Toegangscontrolesystemen 

 

Vraag Safe om advies. Bel met de directie. Jacqueline Beer: 088-4088871   

Doordachte systemen

Met een geavanceerd toegangscontrolesysteem organiseert u wie waar en wanneer naar binnen mag in een gebouw. daarbij maakt het toegangscontrolesysteem gebruik van herkenning via identificatie. Uiteraard zijn daarin heel veel mogelijkheden beschikbaar. Safe Beveiliging adviseert u daar graag in en bekijkt met u welke identificatiemiddelen passen bij het risicoprofiel van de organisatie. Dat kan een simpele pincode zijn, maar ook een toegangspas, een mobiele telefoon of nog geavanceerdere middelen. En soms voldoet die simpele sleutel.

Laat u adviseren door de experts van Safe Beveiliging 

RFID

De meeste toegangscontrolesystemen maken gebruik van de RFID-technologie om van een afstand informatie af te lezen van RFID-tags in toegangspassen.

Het evidente voordeel van deze technologie is dat er naast toegangscontrole met de kaart ook andere applicaties kunnen worden uitgevoerd, zoals contactloos betalen of inloggen op een IT-netwerk. De technologie is tevens geschikt om toe te passen als gebruikersgemak van belang is, er hoge beveiligingseisen gelden en er sprake is van zware omstandigheden zoals kou of hitte.


Safe is ook uw adviseur rond het
Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Advies in toegangssytemen door de experts van Safe
Advies in toegangsbeveiliging: met de experts van Safe beveiliging altijd de juiste oplossing
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).