Salto sloten: productoverzicht

Salto JustIN flexibele toegang met smartphone

De SALTO JustIN technologie maakt het eenvoudig en ook veilig om smartphones te integreren binnen uw toegangscontrole systeem. Dat zorgt voor veel extra aflexibliteit en functionaliteit. Maar ook voor een betere gebruikerservaring en een hogere productiviteit van mobiele werknemers. Salto JustIN stelt gebruikers immers in staat om hun toegangsrechten op afstand te actualiseren zonder dat zij een bekabeld, online update punt nodig hebben. JustIN Mobile Key staat gebruikers toe om deuren, waarvoor zij toegangsrechten hebben, simpel en veilig met hun smartphone te openen. Een ideale oplossing voor onder andere de gezondheidszorg, de industriële en commerciële branche en talloze andere toepassingen. Safe Beveiliging kan u daar alles over vertellen.

Sleutelkaarten op afstand bijwerken  

JustIN mSVN (mobile SALTO Virtual Network) is een innovatieve technologie voor het ‘door de lucht' bijwerken van toegangsrechten van gebruikers via de mSVN app. Directe, real-time communicatie tussen de smartphone en de gebruikerskaart verhoogt de productiviteit en flexibiliteit zonder veiligheidsrisico. Updates kunnen op ieder moment plaats vinden wanneer het nodig is. Daarvoor hoeft de gebruiker niet langs een vastbekabeld online punt te gaan.Het enige dat een eindgebruiker nodig heeft is een smartphone met NFC  om zijn DESFire EV1 kaart via de JustIN mSVN app bijte werken. Daarbij wordt het bereik en de flexibiliteit van veiligheid van een installatie vergroot. JustIN is ideaal voor gezondheidszorg, bouw en daar waar buitendienst medewerkers een belangrijke rol spelen en het geen optie is om terug naar kantoor te gaan voor het bijwerken van toegangsrechten. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun gegevensdragers op afstand bij te werken, vergroot SALTO JustIN mSVN de exibiliteit en het gebruiksgemak zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Voor de communicatie tussen de smartphone en elektronische sloten maakt JustIN Mobile gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE). De mobiele sleutel wordt “Over the Air” (OTA) gestuurd, van de ProAccess SPACE management software naar de geïnstalleerde JustIN Mobile app op een geregistreerde en geverifieerde smartphone. Als er een nieuwe sleutel klaar staat ontvangt de gebruiker een bericht met informatie over de deuren waarvoor toegang gegeven is. Vervolgens kan de smartphone bij het slot aangeboden worden en start de communicatie via de Mobile app. De gehele gegevensoverdracht en de mobiele sleutel zelf zijn gecodeerd en beveiligd tegen kopiëren.

Gebruikers kunnen hun mobiele sleutels altijd en overal ontvangen. Dit maakt de uitgifte van sleutels en het toewijzen van toegangsrechten nog flexibeler, zonder enige concessies te doen aan veiligheid. JustIN Mobile kan gebruikt worden samen met of in plaats van RFID dragers zoals kaarten of tags.

Lees meer over Salto

Salto Systems - download brochures

Download onderstaand diverse (product)brochures en overzichten van Salto Systems.
• Salto Systems Corporate brochure
• Salto Systemen - Markten (oa Onderwijs, Zorg, Retail, VVE, etc.)
• Salto Sloten - Productoverzicht

Product brochures
• Salto KS Cloud-based Toegangscontrole
• Salto Mobile solutions - JustIN 
• Salto toegangscontrole - XS4 Mini 
• Salto toegangscontrole - XS4 One  

Wilt u meer weten over Salto elektronische toegangscontrole?

Neem vooral contact met ons op per telefoon, email of ons contactformulier.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid