OP DE GRENS VAN
AMBACHT
EN STATE-OF-ART ICT

Bekijk onze corporate film
Jacqueline Beer van Safe Beveiliging

 
Directeur Jacqueline Beer  

It's safe for sure stempel

Op de grens van ambacht en ICT

We zijn ambachtsmensen die met grote zorg een scharnier kunnen frezen of een cilinderslot op maat kunnen bouwen. Maar wellicht nog veel vaker zijn we ICT-ers die bijvoorbeeld uw elektronische toegangsbeveiliging zo inrichten dat het beheer ervan bij ons op de veilige servers van Safe uitgevoerd kan worden. Of we koppelen uw parkeersysteem aan de tags die we voor SALTO-sloten gebruiken bijvoorbeeld. Met elektronische sluitsystemen, is ook de ICT binnen ons bedrijf gekomen. Wij praten met uw ICT-afdeling graag over Site Reliability Engineering, GUI/UI en communicatieprotocollen. Net zo goed als dat we met u praten over de strakke processen die we hanteren of de hoogwaardige sluitsystemen die we monteren.

Safe is groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om ook vernieuwingen voortdurend op te zoeken. U mag bij Safe dus state-of-the-art ICT-kennis verwachten. 

SALTO

Deurslot onderhoud

We zien dat ICT alleen om de hoek komt kijken als er elektronische sloten worden toegepast. In veel van de gevallen gaat het daarbij om SALTO Systems. Safe Beveiliging kent deze software als geen ander en kan de systemen volledig inrichten op uw organisatie.
 

Hosting en onderhoud van sluitsystemen

Kwaliteits/HR coördinator van Safe Beveiliging

Steeds meer opdrachtgevers wensen de hosting van hun sluitsystemen en het beheer van de software uit te besteden. De hosting kan door Safe Beveiliging voor alle varianten worden uitgevoerd. Deze hoeven dus niet per se van SALTO of Nemef te zijn. Sterker nog; zelfs als de systemen oorspronkelijk door een andere partij geïnstalleerd zijn, kan Safe u van dienst zijn.

Voor hosting en onderhoud heeft Safe diverse soorten contracten. Denk aan Technisch Applicatie beheer, Technisch Internet Beheer en Functioneel Applicatie Beheer. Dit alles past bij de integrale aanpak die Safe voor ogen heeft: het neemt desgewenst volledige verantwoordelijkheid voor alles rond deur (en raam).

 

Door de software bij Safe te draaien creëert u gemak én veiligheid

Laptop in gebruik

Technisch Applicatie Beheer

Als u kiest voor Technisch Applicatiebeheer door Safe Beveiliging, wordt de SALTO-software geïnstalleerd op een goed beveiligde dedicated applicatie-server die altijd up-to-date is op het gebied van anti-malware protection. Op die manier garanderen we dat uw toegangscontrole probleemloos en uiterst veilig kan functioneren.

Salto XS4 wandlezer

De voordelen

U hoeft als het Technisch Applicatiebeheer door Safe  wordt uitgevoerd de SALTO-software niet op een laptop of op een eigen server te installeren. Installatie op een laptop ontraden wij overigens sowieso  ten sterkste. Back-up en het bewaken van de server zijn geregeld. De eenmalige kosten inrichten server en installatie software zijn afhankelijk van de grootte van de installatie. 

Salto toegangscontrole

Neem contact op

We nodigen u graag uit voor een goed gesprek over Technisch Applicatiebeheer, Technisch Internetbeheer en Functioneel Applicatiebeheer als onderdeel van een integrale aanpak van uw toegangsbeveiliging. Een aanpak waarbij we evenveel aandacht hebben voor veiligheid als voor gebruiksgemak en beheersgemak.

“Dit project met slimme sluitsystemen is veel meer een ICT- dan een bouwkundigproject"

Salto toegangscontrole

Technisch Internet Beheer

Indien er online wandlezers in een complex geplaatst worden, moeten deze contact kunnen maken met de software die op de applicatie-server draait. Hiervoor is een dedicated netwerk nodig.
Safe levert deze dedicated netwerken en kan deze ook bewaken opdat de verbinding in de lucht blijft. Werkt u met een eigen internetverbinding (Ziggo, KPN etc) dan kunnen wij de kwaliteit niet garanderen en zien wij het niet als de verbinding wegvalt. Dit alles maakt, dat wij graag ook het dedicated netwerk leveren en bewaken. Safe levert en installeert de router en switch en het verzorgt de configuratie. Het gaat hier altijd om maatwerk en kosten zijn afhankelijk van het feit, of er een dsl copperline of een glasvezel gebruikt wordt. Ook hiervoor zal Safe eerst nagaan, of er voor het betreffende complex glasvezel beschikbaar is.  

Alles over Salto sloten

Functioneel Applicatiebeheer

Als u er voor kiest de software op een applicatie server van Safe te laten plaatsen, kunnen wij het Functioneel Applicatie Beheer voor u invullen. Dit betekent, dat wij alle service requests uitvoeren, zoals dit in IT land genoemd wordt. Het betreft repeterende handelingen, dus geen maatwerk. Het gaat hier dus om het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc.

Maatwerk noemt men in IT land Changes en deze worden extra berekend. In goed Nederlands: het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc. etc. kan aan Safe uitbesteed worden. Indien gewenst kunnen wij dit ook nog splitsen in eerstelijns applicatie beheer en tweedelijns applicatie beheer. De kosten kunnen op twee manier berekend worden:

Indien gewenst kunnen wij dit beheer ook nog splitsen in eerstelijns applicatie beheer en tweedelijns applicatie beheer. Met een tweedelijns contract bedoelen wij, dat de eerste lijns service requests door de opdrachtgever zelf uitgevoerd worden, en de tweedelijns door Safe.

Dit kan alleen maar, als de opdrachtgever zelf ook toegang heeft tot de software en dus toegang tot de app server. Hiervoor is een Workspace noodzakelijk.

Voor we hier de ICT-technisch worden… het komt er op neer dat Safe de beheertaken gedeeltelijk of geheel van u kan overnemen. Wat voor u de beste keuze is hangt sterk af van de situatie. Een kleine VVE zal hier andere keuzes maken dan een grote scholengemeenschap. Vraag ons dus om advies en een offerte, opdat u een idee krijgt van de (geringe) kosten die hiermee gemoeid zijn.

Mail Safe
Justin mobile van SaltoIt's safe for sure stempel
Graffiti kunst voor Safe

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed