KOM WERKEN BIJ
SAFE BEVEILIGING
EN GROEI MET ONS MEE

Bekijk de corporate film

KOM WERKEN BIJ
SAFE BEVEILIGING
EN GROEI MET ONS MEE

Bekijk de corporate film

Een leuk team | Volop kansen | Veel zelfstandigheid  

Bij Safe krijg je kansen

Safe Beveiliging zoekt momenteel ervaren én minder ervaren monteurs, maar ook voor niet-monteurs hebben we vaak een mooie werkplek beschikbaar.  Enthousiaste mensen die net als wij, elke dag willen groeien in toegangsbeveiliging. We werken voor grote klanten als Jumbo, Woonstad Rotterdam, heel veel scholen en zelfs voor de Politie.

Bij Safe kun je groeien. En Safe groeit zelf ook. Steeds meer zorginstellingen, landelijke winkelketens, scholen en woningbouw-verenigingen doen een beroep op Safe. Daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s. Ze kunnen bij ons op een warm welkom rekenen.

Solliciteer vandaag nog

Werken bij Safe

Deurslot onderhoud

Ons écht kapitaal zijn onze mensen. dat weten we. Zij maken het onderscheid voor onze klanten. Daarom bieden we medewerkers niet alleen een fijne sfeer en een goed salaris, maar ook mogelijkheden om verder te groeien en heel veel zelfstandigheid. Zo weten we fijne vakmensen aan ons te binden.

Jouw groeipad 

Safe Beveiliging monteur bij Hema winkel

Safe Beveiliging denkt graag mee over jouw groei. Je krijgt mogelijkheden om door te studeren, maar ook om op basis van jouw ervaring en kwaliteiten verder te komen binnen het bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld senior-monteur worden, maar er ook voor kiezen om op termijn te werken in de verkoop of werkvoorbereiding. Deel vooral je ambities met ons.

Het begint met ervaring, of in ieder geval twee rechter handen. Wij zorgen intern dat je gekoppeld wordt aan een zeer ervaren collega, die je een flinke periode begeleid. Ons vak leer je immers toch vooral in de praktijk. Door je aan verschillende specialisten te koppelen, krijg je uiteindelijk alle kennis in huis en kun je zelfstandig aan de slag.

Er zijn vervolgens kansen genoeg. Je kunt in je vak verder groeien, maar ook doorgroeien binnen het bedrijf naar een volgende functie. Van de bus naar kantoor bijvoorbeeld. Net waar jouw mogelijkheden en ambities liggen  

Martin Kwak

Vacatures

Safe Beveiliging groeit. We zijn specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met kennis van de modernste techniek en elektronica. Zowel voor complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud zijn wij een uiterst flexibele partner voor het leveren en monteren van een eenvoudig slot tot een complex toegangscontrolesysteem.

Niet zonder trots mogen wij vele bekende landelijke retailketens, zorginstellingen, multinationals en onderwijsinstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij herkennen onze kwaliteit en toewijding. En steeds meer instanties doen dat. Daardoor hebben wij op dit moment een flink aantal vacatures binnen onze buitendienst.

Mail Jasmijn Duiven

Kop koffie met smiley

Kom koffie drinken

Safe Beveiliging is op zoek naar goede monteurs, niet naar goede schrijvers ; ) Dus denk je dat je aan de eisen voldoet die we hier beschrijven en heb je zin om binnen ons team te komen werken, dan kunnen we het brieven schrijven ook gewoon overslaan. Nodig jezelf uit om een kop koffie bij ons te komen drinken. Of thee.

Je kunt dus, zonder brief of mail, gewoon op gesprek komen. Ons team maakt daar graag tijd voor. Bel ons op 088-4088800. Dat kan een goede eerste stap zijn in een loopbaan bij Safe.

Tot gauw

Bel ons vandaag

Thomas Kosmas:
“Ik ben hier als leerlingmonteur begonnen en heel snel doorgegroeid naar zelfstandigheid"

Jouw bus

Je rijdt met een eigen bus, met daarin jouw gereedschap van de merken waar jij het liefst mee werkt. Want jij moet de klus klaren.

Sleep onderstaande foto met je muis/aanwijzer om jouw bus in 360° te bekijken.

Leerling monteur

Wat is er vereist?

     LBO/MBO werk- en denkniveau 
  In bezit van rijbewijs B (of daar al ver mee)
  Handig
  Bewijs van goed gedrag
  Energiek
Solliciteer nuBekijk onze bedrijfsfilm

Wat krijg je van Safe?

  Veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen
   Een keurig startsalaris
  Een enthousiast team
6 maanden inwerken door een ervaren monteur
Straks veel zelfstandigheid

Een toekomstig collega

Safe Beveiliging monteur aan het werk


Thomas Kosmas: “Ik ben hier als leerlingmonteur begonnen en heel snel doorgegroeid naar zelfstandigheid. Nou rijd ik met een Safe-bus door het land en doe montage en onderhoud bij heel veel verschillende klanten. Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.” 

Ervaren monteur

Wat is er vereist?

     MBO werk- en denkniveau 
  In bezit van rijbewijs B  
  Technisch zeer goed onderlegd
  Bewijs van goed gedrag
  Energiek
Solliciteer nuBekijk onze bedrijfsfilm

Wat krijg je van Safe?

  Veel mogelijkheden je te blijven
      ontwikkelen
   Een goed startsalaris
  Een enthousiast team
 Enorm veel variatie in werkzaamheden
 Zelfstandigheid
 Een eigen bestelbus 

Volop uitdaging

Spoedservice van Safe Beveiliging


Safe werkt voor uitdagende klanten. Grote retailketens zoals Hema en Jumbo, maar ook voor zorginstellingen, woningcorporaties en zelfs voor de politie. Je bent nooit meer verlegen om een mooi verhaal over je werk.

Alle expertise van Safe Beveiliging

Street artist

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Wil jij ook een stempel op je werk zetten? Solliciteer als (leerling)monteur bij Safe Beveiliging. 

Solliciteer

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed