Toegewijde specialisten in toegangsbeveiliging

Jacqueline Beer

Jacqueline Beer

directeur

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 871
of 06 53 89 82 38


Jacqueline Beer

Tom Saarloos

manager sales/logistiek

rechtstreeks te bereiken via: 06 83 93 92 36

Jasmijn Duiven

Twan Breevaart

contractmanager

rechtstreeks te bereiken via:  06 16 08 20 40

Stan van de Zande

Stan vd Zande

projectmanager

rechtstreeks te bereiken via: 06 13 99 18 19

Jasmijn Duiven

Jasmijn Duiven

management-assistent

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 824

Thomas Ebenhoch

Thomas Ebenhoch

management-assistent

rechtstreeks te bereiken via: 06 34 82 66 96Lex van Oudheusden

Lex v Oudheusden

projectleider

rechtstreeks te bereiken via: 06 20 24 84 55


Niels Meijer

Niels Meijer

projectleider

rechtstreeks te bereiken via: 06 86 83 74 81Hedley Luthart

Richard Stinissen

projectleider

rechtstreeks te bereiken via: 06 39 11 96 86

Hedley Luthart

Hedley Luthart

werkvoorbereider 

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 824

Michael Kaasjager

Michael Ouwens

technisch accountmanager

rechtstreeks te bereiken via:  06 406 3 1400

Lees meer over Michael

Stef Konijnendijk

Stef Konijnendijk

technisch adviseur

rechtstreeks te bereiken via: 06 4021 10 03

s.konijnendijk@safe-beveiliging.nl

Kevin de Koning

Kevin de Koning

technisch adviseur

rechtstreeks te bereiken via: 06 58 99 68 38

k.dekoning@safe-beveiliging.nl

Manon Versluis

Manon Versluijs

service coördinator

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 811

Laura Jeroense

Laura Jeroense

service coördinator

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 812

Laura Jeroense

Monique Prins

administratieve ondersteuningLaura Jeroense

Denise Heeren

financiële administratie

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 841

Mike van Heemskerk

Mike v Heemskerk

coördinator productie en magazijn

rechtstreeks te bereiken via: 088 40 88 833

m.vanheemskerk@safe-beveiliging.nl

Ed Coenders

Ed Coenders

magazijn-medewerker

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 831

Merdin Hamdi

Merdin Hamdi

productie & magazijn

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 834

Merdin Hamdi

Jeroen de Jong

productie & magazijn

rechtstreeks te bereiken via: 088-40 88 834


John de Jong

John de Jong

monteur

Hennie Weeda

Hennie Weeda

monteur
Robin Trouw

Robin Trouw

monteur onderhoud
Carlos Ramalho

Carlos Ramalho

monteur onderhoud
Rob van Rooij

Rob v Rooij

monteur onderhoud
Arnold van de Berg

Arnold vd Berg

monteur
Abdulah Aksamija

Abdulah Aksamija

monteur
Richard van de Torre

Richard vd Torre

monteur
Quincy Isei

Quincy Isei

monteur
Thomas Kostmas

Thomas Kosmas

monteur
Thomas Ebenhoch

Mart Konijnendijk

monteur
Arjan Herlaar

Arjan Herlaar

monteur
Ricky de Randamie

Ricky de Randamie

monteur
Jens van den Hatert

Jens van den Hatert

monteur
Luque Bruneel

Luque Bruneel

monteur
Thomas Kostmas

Dimitrios Velonis

monteur
Arnold van de Berg

Jarno van Dongen

leerling-monteur

Werken bij Safe?

Safe Beveiliging is (bijna) altijd op zoek naar monteurs en leerling-monteurs. Mensen met twee rechterhanden en een rijbewijs die graag werken met techniek én met mensen. We bieden een opleidingstraject en veel mogelijkheden om door te groeien. Ontmoet hieronder alvast een aantal toekomstige collega’s.

Heb je belangstelling voor een job binnen Safe? Je hoeft geen brief te schrijven, maar kunt bellen met Jasmijn Duiven. Dan zitten we waarschijnlijk binnenkort aan tafel.

Servicebussen van Safe Beveiliging

Safe Beveiliging | een unieke werkgever

Safe Beveiliging is zonder meer een bijzonder bedrijf: een hecht team mensen dat er met elkaar elke dag voor gaat om boven verwachting te presteren. Om klanten te verrassen: met snelle service, een passende oplossing  of een projectaanpak die perfect blijkt te passen. Binnen het team groeien mensen. Collega’s die als leerling-monteur binnenkomen kunnen hier soms doorgroeien tot een projectleidersfunctie. Anderen hebben de ambitie alleen elke dag beter te worden in hun functie en ook dat wordt gehonoreerd.

Safe is een familiebedrijf. Een bedrijf met een langetermijnvisie dat al heel vroeg begreep dat haar mensen haar grote kapitaal zijn. We zijn trots op de mensen die hierboven in een willekeurige volgorde gepresenteerd worden. En we zijn eigenlijk ook altijd nog opzoek naar nieuwe mensen. Met name gedreven monteurs. Kom erbij op deze pagina. 

Meer over Safe

47

jaar ervaring

24678

SALTO-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacatures

Stan van de Zande

Hieronder een interview met Stan op het moment dat hij nog maar kort bij Safe werkte. Inmiddels is Stan een vaste waarde binnen het team en werkt hij met veel collega’s op kantoor. 

Stan van de Zande;
een projectmanager met zeebenen

Toen Stan van de Zande op zijn zestiende een keuze moest maken voor een beroepsopleiding en dus daarmee voor een toekomst, koos hij voor een richting die letterlijk dicht bij huis lag. “Mijn vader was altijd kapitein op een groot baggerschip. Dus ik koos voor een beroepsopleiding in scheepsbouwkunde en maritieme techniek. Direct toen ik klaar was met die studie kon ik ook terecht in de maritieme techniek. Ik ben aan de slag gegaan bij een maritiem technisch bureau, waar ik assistent projectleider werd. Dat was mooi werk. Maar ik heb wel ambitie en ik merkte dat mijn groeipad daar een beetje dood liep. Ik kwam toen via via Jacqueline Beer tegen, die aangaf dat binnen Safe wellicht die stap in mijn groei wel gemaakt kon worden. Ik heb hier gesolliciteerd en kon als projectleider aan de slag.”

Stan is bekend met werk aan complexe projecten. Safe had behoefte aan zijn kwaliteiten nu het steeds meer werk krijgt van onder meer ProRail. Maar bijvoorbeeld ook voor het werk bij RET. Het gaat meestal om werk buiten de vertrouwde woon- of kantooromgeving. Op 1 september begon Stan binnen het team van Mark van Lieshout. “Men heeft er gelukkig voor gezorgd dat ik meer dan de anderen in deze coronatijd, op kantoor kan werken. Zo kan ik de collega’s en de techniek leren kennen. Ik hou van techniek en moet nu snel de techniek rond deuren in de vingers krijgen. Maar ik leer snel. Op het gebied van de toegangstechniek zélf zijn de monteurs me echt nog wel de baas, maar mijn focus ligt ook breder. Ik doe hier de werkvoorbereiding, de uitvoering én de nacalculatie.”

“Ik laat onze technische mensen nu hun verhaal vertellen. Het is dan aan mij om de beslissingen te nemen en op het project te sturen. Dat gaat me nu na drie maanden al heel goed af. Ik schakel gelukkig snel. Het feit dat ik hier binnen Safe projectverantwoordelijk ben, vind ik fantastisch. Dat is de stap die ik wilde maken. Ik ben er zeker nog niet, maar ik kan in deze functie nog behoorlijk groeien. En wat ik hierna wil? Ben ik echt niet mee bezig. Ik ben nu 24 en heb een boeiende baan bij een heel jong en flexibel bedrijf, waar ik me nog verder kan ontwikkelen. Daar wil ik me nu volledig op focussen. Men heeft me hier echt goed opgevangen en ik voel me nu al één van hun. Laten we dat maar eens zo houden.”

John de Jong

 

Michael Ouwens:
gaat voor het hoogst haalbare  

Michael Ouwens is als technisch accountmanager actief binnen het verkoopteam van Safe. De weg daar naartoe verliep via een aantal tussenstations, die we graag even met hem passeren…

Wie via Google het internet afschuimt naar Michael Ouwens, ziet hem op oudere beelden onder meer kampioen worden met zijn voetbalteam: “Ik sport veel en dat heb ik altijd gedaan. Dus het leek me dus een goede keus om een sportopleiding te gaan volgen, toen ik niet echt wist wat ik ‘later’ wilde worden. Uiteindelijk heb ik toch voor wat meer perspectief gekozen en werd het een technische opleiding: metaal constructiewerk. Daarin vond ik ook al snel werk: bij Numafa, dat hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie ontwikkelt, heb ik twee jaar machines gebouwd. Maar hoewel er perspectief was dat ik ‘voor de zaak’ naar Zweden en Marokko zou kunnen, heb ik besloten daar toch weg te gaan. Ik was nog niet op mijn plek.”

“Ik ging naar Troost machinehandel als verkoper. Daar merkte ik echter al vrij snel dat ik de machines wel prachtig vond, maar dat ik niet echt een klik had met de landbouwers waar ik mee te maken had. Dat zijn echt andere mensen die ook nog eens enorm veel productkennis hebben, waardoor je als beginnend verkoper 0-1 achter stond. Dus ik had nog steeds mijn plek niet echt gevonden.”

Michael keek verder, wilde ook verder en vond twee jaar geleden op ‘Stagemarkt’ een kans bij Safe Beveiliging: “Ik had drie sollicitaties lopen toen. Maar bij Safe was de sfeer erg goed en ik zag mezelf daar wel werken en verder groeien. Na heel veel omzwervingen had ik het gevoel dat ik geland was. Ik ben in de winkel beneden begonnen en heb daar met name heel erg veel geleerd op het gebied van cilindersloten. Na ruim een jaar ben ik naar boven verhuisd en run nu samen met Tom en Twan de afdeling Verkoop. Dit is echt heel erg mooi werk en doe dit met veel plezier in een goede werksfeer. Je bent hier niet één slot aan het verkopen, maar complete sluitplannen aan het maken en complete wooncomplexen of -wijken aan het beveiligen. Dat is echt uitdagend en dat hoop ik nog heel lang te kunnen doen.”

“Ik vind het mooi om me te blijven ontwikkelen. Natuurlijk leer ik veel van de samenwerking met Twan en Tom, alleen gooit corona daar wel roet in het eten, want afgelopen jaar zat ik hier ook wel vaak alleen. Maar ik heb de ontwikkeling doorgemaakt van losse sloten verkopen naar een verkoper die nu mooie projecten mag verkopen met veel grotere aantallen. En ik blijf me inhoudelijk ook nog steeds verder ontwikkelen. In heb veel ambitie en wil alles weten over het verkopen. Daarnaast wil ik in de toekomst ook gaan adviseren in SALTO toegangscontrole. Lex ondersteunt mij op het moment met het kennis op bouwen rond de elektronische SALTO-sluitsystemen. Door gebruik te maken van alle kennis binnen Safe maak ik hier steeds grotere stappen. Wanneer ik alle kennis heb van toegangscontrole systemen wil ik dit graag gaan delen met bestaande en nieuwe klanten. Ik hoop dus op termijn bij u op de stoep te staan om gedegen te adviseren over de toegangscontrole systemen die wij verkopen.”

En sporten? “Ik voetbal en tennis nog steeds veel, maar dat is gewoon hobby gebleven. Dat lijkt me ook prima, want binnen Safe heb ik nu doorgroeimogelijkheden die ik daar waarschijnlijk nooit gehad zou hebben.”
Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed