SAFE LAAT EEN   
INDRUK
ACHTER

Bekijk onze corporate film

In welk marktgebied zoekt u referenties?

Referenties Scholen

Henk%20Korpershoek

LMC | Henk Korpershoek

"Safe heeft haar deskundigheid en betrokkenheid hier zeker bewezen"

“Misschien praten jullie wel met de verkeerde, want het project met slimme sluitsystemen dat we hier uitvoeren, is veel meer een ICT-project dan een bouwkundig project. Maar wij als Stichting LMC, met 24 scholen verdeeld over 32 panden, praten daarover in ieder geval niet met de verkeerde…Safe Beveiliging heeft, na een intensieve selectieprocedure, bewezen dat het écht als een deskundig en betrokken leverancier werkt. Het adviseert, levert, implementeert en doet de nazorg.

Safe begrijpt als geen ander dat het primaire proces op een school altijd op één staat en weet haar werkzaamheden daar heel flexibel omheen te plannen. En het begrijpt dat wij hier niet op een partij zaten te wachten die een oplossing naar binnen kwam schuiven, maar op een deskundig adviseur. Safe heeft kennis van het product en was hier een volwaardige gesprekspartner voor onze ICT-afdeling. Ze hebben het hier nu zo kunnen organiseren dat het dagelijks beheer van het toegangssysteem voor 800 medewerkers op de werkvloer door de conciërge kan worden uitgevoerd.

Universiteit%20toegangsbeveiliging

Universiteit Utrecht 

De Universiteit Utrecht kiest via een Europese aanbesteding  overtuigd voor SALTO en Safe 

Safe Beveiliging won de Europese aanbesteding en plaatst nu 9000 Salto-sloten in ruim 100 gebouwen van de Universiteit Utrecht. Over het aanbestedingstraject én de ervaringen met Safe Beveiliging spraken wij Rogier Gardien; de project manager op dit immense project. Hieronder een imprssie van dat gesprek, waarin hij aangeeft dat Safe er ‘met kop en schouders’ bovenuit stak.

431173721_835942491673740_6580405231588042289_n

Academiegebouw | Utrecht

“We hadden veel verschillende sloten"

Het historisch Academiegebouw heeft eigentijdse SALTO-toegangscontrole gekregen. Na een Europese tender kreeg Safe Beveiliging de opdracht om voor de Universiteit Utrecht vele duizenden binnendeuren van SALTO-toegangscontrole te voorzien. Safe en de Universiteit Utrecht hebben een dedicated team op dit omvangrijke project gezet. Doel is, dat straks alle deuren waarvoor men geautoriseerd is, geopend kunnen worden met de Campuskaart. Oók die in het fraaie Academiegebouw: het ceremoniële hart en het gezicht van de Universiteit Utrecht met een historie die terug gaat naar het jaar 1462. Hoe ziet dat eruit? En, nog belangrijker, hoe bevalt het de gebruikers hier.

Marcel Smeding, projectleider Onderhoud en beheer: “Dit is een van de eerste UU-panden die nu volledig omgezet zijn. Ik zie daar een mooi contrast in: het oudste gebouw is als een van de eerste uitgerust met de nieuwste toegangscontroletechniek. We hebben gekozen voor messingkleurige SALTO -cilinders. Zo konden we de moderne techniek toepassen met zoveel mogelijk behoud van de klassieke uitstraling van de deuren. We zijn blij met het vervangen van de ‘good old’ sleutel. Sleutels raken soms kwijt en moeten dan bijgemaakt worden. Dat kost natuurlijk geld, maar levert vooral een mogelijk veiligheidsrisico op. Als dat risico groot wordt ingeschat, moesten we soms meerdere sloten vervangen. Met SALTO en de Campuskaart is dat verleden tijd. De betreffende verloren kaart kan geblokkeerd worden en dan is het risico weg.” De eerste reacties van gebruikers zijn vooral positief, vernemen we van Smeding. “Verandering van een dagelijkse routine is natuurlijk altijd even wennen. Maar als dit eenmaal goed loopt, dan zien veel mensen de voordelen ervan in.”

Ilse Donderwinkel, assistent-coördinator Academiegebouw: “We hadden veel verschillende sloten, maar werkten ook met een tweetal lopers waarmee we het gros van de deuren in het Academiegebouw konden openen. Daarnaast hadden we echter nog veel losse sleutels. Ik vind het heerlijk dat nu bijna alles met de campuskaart geopend kan worden. Onlangs hadden we een grote inspectie van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Daarvoor heeft men toegang nodig tot alle ruimtes. Dat betekende dat die mensen vroeger met een bos van zo’n tien sleutels op pad gingen. Dit keer waren dat nog drie sleutels en een campuskaart. De nieuwe situatie is erg prettig. We hoeven minder vaak een sleutel bij de receptie te halen. De receptie wordt hierdoor ook minder belast. En die campuskaart, die had ik toch altijd al bij me, voor koffie of printjes bijvoorbeeld, heeft er nu een belangrijke extra functie bij gekregen!”

Referenties Woningcorporaties, Ontwikkelaars & VVE's

Salto%20Systems%20Woonkracht%2010

Woonkracht 10 | Ronald Pennings  

“Wij hebben dankzij Safe geen enkel omkijken
naar Salto”

“Toen ik zag hoe enorm veel sleutels er hier in omloop waren bij Woonkracht 10… Dat ging om tientallen kilo’s. Het beheren daarvan was een opgave en er verdwenen ook iedere week weer sleutels, waarvan niemand wist waar ze bleven,” vertelt Ronald Pennings, projectleider Woonkracht 10. Woonkracht 10 verhuurt in Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht ongeveer 10.000 woningen. “Meer dan de helft daarvan betreft appartementencomplexen waarbij sprake is van gemeenschappelijke deuren. We hebben besloten om bij 130 van onze complexen voor deze gemeenschappelijke deuren op elektronische, digitale sloten over te stappen. Dat is een investering, maar we weten dat we die door het veel betere sleutelbeheer ook weer terug gaan verdienen.”

“We hebben samen met Safe Beveiliging gekeken hoe we de toegangsbeveiliging toekomstbestendiger konden maken en hebben vervolgens een plan gemaakt om in zeven jaar tijd alle sloten die daarvoor in aanmerking komen te vervangen door Salto. Safe Beveiliging verzorgt dat volledig voor ons. Dat betekent dat zijn niet alleen installeren, maar ook het onderhoud uitvoeren,” vertelt een enthousiaste Pennings. Hij benadrukt dat Safe bij het installeren ook zelf verantwoordelijkheid neemt. “Tom Saarloos van Safe doet per complex de opname en bepaalt welke deuren van Salto voorzien gaan worden en welke deuren zo weinig gebruikt worden dat we er ‘ouderwets’ een EVVA-slot monteren. Maar soms blijken zaken, terwijl Safe aan het werk is, anders te zijn dan verwacht. In een meterkast, die we van een gewoon cilinderslot voorzien, blijkt dan ook het CCTC-systeem te zetten, waar men veel vaker bij moet. Safe is dan doortastend genoeg om daar toch ook een Salto-oplossing te plaatsen. Dat is ook het voordeel van werken met een vaste ploeg mensen.”

Ronald Pennings: “We hebben met een vast team van Safe te maken. Allemaal mensen die zich met het resultaat verbonden hebben en die resultaatgericht samenwerken. Ze denken met ons mee. Ik weet heel duidelijk wat ik wil en ik weet welke budget we jaarlijks hebben. Safe handelt daarnaar. Zij leiden nu ook ons eigen Service Centre op, zodat we hier in eigen huis de tags voor bewoners en bijvoorbeeld aannemers aan kunnen maken. Nu is dat nog een gedeelde oefening, maar uiteindelijk moeten we dat volledig zelf kunnen. Het uiteindelijk rendement van deze hele operatie is heel moeilijk hard te maken,” stelt Pennings, “maar ik voel alleen al aan mijn eigen sleutelbos dat dit rendement er moet zijn en ik merk ook dat bewoners erg positief reageren op de tags.”

Woonstad sleutelbeheer thomas van den bos

Woonstad | Thomas van den Bosch

“Geen graffiti meer in de algemene ruimtes"

Thomas van den Bos weet waarover hij spreekt als het over toegangsbeveiliging bij woningen gaat. Voordat hij teamleider Niet-Planmatig Onderhoud werd bij Woonstad werkte hij 32 jaar bij de politie. "Daar was ik ook bouwplanadviseur en uit die tijd stammen de eerste contacten met Safe Beveiliging. Die contacten hebben hier bij Woonstad een vervolg gekregen. Ik zag namelijk dat we hier binnen bepaalde woningcomplexen behoefte hadden aan een doordacht sluitplan. De huismeesters liepen hier met enorme sleutelbossen rond en je zag dat het moeilijk was om grip op de vele sleutels te krijgen die voor de gemeenschappelijke ruimtes in oploop waren. Je kunt dan kiezen voor een mechanisch sluitplan, maar een elektronisch sluitplan heeft in ons geval ook duidelijk voordelen. Het is initieel duurder, maar doordat het beheer eenvoudiger wordt en een tag goedkoper is dan een sleutel, wordt het uiteindelijk goedkoper."

"We hebben uiteraard een aantal partijen gevraagd een voorstel te doen voor de twee wooncomplexen waar wij een pilot wilden gaan draaien: Zevenkamp en Ommoord. Safe kwam daarbij met een voorstel dat het meest passend was. Zij stelden voor om met SALTO te gaan werken. Dat betekende dat de sloten ook direct zouden voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en dat de deuren automatisch op de nachtschoot gingen, zodat het zogenaamde 'contra-flipperen' niet meer mogelijk zou zijn. Safe heeft uiteindelijk de opdracht gekregen en volledig uitgevoerd. Dus ze hebben niet alleen de sloten geleverd en gemonteerd, maar ook een goede uitleg en ondersteuning gegeven, bij het aanmaken en uitreiken van alle tags aan bewoners. Een groot voordeel voor de bewoners is, dat zij direct een bestelde tag kunnen meekrijgen en niet tenminste 3 dagen hoeven te wachten zoals bij een mechanisch sluitplan. Het ging bij ons uiteindelijk om 700 woningen."

"Safe heeft onze eigen mensen opgeleid om tags uit te kunnen geven, wat ons zeer flexibel maakt. We zagen aan het begin van de pilot al direct dat er bijvoorbeeld geen graffiti in de algemene ruimtes meer werd gespoten. Dat waren soms relaxruimtes voor groepjes geworden. Maar allerlei oude sleutels werkten niet meer en die ruimtes zijn nu veel beter afgesloten. Na een jaar hebben we het project zeer zorgvuldig geëvalueerd en daarbij geconstateerd dat SALTO door de bewoners zeer goed geaccepteerd is, dat we werkelijk grip op onze 'sleutels' hebben gekregen en dat beheerders en bewoners dus unaniem positief zijn. Als er wat ernstig mis gaat in ruimtes kunnen we bovendien zien wie er geweest zijn en dat heeft dan ook zijn voordelen. In het eerste jaar hebben we ook te maken gehad met een poging tot inbraak. Toen bleek dat SALTO werkelijk een zeer goed slot biedt. Men is niet binnengekomen. Alle reden dus om te gaan bezien of we SALTO niet breder binnen Woonstad uit moeten gaan rollen." 

106272655_1649311318560094_5227592312269578846_n

Egeria | Rachmaninoff Utrecht

Safe was al vanaf het begin betrokken bij de uitwerking van het ontwerp

Het is een transformatie die met recht een metamorfose mag worden genoemd; de ombouw van het voormalige Utrechtse stadskantoor in de wijk Welgelegen tot het duurzame wooncomplex Rachmaninoff met 132 huurappartementen.

In net iets meer dan een jaar realiseerde aannemer Heembouw het project in opdracht van ontwikkelaar Egeria Real Estate Development en investeerder Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Safe Beveiliging verzorgde voor Rachmaninoff de geavanceerde toegangscontrole van de algemene ruimtes, de bergingen, de technische ruimtes en de parkeerplaatsen. Safe Beveiliging verzorgt ook het beheer van deze installaties.

Safe was al vanaf het begin betrokken bij de uitwerking van het ontwerp. Dat heeft grote voordelen. Door vanaf het begin oog te hebben voor alle aspecten rond toegangsbeveiliging zijn veel problemen voorkomen. Zo kon alles goed afgestemd worden met de leverancier van de puien en de deuren en zijn er de nodige aanpassingen aan het ontwerp doorgevoerd, om ook te voldoen aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door deze aanpak kon Safe in samenspraak de optimale oplossing voor de toegangscontrole vinden: Salto Systems.

 

for%20sure%20stempel 2
robert%20van%20loon%20pkvw

Woonstad Rotterdam gaat voor
100% safe binnen haar studentenwoningen

Woonstad Rotterdam neemt de veiligheid van haar huurders zeer serieus. Het zet in op woonplezier, en daar horen brand en inbraak zeker niet bij. Woonstad Rotterdam bezit 57.000 woningen in Rotterdam. Dat wil dus zeggen dat één op de zes voordeuren in de havenstad van Woonstad is. Bij de mutaties binnen dit bestand, brengt de corporatie de betreffende woningen direct op het niveau van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Robert van Loon, manager planmatig onderhoud: “Dat zijn we aan onze bewoners verplicht vinden wij. Sinds de fusie met Stadswonen bezitten we ook 6.000 kamers en studio’s, waarbij onze aanpak anders is. Ze worden projectmatig op het niveau van PKVW gebracht en als zodanig gecertificeerd. Daarnaast laten we ze elke tien jaar hercertificeren.”

Onderscheidend
Voor de projectmatige aanpak van de studentenwoningen maakt Woonstad Rotterdam sinds 2019 gebruik van de expertise én het doorzettingsvermogen van Safe Beveiliging. Jacqueline Beer, directeur van Safe: “De samenwerking met Woonstad Rotterdam bestaat al veel langer. Maar vanaf 2019 zijn wij PKVW voor de studentenwoningen van Woonstad gaan doen. We brengen kamers en studio’s op het juiste niveau, certificeren die en hercertificeren die dan steeds tien jaar later weer. In het consequent hercertificeren van units heeft Woonstad Rotterdam écht een onderscheidende positie. Het pleit voor hen hoe serieus ze de veiligheid van hun bewoners nemen. Hercertificeren is belangrijk omdat de eisen van PKVW evolueren, maar vooral omdat er soms aanpassingen aan woningen worden gedaan die nieuwe maatregelen vereisen. Dan zijn bijvoorbeeld de kozijnen in die tien jaar vervangen. Daarnaast is er dan nog nieuwe wetgeving, zoals de verplichte rookmelders. Ook dat nemen we namens Woonstad Rotterdam mee en juist ook daarom wil je geen kamer of studio overslaan.”

Kwaliteit
Robert van Loon is blij met de samenwerking met Safe in dit traject: “We kijken bij onze inkoop van producten en diensten zeker niet alleen naar de prijs, maar nemen altijd prijs/kwaliteit als uitgangspunt. Voor ons is Safe een echte partner. Men gebruikt vaak het woord ‘ontzorgen’ om een goede samenwerking te benoemen. Ik denk dat deze samenwerking meer is dan dat. Ik voel dat er bij Safe een intrinsieke motivatie is om zo’n project succesvol af te ronden.” Waar Robert van Loon als manager betrokken is, worden de dagelijkse projecten gedraaid door Yara van Camerijk en Keesy Main. We spreken ze beide. Yara van Camerijk: “De grootste uitdaging bij dit soort projecten zijn de bewoners die niet thuis zijn. Safe zet alles op alles om met die mensen in contact te komen. Ze hangen pamfletten op, maar werken ook in het weekend en in de avonden, omdat de kans op contact dan groter is. Zo halen ze de 100% wat uniek is.”

Projectmanagement
Keesy Main onderschrijft dit: “Technisch gezien is PKVW geen ‘rocket science’. Maar projectmanagement is hier echt essentieel. Dat heeft Safe goed voor elkaar. Als je een woonunit met vijf woningen onder handen neemt, dan wil je dat die vijf bewoners ook tegelijk thuis zijn. Dat is de grote uitdaging. Dan is het goed dat Safe creatief te werk gaat om toch overal die 100% halen. We hebben nu ook een zeer goed zicht op wat gecertificeerd is en wat niet. In het verleden werden hier dozen certificaten naar binnen geschoven. Nu krijgen we de certificaten digitaal en werken we met een tienjarenplan waarbij we geen unit over het hoofd zien. Ik ben blij met de samenwerking zoals die nu verloopt.” Yara van Camerijk: “Wat Safe ook siert is, dat ze in oplossingen denken. In 2019 hebben we in het kader van PKVW in een pand allemaal nieuw hang- en sluitwerk geplaatst. Nu dit complex eind dit jaar wordt gesloopt, zal Safe voor de sloop begint alles weer netjes demonteren, zodat we de materialen bij een ander complex kunnen hergebruiken. Het is een partij die wel een uitdaging aan durft te gaan en met ons in oplossingen denkt.”

Referenties Zorginstellingen

Martijn Nieuwhof van Stichting Gezond op Zuid

Gezond op Zuid | Martijn Nieuwhof

"Deze samenwerking verliep echt heel prettig"

“De Stichting Gezond op Zuid biedt vanuit zeven gezondheidscentra in Rotterdam een breed spectrum van goed op elkaar afgestemde eerstelijnszorg aan. In de zorg is privacy heel belangrijk en wordt veilig werken ook steeds belangrijker. Toegangsbeveiliging speelt daarin een belangrijke rol. Wij hebben ervoor gekozen om in onze gezondheidscentra op alle deuren elektronische sloten te plaatsen. Dat heeft beheertechnisch absoluut voordelen en blijkt onder aan de streep uiteindelijk ook goedkoper. Want als je een sleutel kwijt bent moet je nieuwe laten maken of cilinders vervangen. Maar ook de hele sleuteladministratie is een echte rompslomp.”

“We hebben samen met onze adviseur drie partijen benaderd voor dit project. Op basis van de kosten en de ervaring die onze adviseur al had met Safe is daar Safe Beveiliging uitgekomen. Zij zijn hier voortvarend aan de slag gegaan en ik ben serieus uiterst tevreden over hoe de installatie op alle locaties verlopen is en ook over de werking van het hele systeem. Medewerkers voelen zich hier veilig bij. Want alleen mensen die gemachtigd zijn kunnen nu een kamer binnenlopen.”

“We geven nu in het systeem aan wie op welke dagen en tijdstippen toegang heeft tot welke deur. Safe heeft dit SALTO-systeem aanbevolen en we zijn Safe en SALTO eigenlijk als één. SALTO het slot en Safe de service. We hebben uiterst prettig samengewerkt met Safe. Ze zijn heel flexibel en ondersteunen ons goed. Safe had vooraf al aangegeven wat we konden verwachten. We hebben dan ook samen met Safe een heel schema gemaakt voor het beheer van de tags. Later wilden we wel eens afwijken van dat schema of een planning. Daar ging Safe dan uiterst flexibel mee om. Deze samenwerking verliep echt heel prettig.”

middin radaris

MIDDIN | Brigitte Polderman

“Safe heeft bij MIDDIN de voorkeur bij online sluitsystemen”

“In de Haagse wijk Mariahoeve hebben wij een woonlocatie gerealiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking en een vorm van autisme. De 28 bewoners wonen verspreid over vier woonlagen in volwaardige tweekamerappartementen. Het is gestapelde bouw maar in de afwerking is het allemaal maatwerk. We hebben er hier voor gekozen om Radaris van Assa Abbloy toe te passen, want het real time beïnvloeden van de toegangscontrole is binnen dit gebouw voor ons heel belangrijk. Dit heeft te maken met de veiligheid voor onze cliënten en medewerkers. Vanuit veiligheid kan het nodig zijn om een ontsluiting aan te passen. Vanwege de doelgroep waren er per deur binnen het gebouw bovendien specifieke eisen. Dat maakte het tot een complexe klus. We hebben Safe Beveiliging erbij betrokken. Dat gebeurde op advies van Assa Abloy, maar we kenden Safe ook, omdat ze ons vaker uit de brand hebben geholpen. Zelfs met systemen die zij zelf niet leveren.” 

“Onze ervaring met Safe is, dat ze zaken werkelijk voor ons oplossen. Ook als die complex zijn. Maar we zijn ook continu scherp op de kosten en vragen ook standaard elders offertes op. Dat moet wel. We moeten verantwoordelijk met geld omgaan, omdat het geld is voor de zorg aan onze cliënten. Dat leidt er regelmatig toe dat we de werkelijke complexe toegangsbeveiliging bij Safe neerleggen en ervoor kiezen het eenvoudigere mechanische werk elders neer te leggen. Safe heeft hier uiteindelijk een goed werkend systeem opgeleverd en onze mensen ook opgeleid om hiermee te werken. Samen met de mensen van onze ICT-helpdesk. Het heeft echt wat voeten in de aarde gehad, maar we kunnen hier in huis met de camera’s, sloten en andere domotica nu wel het veiligheidsniveau garanderen dat gewenst is."

“In de weg daar naartoe is in de communicatie niet altijd goed gegaan, maar omdat de deskundigheid bij het installeren en de service van Safe goed is, heeft Safe voor Middin wel een voorkeurspositie bij de online sluitsystemen. Al moeten ze zich uiteraard blijven bewijzen.” 

toegangscontrole zorg

Haaglanden | Clemens Koekkoek

“De basishouding van Safe is de klant tevreden maken"

"De locatie WZH Leilinde is een bijzondere, omdat we hier met name mensen met dementie zorg bieden. Vanuit beveiligingsperspectief is het hier dus eerder zaak om mensen binnen te houden, in plaats van buiten te houden. Toen we hier in 2009 geconfronteerd werden met problemen met de sluitplaten, werden we door Imtech Toegangstechniek gewezen op Safe Beveiliging. Die zouden ons probleem kunnen oplossen.” 

"Dat bleek te kloppen en was het begin van een warme relatie. Ik ben blij met Safe. Ze gaan ontspannen met hun werk om, maar zijn serieus als dat nodig is. Daarnaast zijn ze bij problemen enorm flexibel. De basishouding is: eerst het probleem oplossen en de klant tevreden maken, de financiën komen op plan twee. Die filosofie zit in de hele organisatie: van degene die de telefoon opneemt tot de monteur die hier het werk doet. Safe wil je op alle manieren ontzorgen. Soms zelfs zo erg, dat ze voor je gaan denken. Dat hoeft niet. Maar de basishouding waarbij alles gericht is op klanttevredenheid vormt de basis van onze goede relatie.”

Its safe for sure stempel

Referenties Retailketens

zeeman leiden

Zeeman | Eugène Scherrenberg

“Safe is sneller dan de fabrikant"

Eugène Scherrenberg, Architect ­Construction Manager Europe, van Zeeman, is kort over Safe: "Zeeman heeft ruim 1230 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Safe verzorgt voor al die winkels het toegangsbeheer. Ze leveren de cilinders volledig volgens onze specificaties en bieden ook de service als er problemen zijn."

"We hebben al jaren geleden voor Safe gekozen op basis van hun snelheid van handelen en hun voorraad. Ze bleken sneller dan de fabrikant. Als ik ze ’s ochtends bel heb ik het ’s middags in huis. Jacqueline Beer heb ik al twee jaar niet gesproken. Omdat het simpelweg niet hoeft. Dingen lopen vanzelf met Safe. Dan zijn dat soort gesprekken helemaal niet nodig.”

11 1

Veel meer retailers

Safe werkt voor veel meer retailers. Denk aan Hema, C&A, Hunkemöller Binnenkort hier meer verhalen van hen

10 1

 

 

Overige Referenties 

431086731_836521674949155_8797010721727081873_n

The Sandbox | Martine Meijburg

‘Ik hoef er niet te zijn, om de ruimtes te verhuren’

Martine Meijburg heeft met the Sandbox een mooi concept in handen: ze biedt in Rotterdam, gewoon per uur, loftstyle ruimtes aan om te vergaderen, werken, coachen of te trainen. De moderne coworking-ruimtes in hotspot Little C kennen al even moderne toegangsbeveiliging.

Martine: “De voor- en tussendeur, maar ook de deuren van de diverse ruimtes zijn door Safe voorzien van SALTO-sloten. Dat heeft enorme voordelen. Ik kan de gebruikers van de ruimtes toegang verlenen via hun mobiele telefoon. Ik voeg ze toe aan ons digitale sleutelsysteem en met de app op hun telefoon krijgen ze, op de afgesproken tijden, toegang tot de ruimtes in the Sandbox. Dat werkt feilloos en het zorgt ervoor dat ik hier zelf niet ieder moment aanwezig hoef te zijn.”

Zoals in heel Little C heeft Safe Beveiliging zowel de installatie als het onderhoud van de SALTO-sloten verzorgd. Martine Meijburg: “Mijn ervaring met Safe is ook zondermeer goed. Ze bieden de service die ik nodig heb en dat is in deze tijd echt bijzonder.”



placeholder image

Binnenkort meer referenties

 

placeholder image

Binnenkort meer referenties

 

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed