ALTIJD EEN  
OPLOSSING
ONGEACHT HET MERK

Alles over elektronische sloten

Oplossingen

Deurslot onderhoud

Safe Beveiliging werkt enorm veel met bijvoorbeeld EVVA-cilinders, Assa Abloy-sloten en SALTO Systems. Maar we denken in oplossingen en niet in merken. Daarom is onze lijst van toeleveranciers haast eindeloos. Voor elke vraag de juiste oplossing.

Niet gebonden aan een merk

Monteur van Safe Beveiliging

Safe weet als geen ander hoe belangrijk flexibel sleutelbeheer, toegangscontrole en storingsvrije beveiliging zijn voor uw organisatie. Vanuit haar expertise is Safe als geen ander in staat om toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Al haar oplossingen zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met uw organisatie. Omdat Safe als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden is aan één merk, heeft het de ruimte en mogelijkheid om u een zo goed mogelijk product aan te bieden. Safe biedt u een totaalpakket voor iedere situatie. Daarbij mag u denken aan:
• Binnendeur- en veiligheidssloten
• Meerpuntssluitingen
• Sluitkommen
• Cilinders
• Deurbeslag en scharnieren
• Bouwbeslag voor ramen

Ieder merken toetsen we aan de kwaliteitsstandaard van Safe

EVVA cilinderslot

Grote merken als basis

De basis van de oplossingen die Safe aanbiedt zijn altijd producten die aan de strikte kwaliteitseisen van Safe Beveiliging voldoen. Het brede assortiment omvat onder meer de merken Nemef, Lips, Evva, SALTO, Dom, Verso, AMI, Abloy, Ikon, BAB, CES en Radaris.

Safe past ook diverse cilindersloten toe van verschillende merken.

Servicebussen van Safe Beveiliging

Heel veel merken

Naast de eerder genoemde merken biedt Safe u onder meer de merken: Hoppe, Yale, Wilka, Pfaffenhain, Federal, Abus, Cisa, Junie, Corbin, Eurolocks, Ronis, Lowe&Fletcher, Van Leeuwen international, Weka, Ankerslot, Burg Wachter, Eurobrass, Interbrass, H.M.B., Intersteel, Ferraro, Ajax, Mul-T-Lock, Post & Eger, N.H.N., Geze, de Raat, Secuplus, Bezault, Glutz, Sobinco, Marenco, Mauer, K.F.V., Buva, Dorma, Axa, Zaso, Heras, Vachette, Fuhr, Iseo, Nova, Kaba, Simons Voss, Tormax, Ten Hulscher, Alprokom, Artitec, Dictator, Dubritt Saint Gobain, Dulimex, Maasland, Nauta en G.T.V.

Ralph Civre

Neem contact op

Vaak benaderen bedrijven met een probleem in toegangsbeveiling ons met een specifieke vraag over een specifiek merk. ‘Of Safe dat kan leveren?’ In bijna 100% van de gevallen, kunnen we dat. En in alle andere gevallen vinden we sowieso een oplossing. Daag ons gerust uit.

It's safe for sure stempel

‘Je kunt in dit vak alleen voor de hoogste kwaliteit gaan' | Jacqueline Beer, Safe Beveiliging

Jacqueline Beer

Alleen maar kwaliteit

“In ons vak kun je eigenlijk alleen maar voor de hoogste kwaliteit gaan. Dat geldt voor de geavanceerde producten die we aanbieden, maar ook voor onze technici en onze back office en ICT”, stelt Jacqueline Beer, directeur van Safe Beveiliging. “Vastgoedbedrijven, corporaties, VVE’s, scholen, zorginstellingen, retailbedrijven, overheidinstanties en banken in heel het land herkennen én omarmen die kwaliteit. Voor hen staan we klaar met onze ICT-ondersteuning én onze monteurs op de weg."

Mail Jacqueline Beer

Kerntrekbeveiliging is essentieel

Kerntrekbeveiliging is tegenwoordig een van de belangrijkste manieren om het risico op een inbraak te verkleinen. Kerntrekken is een inbraaktechniek die steeds vaker toegepast wordt. Inbrekers schroeven eerst een geharde boorschroef in de cilinderkern. Vervolgens trekken zij met een speciale kerntrekker of met een klauwhamer de kern uit de cilinder óf breken zij  de cilinder af.  Welke techniek ze ook gebruiken: het slot is nu makkelijk te openen.  

Dit is te voorkomen met speciale cilinders. Anti kerntrekcilinders hebben het SKG*** keurmerk. Dit houdt in dat ze zijn voorzien van zware boorbeveiliging. Dit maakt het indraaien van een kerntrekschroef, en daarmee het kerntrekken, moeilijk tot onmogelijk. 

Ook kan speciaal beslag toegepast worden. Bij anti-kerntrekbeslag wordt de cilinder beschermd door een geharde kap. Voor de cilinderkern zit bovendien een meedraaiende rozet. Deze maakt het zeer lastig alleen al om een kerntrekschroef in te draaien. Zelfs als zou het lukken om een kerntrekschroef in te draaien dan kunnen de cilinderkern en de cilinder zelf NIET worden uitgetrokken omdat beide bedekt zijn.  

Mail Safe
AMI veiligheids-deurbeslag

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed