RAZENDSNEL SLEUTELS 
SLEUTELROBOT 
BIEDT SNELHEID EN KWALITEIT

Bekijk onze corporate film
placeholder image

Unieke sleutelrobot

Safe Beveiliging beschikt over een unieke sleutelrobot waarmee het razendsnel grote hoeveelheden sleutels kan produceren. Doordat dit volledig geautomatiseerd gebeurt, winnen we niet alleen aan snelheid, maar ook aan precisie. De Unocode F800 waarmee Safe werkt, is de enige dupliceermachine die een echt complete en efficiënte oplossing biedt voor het kopiëren van vlakke sleutels.

placeholder image

Alleen het beste

Daar waar het nodig kan zijn om razendsnel (lees binnen een paar uur) een nieuwe cilinder te kunnen leveren passend bij de gedistribueerde sleutels, wordt door Safe EVVA toegepast. In andere gevallen kunnen dat ook de  merken zijn, die u elders op deze pagina vindt. 

salto toegangscontrole

Direct een nieuwe cilinder

Soms hebt u niet snel sleutels nodig, maar juist een nieuwe cilinder op maat. Passend bij de gedistribueerde sleutels. Hiervoor wordt door Safe EVVA toegepast.  

Onze sleutelrobot
Unieke razendsnelle sleutelservice voor grote aantallen

Dankzij het laadsysteem van bovenaf (verticale lader) en het “FIFO” afvoersysteem (First-In-First-Out) kan Safe met deze machine 100 sleutels tegelijk verwerken.

for%20sure%20stempelAlles over Safe Beveiliging
placeholder image

Als het snel moet

Zeker binnen renovatieprojecten moeten soms razendsnel nieuwe sleutels geleverd worden voor algemene toegangsdeuren. Denk aan de sleutel voor de berging in een appartementencomplex. Safe levert met onvergelijkbare snelheid ook grote aantallen. 

placeholder image

Beter dan origineel

Het Italiaanse Silca, ontwikkelaar van onze robot, is een toonaangevend  bedrijf dat blanco sleutels, snijmachines en apparatuur voor de productie en verwerking van blanco sleutels produceert. Het Silca-product-assortiment bestaat uit: sleutels, sleutel-snijmachines, geïntegreerde sleutel-snijsystemen, industriële machines voor sleutelproductie en -duplicatie en beveiligingsproducten.

salto toegangscontrole

Grote hoeveelheden

Doordat de sleutels bij Safe in batches van 100 stuks volledig geautomatiseerd gefabriceerd worden, is de kwaliteit bijzonder hoog en de snelheid in productie onvergelijkbaar laag. De vakmensen van Safe kennen deze robot als geen ander en kunnen u snel van dienst zijn.

‘Safe is voor woningcorporaties, VVE’s en aannemers hét adres voor (grote hoeveelheden) duplicaatsleutels'

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.


Bel voor spoed