SLEUTELROBOT MAAKT  SNEL   
VEEL SLEUTELS 
VOOR AANNEMER EN CORPORATIE

Unieke sleutelrobot maakt 100 duplicaatsleutels in één batch

Soms ontkom je er als corporatie, VVE of aannemer niet aan om een nieuwe, afwijkende cilinder te plaatsen in een slot. Als dat gebeurt op een deur die veel gebruikers kent, moeten er razendsnel veel nieuwe sleutels bijgemaakt worden. Dat is gelukkig geen probleem. Safe Beveiliging beschikt namelijk over een unieke sleutelrobot waarmee het in recordtijd grote hoeveelheden sleutels kan produceren. Doordat dit volledig geautomatiseerd gebeurt, winnen we niet alleen aan snelheid, maar ook aan precisie.

De Unocode F800 waarmee Safe werkt, is de enige dupliceermachine die een echt complete en efficiënte oplossing biedt voor het kopiëren van vlakke sleutels. De robot is in staat om volledig automatisch  batches van 100 sleutels te produceren. De sleutels kunnen tweezijdig gegraveerd worden. Zo kunt u alle gebruikers van een cilinderslot al binnen enkele uren van een nieuwe passende sleutel voorzien.

Safe Beveiliging maakt haar duplicaatsleutels volledig geautomatiseerd. 100 stuks in één batch. De sleutelrobot werk sneller en exacter dan handwerk. 

‘Safe is voor woningcorporaties, VVE’s en aannemers hét adres voor (grote hoeveelheden) duplicaatsleutels'

Unieke sleutelrobot

Unieke sleutelrobot

Zeker binnen renovatieprojecten moeten soms razendsnel nieuwe sleutels geleverd worden voor algemene toegangsdeuren. Denk aan de sleutel voor de berging in een appartementencomplex. Safe levert met onvergelijkbare snelheid ook grote aantallen. 

placeholder image

Beter dan origineel

De sleutelrobot scant het profiel van de aangeleverde sleutel en zal op dit profiel ook correcties toepassen als blijkt dat de originele sleutel beschadigd is of versleten. Uw duplicaatsleutels zijn daardoor in veel gevallen zelfs beter dan het origineel.

Direct een nieuwe cilinder

Of tóch een nieuwe cilinder

Vaak is het vervangen van een cilinder door exact dezelfde cilinder een veel betere optie. Dan kan iedereen de bestaande sleutel houden. Ook daarin voorziet Safe. Safe kan in eigen huis EVVA-cilinders op maat voor u maken. 

placeholder image

Hoogwaardige Silca machine

placeholder image

100 sleutels tegelijk

salto toegangscontrole

Grote precisie 

Medewerkers van-Safe-Beveiliging

Neem contact op

U kunt voor duplicaatsleutels binnenlopen bij Safe Beveiliging in Barendrecht. Maar u kunt ook altijd eerst contact met osn opnemen, zodat we samen naar de beste en snelste oplossing kunnen zoeken. Want waar de sleutelrobot een slimme kracht is binnen ons bedrijf, ligt onze grootst ekracht toch echt in ons advies. Bel ons of mail.


Mail Safe Bel SafeBezoek Safe

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed