INSTALLATIE EN BEHEER 
TOEGANGSSYSTEMEN
VOOR BELEGGERS EN VVE'S

Bekijk onze corporate film

INSTALLATIE EN BEHEER 
TOEGANGSSYSTEMEN
VOOR BELEGGERS EN VVE'S

Bekijk onze corporate film

Safe weet de woningbeheerder te ontlasten

Expertise

Deurslot onderhoud

Safe Beveiliging koppelt
vakmanschap aan enorme expertise. En met die expertise begint het. Op basis van kennis en bijna 50 jaar ervaring kunnen we  corporaties, VVE’s, retailers en de zorg adequaat adviseren op het gebied van toegangsbeveiliging en toegangscontrole. 

Praktijkervaring

Monteur aan het werk

Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden. Daar kunt u uw voordeel mee doen.

Landelijk

Deurslot onderhoud door Safe Beveiliging

Safe Beveiliging focust voor 100% op zakelijke klanten. Voor landelijke retailketens zoals Jumbo, Zeeman en Hunkemöller werkt Safe in heel Nederland en zelfs daarbuiten.  Al onze klanten kunnen 24/7 rekenen op onze toegangs- en ICT-experts.
Vanzelfsprekend. 

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Pontsteiger in Amsterdam

Pontsteiger kiest voor Safe

Beleggers, beheerders, VVE’s; velen kiezen voor Safe Beveiliging. Daarmee hebben zij met recht een hele zorg minder. Want Safe adviseert en installeert niet alleen, het zorgt ook voor onderhoud en beheer en staat 24/7 klaar. Geen wonder dat ook Pontsteiger met onze toegangsbeveiliging werkt.

Servicebussen van Safe Beveiliging

Maak nader kennis met Safe

Safe wil in de markt waar ze actief is verrassen met kennis en service die verwachtingen overtreft. Maar dan zullen we het eerst over die verwachtingen moeten hebben. Maak via de onderstaande button nader kennis met Safe en neem, als u ons kent, contact met ons op, zodat we u ook kunnen leren kennen. 

Salto toegangscontrole producten

Neem contact op

Vaak worden specialisten als Safe pas benaderd op het moment dat het bestek al volledig dichtgetimmerd is. Dat kan, maar daarmee worden kansen gemist. Maak gebruik van de ervaring en de expertise van Safe en doe dat in een zo vroeg mogelijk stadium. Dat geeft absoluut een impuls aan het eindresultaat. 

Toegangssysteem onderhoud door Safe BeveiligingIt's safe for sure stempel

Toegangscontrole voor woningprojecten

Vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en de beheerders van vastgoedportefeuilles leunen graag op Safe voor de toegangssystemen van hun wooncomplexen. Safe biedt hen niet alleen advies bij het sluitplan, maar realiseert dit ook vakkundig en biedt service en onderhoud aan. Met name die service is essentieel. Safe kan immers voor de beheerders het volledige beheer van het elektronisch sluitsysteem op zich nemen. Daarnaast levert Safe ook voor de mechanische sluitsystemen razendsnel zowel sleutels als cilinders en kan het ook hier een beheerderstaak overnemen. In een tijd waarin vaak gewisseld wordt in vastgoedbeheerders op complexen, is Safe een constante factor.

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld.

De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder (of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvragen aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen.


Meer over beheer

47

jaar ervaring

4678

SALTO-sloten

32

medewerkers

12134

deuren in onderhoud

2

vacatures

PKVW-certificaat woningen

Steeds meer VVE’s en beleggers kiezen ervoor om hun woningen op het niveau van Politie Keurmerk Veilig Wonen te brengen. Zij bouwen of renoveren volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en kiezen daarmee voor veilige woningen, complexen en buurten. De PKVW-eisen en aanbevelingen werken niet alleen preventief tegen woninginbraak. Ook andere vormen van criminaliteit, zoals overlast en vandalisme, nemen aantoonbaar af. Het keurmerk draagt zo bij aan een veilige woning, buurt en wijk waar men plezierig woont.
Safe Beveiliging is volledig gecertificeerd voor PKVW. Het heeft niet alleen de inhoudelijke kennis en de vakmensen, maar het kan ook de projectorganisatie optuigen die voor dit soort grootschalige certificeringen nodig is. Dat hebben we al vaak overtuigend bewezen.

Meer over PKVW
Inbrekers
Graffiti kunstwerk voor Safe Beveiliging

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed