ALLE
TECHNIEK
VRAAGT OM ONDERHOUD

Bekijk de film over onderhoudMet periodiek onderhoud
ben je problemen voor 

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Dus ook uw toegangsbeveiliging. Door periodiek onderhoud uit te voeren, conditiemetingen te doen en risicoanalyses te maken, kunnen we werkelijk veel problemen voorkomen. Dat is belangrijk, want storingen komen immers altijd op een ongelegen moment.

Met gedegen onderhoud voorkomen we niet alleen storingen, maar verlengen we ook de levensduur van de sluitsystemen. Onze onderhoudsmonteurs zijn bij het onderhoud niet geboden aan een tijdschema. Het moet niet snel; het moet goed. Zij moeten met de hand op het hart kunnen beloven dat alles weer 100% in orde is. Die aanpak zorgt voor drastisch dalende storings-percentages (en blije monteurs).

Safe biedt periodiek onderhoud aan voor een vaste prijs. Daarmee bent u verzekerd van probleemloze deuren en sloten. We controleren de werking, smeren sloten, stellen sloten en drangers af en vervangen uiteraard de batterijen van uw elektronische sloten. Daarnaast geven we tijdig aan wanneer zaken vervangen moeten gaan worden. Daarbij beperken we ons niet tot de sluitsystemen die we zélf gemonteerd hebben, maar nemen we verantwoordelijkheid voor de hele deur; inclusief drangers, scharnieren etc. Ook als die door derden gemonteerd zijn. Dat is werkelijk ontzorgen.

Neem contact op

We onderhouden ook niet door ons geplaatste sloten en beslag

Gebroken sleutel verwijderen

Service in heel Nederland

Safe Beveiliging levert, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen, sloten en hang- en sluitwerk. Daarbij denkt Safe altijd integraal. Het ontwikkelt het concept, pakt de regie als er meerderen bij de uitvoering betrokken zijn en zorgt dat er een werkende totaaloplossing wordt opgeleverd. Ook het onderhoud daarvan rekenen we tot onze verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Safe over een service-afdeling die paraat staat bij storingen en onderhoudsvragen door heel Nederland. De insteek daarbij is, dat Safe Beveiliging de problemen direct ter plaatse oplost. Daarom worden louter zeer ervaren monteurs ingezet die diepgravende kennis hebben van de verschillende systemen. Field engineers die hun mannetje staan.

Monteur met deurbeslag

Vakkennis en voorraad

Safe stuurt haar monteurs op pad met een bus die u gerust een rijdend magazijn zou kunnen noemen. Door de vakkennis en die enorme voorraad producten en onderdelen is het bijna altijd mogelijk om direct een blijvende oplossing voor het probleem te realiseren. Storingen houden zich niet aan kantoortijden. Dat weten we. Daarom heeft Safe Beveiliging 24/7 mensen paraat staan om acute problemen op te lossen. Ook op feestdagen. Wie, zoals Safe, grote bedrijven, winkelketens en instellingen tot haar klantenkring mag rekenen, moet een zeer professionele serviceafdeling paraat hebben staan. Daar mag u op rekenen. Daarnaast beschikt Safe ook over een 24/7 Support-afdeling die ook de softwarematige vraagstukken (vaak op afstand) kan tackelen.

Onderhoudsmonteur van Safe Beveiliging

Ook beschikbaar voor beheerders en aannemers

Veel beheerders en aannemers ervaren in de praktijk hoe lastig onderhoud en service aan deuren kan zijn op het moment dat voor ieder onderdeel een andere partij ingeschakeld moet worden. Steeds vaker doen zij daarom een beroep op Safe Beveiliging voor het totaal. Zij weten zich dan verzekerd van expertise en ambachtelijk vakmanschap, 24/7 beschikbaarheid en een alles omvattende service. Daarmee ontzorgt Safe steeds meer partijen. Safe kijkt naar de binnendeursloten, maar ook naar veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en uiteraard ook naar de volledige elektronische systemen. Zo voorkomen we veel acute problemen.

‘We hebben met regulier onderhoud het aantal storingen tot bijna nul gebracht'

Toegangssysteem onderhoud door Safe Beveiliging

Safe werkt over de volle breedte

Safe is groot in (elektronische) sloten en cilinders, maar daar blijft het niet bij. Want we denken altijd in een totale oplossing. Dat betekent dat we in alle gevallen naar de totale toegangsbeveiliging kijken. En al helemaal naar de complete deur. Het gaat immers in alle gevallen om het opleveren van werkende oplossingen.

Daarom hebben we ICT-specialisten in dienst, die ook de complexe projecten met elektronische sloten feilloos naar een goed einde brengen, maar bijvoorbeeld ook cilinderbouwers en mannen die moeiteloos een deur afhangen en het freeswerk doen. Safe gaat voor de volle breedte. Zo werken we direct voor klanten, maar in veel gevallen ook voor beheerders en/of aannemers.

for%20sure%20stempelAlles over Safe Beveiliging

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Ook onderhoud is maatwerk

Geen enkele relatie van ons is hetzelfde en een ieder heeft ook zijn eigen eisen en wensen rond onderhoud en service. Vanzelfsprekend. Daarom maken we voor het onderhoud van uw toegangssystemen ook altijd contracten op maat, waarin helder omschreven staat wat u van ons kunt verwachten. Het is aan ons om die verwachtingen vervolgens te overtreffen.

Voor u betekent het uitbesteden van de zorg voor uw toegangsbeveiliging niet alleen een serieuze zorg minder, maar vaak ook een flinke taak minder. Te vaak zien we nog dat beheerders of facility managers bij nacht en ontij in moeten springen omdat zich problemen voordoen. Dat hoeft niet meer. Niet eens zozeer omdat wij problemen 24/7 oplossen, maar vooral omdat we problemen weten te voorkomen. Door goed onderhoud te plegen maar ook door de staat van uw hang- en sluitwerk voortdurend te monitoren en u daarover te rapporteren. Zo kunt u slimme keuzes maken bij het vervangen en zelf problemen voorkomen.

Mail Safe
Toegangsbeveiliging onderhoud

24/7

Tegenslag houdt zich niet aan kantoortijden. Daarom biedt Safe Beveiliging u 24 uur per dag, 7 dagen per week spoedservice. Dit betekent dat haar vakmensen dag en nacht zo snel mogelijk bij u op locatie zijn om de storing te verhelpen. Want ondanks een afgebroken sleutel , moet de winkel tóch open en na een poging tot inbraak wilt u de woning wél afsluiten.

Voor alle duidelijkheid: Safe werkt niet voor particulieren. Het richt zich o.a. op: woningcoöperaties, zorginstellingen, retail, bedrijven en scholen.

Busje van Safe Beveiliging
Twan Breevaart

Dedicated

Safe neemt onderhoud werkelijk serieus. We hebben daarom niet alleen monteurs op de weg die zich 100% op onderhoud richten, we hebben met Twan Breevaart ook een contractbeheerder die zich specifiek op de onderhoudscontracten richt. Dat alles vanuit het idee, dat onderhoud een even zo belangrijke factor is als advies en installatie.

Bel Twan
Graffiti kunst

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Bekijk 'the making of'

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed