Salto JustIN mobile;
flexibele toegang met smartphone

Bel de échte Salto-specialist

nieuwe%20foto%20marc

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

SALTO JustIN technologie

De SALTO JustIN mobile technologie maakt het eenvoudig en ook veilig om smartphones te integreren binnen uw toegangscontrole systeem. Dat zorgt voor veel extra aflexibliteit en functionaliteit. Maar ook voor een betere gebruikerservaring en een hogere productiviteit van mobiele werknemers. Salto JustIN stelt gebruikers immers in staat om hun toegangsrechten op afstand te actualiseren zonder dat zij een bekabeld, online update punt nodig hebben. JustIN Mobile Key staat gebruikers toe om deuren, waarvoor zij toegangsrechten hebben, simpel en veilig met hun smartphone te openen. Een ideale oplossing voor onder andere de gezondheidszorg, de industriële en commerciële branche en talloze andere toepassingen. Safe Beveiliging kan u daar alles over vertellen.

Flexibiliteit zonder veiligheidsrisico

JustIN mSVN (mobile SALTO Virtual Network) is een innovatieve technologie voor het ‘door de lucht' bijwerken van toegangsrechten van gebruikers via de mSVN app. Directe, real-time communicatie tussen de smartphone en de gebruikerskaart verhoogt de productiviteit en flexibiliteit zonder veiligheidsrisico. Updates kunnen op ieder moment plaats vinden wanneer het nodig is. Daarvoor hoeft de gebruiker niet langs een vastbekabeld online punt te gaan. Het enige dat een eindgebruiker nodig heeft is een smartphone met NFC om zijn DESFire EV1 kaart via de JustIN mSVN app bij te werken. Daarbij wordt het bereik en de flexibiliteit van veiligheid van een installatie vergroot.


Salto JustIN is ideaal voor gezondheidszorg, bouw en daar waar buitendienst medewerkers een belangrijke rol spelen en het geen optie is om terug naar kantoor te gaan voor het bijwerken van toegangsrechten

Salto JustIN - electronische toegang

Sleutelkaarten op afstand bijwerken met JustIN mobile

Salto Systems - sleutelkaart op afstand programmeren

Voor de communicatie tussen de smartphone en elektronische sloten maakt JustIN Mobile gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE). De mobiele sleutel wordt “Over the Air” (OTA) gestuurd, van de ProAccess SPACE management software naar de geïnstalleerde JustIN Mobile app op een geregistreerde en geverifieerde smartphone. Als er een nieuwe sleutel klaar staat ontvangt de gebruiker een bericht met informatie over de deuren waarvoor toegang gegeven is. Vervolgens kan de smartphone bij het slot aangeboden worden en start de communicatie via de Mobile app. De gehele gegevensoverdracht en de mobiele sleutel zelf zijn gecodeerd en beveiligd tegen kopiëren.

Gebruikers kunnen hun mobiele sleutels altijd en overal ontvangen. Dit maakt de uitgifte van sleutels en het toewijzen van toegangsrechten nog flexibeler, zonder enige concessies te doen aan veiligheid. Salto JustIN Mobile kan gebruikt worden samen met of in plaats van RFID dragers zoals kaarten of tags.

Download de Salto JustIN-brochure
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).