloten omdat er een aantal kwijt zijn, dan is Evva voor u het beste cilinderslot.

Safe kan deze in eigen huis vervaardigen waardoor ze snel geproduceerd kunnnen worden. Klik op de button hieronder om alles over deze cilinders te lezen.

Lees alles over EVVA
DOM security logo

DOM | Kwaliteit in sluittechniek

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Zij hebben in Nederland een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. Dom is onderdeel van DOM Security, dat werd opgericht door Henri Morel in Parijs.

Of het nu gaat om een appartementsgebouw of een hiërarchisch georganiseerd gebouw - DOM cilindersloten heeft de oplossing. Van een centraal sleutelsysteem tot een hoofdsleutel systeem.

Lips logo

Lips | Oer-Hollands degelijk

Ook Lips is onderdeel van Assa Abloy; de grootste wereldwijde leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen. Het bedrijf staat voor innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid , veiligheid en gemak bieden. Lips is een oer-Hollands merk, actief sinds 1871, dat uitgroeide tot een begrip in mechanische sloten en sluitsystemen.

Daar waar in een sleutelplan ook bestaande of zelfs nieuwe oplegsloten gebruikt moeten worden, adviseert Safe Lips regelmatig. 

Twee soorten deurbeslag

Een compleet assortiment

We noemen hier een aantal grote merken.  Maar in onze zoektocht naar de beste oplossing voor klanten, maken we gebruik van veel meer specifieke producten en merken. Denk daarbij aan: Hoppe, Yale, Wilka, Pfaffenhain, Federal, Abus, Cisa, Junie, Corbin, Eurolocks, Ronis, Lowe&Fletcher, Van Leeuwen international, Weka, Ankerslot, Burg Wachter, Eurobrass, Interbrass, H.M.B., Intersteel, Ferraro, Ajax, Mul-T-Lock, Post & Eger, N.H.N., Geze, de Raat, Secuplus, Bezault, Glutz, Sobinco, Marenco, Mauer, K.F.V., Buva, Dorma, Axa, Zaso, Heras, Vachette, Fuhr, Iseo, Nova, Kaba, Simons Voss, Tormax, Ten Hulscher, Alprokom, Artitec, Dictator, Dubritt Saint Gobain, Dulimex, Maasland, Nauta en G.T.V.

It's safe for sure stempel

Ook het hek veilig afgesloten

Hekken vormen vaak een beveiligingsprobleem. Enerzijds omdat ze open blijven staan, anderzijds omdat men er wel gemakkelijk uit moet kunnen vluchten, maar niet ongewenst in moet kunnen komen. Safe Beveiliging lost dat op. Ook op hekken kan namelijk een dranger gemonteerd worden. En met halve maan-platen kunnen we voorkomen dat men de hand door de spijlen steekt en zo aan de binnenkant de kruk naar beneden duwt. Safe levert én monteert drangers én deze platen. We zorgen immers altijd voor een sluitende oplossing.

Graffiti kunstenaar aan het werk

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiest er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Bekijk 'the making of'

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed