Vacatures bij Safe Beveiliging


Safe heeft niet alleen vacatures voor ervaren krachten, maar ook betaalde plaatsen voor BBL-leerlingen.
Belangstelling? Mail Martin Kwak.

Solliciteren kan uiteraard per brief, maar ook via de mail. Mail je motivatie en CV aan:
m.kwak@safe-beveiliging.nl

Vacatures

Safe Beveiliging groeit. We zijn specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met kennis van de modernste techniek en elektronica. Zowel voor complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud zijn wij een uiterst flexibele partner voor het leveren en monteren van een eenvoudig slot tot een complex toegangscontrolesysteem.

Niet zonder trots mogen wij vele bekende landelijke retailketens, zorginstellingen, multinationals en onderwijsinstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij herkennen onze kwaliteit en toewijding. En steeds meer instanties doen dat. Daardoor hebben wij op dit moment een viertal vacatures binnen onze buitendienst.

Vacatures bij Safe Beveiliging in Barendrecht

Heb je vragen over de functies? Bel dan met onze bedrijfsleider Martin Kwak.
Zijn rechtreekse nummer is: 088-4088862

Contact met Safe over een vacature

Beveiligingsmonteur
ervaren & commercieel

Als fulltime monteur ben je verantwoordelijk voor de montage, de inbedrijfstelling, het oplossen van storingen en het verlenen van service aan toegangs-controlesystemen. Bij projecten ben jij verantwoordelijk voor de voortgang op locatie van het project en het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers, stuur jij collega’s en onderaannemers aan en draag je zorg voor de juiste inbedrijfstelling. Je bent landelijk werkzaam bij verschillende kantoor- en wooncomplexen en in de retail. Je neemt ook deel aan de storingsdienstregeling.

Profiel
Vanwege het vele klantcontact vinden wij het belangrijk dat je commercieel, klantgericht en communicatief bent. Wij hebben aandacht voor de klant, altijd. Je bent daarnaast zeer analytisch en kunt uitstekend organiseren en plannen.

Onze eisen
Mbo+ werk- en denkniveau
Ervaring in de beveiligingsbranche. Bijvoorbeeld in vakgebieden als CCTV, toegangscontrole of intercom
Enige kennis van zwakstroom en elektronica en als het kan ook van netwerken en hard- en software- toepassingen
In het bezit van een rijbewijs B
Stressbestedig en representatief
Kennis van de volgende systemen is een pré: Salto, DOM ELS, Tism, Verso Cliq, Syntess Atrium
Bewijs van goed gedrag

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving. Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Bij Safe Beveiliging kom je terecht in een open en informele organisatie waarbij samen werken en plezier hebben in het werk centraal staan.

Interesse?
Stuur jouw sollicitatiebrief naar onze bedrijfsleider, de heer M. Kwak, per mail m.kwak@safe-beveiliging.nl

Leerling monteur
praktisch & leergierig

Je gaat voor minimaal zes maanden samenwerken met een ervaren monteur. Samen dragen jullie de zorg voor de montage, de inbedrijfstelling, het oplossen van storingen en het verlenen van service aan toegangscontrolesystemen en vergrendelingen. Je leert zo veel in de praktijk. Daarnaast volg je een op de praktijk gericht opleidingstraject. Je werkt landelijk bij kantoor- en wooncomplexen en in de retail.

Na je opleidingsperiode ga je zelfstandig werken en neem je ook deel aan de storingsdienstregeling.

Profiel
Je bent vooral een heel leergierige en handige vakman. Je weet vraagstukken snel te analyseren en oplossingen goed en duidelijk te verwoorden. Vervolgens zorg je met jouw twee rechter handen dat er een oplossing komt. Je bent sociaal, prettig in de omgang en je leert het vak van beveiligingsmonteur graag verder in de dagelijkse praktijk. Wij werken zoveel mogelijk papierloos. Dus je moet wel met een iPad om kunnen gaan.

Onze eisen
LBO/MBO werk- en denkniveau
(bijna) in het bezit van een rijbewijs B
Bewijs van goed gedrag

Verder zou het fijn zijn als je kennis van zwakstroom, elektronica, netwerken en hard- en software-toepassingen hebt. Maar als dat niet zo is, gaan we het je leren.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving. Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Bij Safe Beveiliging kom je terecht in een open en informele organisatie waarbij samen werken en plezier hebben in het werk centraal staan.

Interesse?
Stuur jouw sollicitatiebrief naar onze bedrijfsleider, de heer M. Kwak, per mail m.kwak@safe-beveiliging.nl

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).