Leerling-monteur

praktisch, leergierig & handig

Wat is er vereist?

     LBO/MBO werk- en denkniveau 
  In bezit van rijbewijs B (of daar al ver mee)
  Handig
  Bewijs van goed gedrag
  Energiek

Wat krijg je van Safe?

  Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
   Een keurig startsalaris
  Een enthousiast team
  6 maanden inwerken door een ervaren monteur
    Straks veel zelfstandigheid
nemef

Uitgebreide opleiding

Je gaat voor minimaal zes maanden samenwerken met een ervaren monteur. Samen dragen jullie de zorg voor de montage, de inbedrijfstelling, het oplossen van storingen en het verlenen van service aan toegangscontrolesystemen en vergrendelingen. Je leert zo veel in de praktijk. Daarnaast volg je een op de praktijk gericht opleidingstraject. Je werkt landelijk bij kantoor- en wooncomplexen en in de retail. Na je opleidingsperiode ga je zelfstandig werken en neem je ook deel aan de storingsdienstregeling.

Jouw profiel

Je bent vooral een heel leergierige en handige vakman. Je weet vraagstukken snel te analyseren en oplossingen goed en duidelijk te verwoorden. Vervolgens zorg je met jouw twee rechter handen dat er een oplossing komt. Je bent sociaal, prettig in de omgang en je leert het vak van beveiligingsmonteur graag verder in de dagelijkse praktijk. Wij werken zoveel mogelijk papierloos. Dus je moet wel met een iPad om kunnen gaan.

Je hebt een LBO/MBO werk- en denkniveau en bent
(bijna) in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast vragen we  een bewijs van goed gedrag

Verder zou het fijn zijn als je kennis van zwakstroom, elektronica, netwerken en hard- en software-toepassingen hebt. Maar als dat niet zo is, gaan we het je leren. 

We bieden je

Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving. Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Bij Safe Beveiliging kom je terecht in een open en informele organisatie waarbij samen werken en plezier hebben in het werk centraal staan

 
 

Interesse?

safe beveiliging-14


Stuur jouw sollicitatiebrief naar onze bedrijfsleider, de heer M. Kwak, per mail m.kwak@safe-beveiliging.nl  Of vul het sollicitatieformulier in.

Direct solliciteren

Over Safe Beveiliging

 Safe Beveiliging specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met kennis van de modernste techniek en elektronica. Zowel voor complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud staan wij klaar. Daarbij proberen we het altijd beter te doen, dan de klant verwacht.


 

Niet zonder trots mogen wij vele bekende landelijke retailketens, zorginstellingen, multinationals en onderwijsinstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij herkennen onze kwaliteit en toewijding. En steeds meer instanties doen dat. Daardoor hebben wij op dit moment een viertal vacatures binnen onze buitendienst.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).