SAFE;
SPECIALIST 
IN ASSA-ABLOY

Ook onderhoud en beheer door Safe

Grootste

Slot van ASSA ABLOY

ASSA ABLOY is de grootste leverancier van intelligente sluit- en veiligheids-oplossingen ter wereld. Uiteraard voert Safe alle merken die ASSA ABLOY op de markt brengt en kan het hier ook service op verlenen.

Een totaalpakket

Deurbeslag van ASSA ABLOY

ASSA ABLOY biedt een totaalpakket beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole.

Safe Beveiliging heeft volledig zicht op de producten van Assa Abloy en past deze in veel situaties toe. Daarbij gaat het om de mechanische sloten. maar ook op elektronische oplossingen. De lijnen tussen Safe en Assa Abloy zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen.

It's safe for sure stempel

Beveiligingsoplossingen voor iedere situatie

Deurbeslag

Assa Abloy in het kort

 ASSA ABLOY is in 1994 ontstaan uit een fusie van ASSA in Zweden en Abloy in Finland. Sindsdien heeft ASSA ABLOY zich ontwikkeld van een regionaal bedrijf tot een internationale groep met ongeveer 51.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 70 landen.

ASSA ABLOY merken

Vele kwaliteitsmerken

Binnen ASSA ABLOY Nederland bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten. Het resultaat is een overtuigende dienstverlening, gebaseerd op zeven kwaliteitsmerken die zich al ruimschoots hebben bewezen. Nemef, Yale en Lips zijn daar de bekendste van. Safe levert hun volledig assortiment en kan u binnen het assortiment uitstekend adviseren.

Jacqueline Beer

Neem contact op

Het begint allemaal met een goed advies. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise. En met de expertise begint het. Safe Beveiliging kan bedrijven, instellingen, scholen, retailketens en woningbouwverenigingen adequaat adviseren op het gebied van toegangsbeveiliging en toegangscontrole. Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee.

‘We verzorgen service en onderhoud op de Assa Abloy-producten'  

ASSA ABLOY slot voor de buitendeur

De mogelijkheden van Nemef Radaris Evolution

Nemef Radaris Evolution biedt  een elektro-mechanisch slot en een elektronisch beslag. Daarmee is het een universele, innovatieve en veilige SKG***-oplossing. Safe kan u ondersteunen bij de aanleg van een relatief eenvoudig stand-alone systeem of een wireless online systeem. In alle gevallen verdwijnt de mechanische sleutel . Voortaan kunnen deuren geopend worden met een elektronische toegangsdrager, zoals een Mifare® toegangskaart, keyfob of afstandsbediening.

Radaris Evolution is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en biedt tal van inventieve oplossingen, waardoor het zeer breed inzetbaar is. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van zorg tot onderwijs. Radaris Evolution biedt voor elk marktsegment innovatieve functies, die niet eerder zo eenvoudig bereikbaar en inzetbaar waren. Naast comfort en gebruiksgemak zijn veiligheid en betrouwbaarheid eigenschappen, waarmee Radaris Evolution zich weet te onderscheiden.

Binnen de Radaris Evolution is bijna 100 ervaring in sloten samengebracht met eigentijdse elektronica en versleutelde wireless- en IP-communicatie.

Safe werkt al lang met Radaris en biedt ook tal van services aan, nadat Radaris eenmaal geïnstalleerd is. Safe kan uw medewerkers opleiden in het beheer ervan, kan alle beheerstaken van u overnemen en biedt daarnaast uiteraard ook service waar het gaat om onderhoud en storingen. Dat gebeurt 24/7. Door het solide Radaris te combineren met de betrouwbaarheid van Safe, ontstaat een combinatie die extreem veel zekerheid biedt.

Safe Beveiliging kent de kwaliteiten van alle Assa Abloy-producten en kan voor u ook een vergelijking maken met andere producten in de markt, zoals SALTO Systems. U krijgt van ons een oprecht en betrouwbaar advies op basis van de kwaliteiten van de producten, de mogelijkheden en de onderhoudservaringen die we uiteraard ook met alle systemen hebben. Vraag Safe om raad. 

It's safe for sure stempelNeem contact op

Martin Kwak van Safe Beveiliging  over Radaris

Assa Abloy in het programma ‘Alles over wonen'

Assa Abloy in het kort


Graffiti kunstwerk voor Safe Beveiliging

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed