TOEGEWIJDE
SPECIALISTEN 
IN TOEGANGSSYSTEMEN

Bekijk onze corporate film

Échte service

Servicebus van Safe Beveiliging

Safe Beveiliging heeft in 40 jaar tijd een enorme reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, scholen (zorg)instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weet ons bedrijf zich werkelijk te onderscheiden.

Betrokkenheid

Jacqueline Beer van Safe Beveiliging

Gerenommeerde retailketens als Zeeman en Jumbo Supermarkten maken in heel Nederland dan ook graag gebruik van de expertise van Safe. Maar ook scholen, woningcorporaties en zorginstellingen weten dat Safe veiligheid, beveiliging én comfort kan combineren.

Klanttevredenheid

Deurslot onderhoud door Safe Beveiliging

De focus op klanttevredenheid zit in de poriën van het bedrijf en werkelijk iedere medewerker. Zowel in de selectie van ons productaanbod als in de organisatie van de werkzaamheden is één doel leidend: 100% tevredenheid bij de opdrachtgever én de gebruiker.

In beweging

Een bedrijf dat constant in beweging is, kun je maar het best bewegend presenteren. Hiernaast (of -onder) daarom de bedrijfsfilm van Safe die niet alleen veel klanten in beeld brengt, maar ook veel expertise en werkplezier.

Wilt u een hoofdrol in onze volgende film, als klant óf als monteur, neem dan contact op met Safe .

Neem contact op (voor een hoofdrol)
Busje van Safe Beveiliging

U als klant centraal

Deze website gaat niet zo zeer niet over (elektronische) sloten, toegangsbeheer tags, kluizen, sleutelbeheer of toegangscontrole op afstand. Hij gaat vooral over ú.

Want u staat nadrukkelijk centraal bij Safe Beveiliging.

Onze focus ligt in alle gevallen primair op uw beveiliging, uw gebruiksgemak en uiteraard uw tevredenheid. Daarin gaan we ver. Door in service steeds verwachtingen te overtreffen, bouwen we een relatie met u op. En dat lijkt ons essentieel in een vak waarin het naast vakmanschap toch vooral om vertrouwen gaat.
Neem contact op en ervaar het zelf.

Mail ons

47

jaar ervaring

4678

SALTO-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacatures

Wij nemen de zorgen van u over

Grote organisaties als retailketens, industrie en zorg-instellingen, vragen ons om een planmatige aanpak van toegangsbeheer. Dat ervaren we dagelijks en daarom zijn we even goed een specialist in projectplanning en ICT als in degelijk hang- en sluitwerk. We hebben al die expertise in huis en laten daarnaast de betrokkenheid zien die past bij de verantwoordelijkheid die we krijgen van onze klanten. Voor die klanten komen we met pasklare oplossingen die er voor zorgen, dat veel van het beheer en daarmee veel van de zorgen, verschuiven van de klant naar onze specialisten.
Denk bijvoorbeeld eens aan de maatwerk EVVA cilinders die we zonder levertijd kunnen installeren.

It's safe for sure stempelMeer over EVVA
Medewerkers van Safe Beveiliging
Hema logo
Jumbo logo
Bouwinvest logo
Albeda College logo
Middin logo
Nsecure logo

Elektronische sloten

Sloten en toegangsbeveiliging zijn al lang niet altijd meer een kwestie van een slot en een sleutel. Elektronische sloten worden steeds belangrijker. Dat zorgt voor meer comfort en een beter toegangsbeheer (zoals bijvoorbeeld met een draadloos toegangssysteem van SALTO Sloten).
De sleutel tot werkelijk doordacht toegangsbeheer blijkt zo vaak geen sleutel te zijn, maar een elektronische toegangsdrager als onderdeel van een toegangscontrolesysteem. Safe loopt daarin voorop en legt u graag uit hoe in het ‘harde’ vak van toegangsbeheer het nu software is die zorgt voor gebruiksgemak en legio nieuwe mogelijkheden op het gebied van toegangsverlening.

Meer over elektronische sloten
Salto Systems deurbeslag

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed