Wij zoeken een MBO
BEDRIJFSADMINISTRATEUR
ENTHOUSIAST & ACCURAAT

Een leuk team | Flexibel in te vullen | Heel afwisselend 

Schermafbeelding%202022 01-31%20om%2016.10.24-3

3, 4 of 5 dagen werken? Het kan!

Safe Beveiliging zoekt een enthousiaste medewerker die net zijn of haar  MBO4 bedrijfsadministratie heeft afgerond. Als je enthousiast en accuraat bent, willen we heel graag kennismaken. We bieden je heel afwisselend werk: van het inboeken van inkoopfacturen, tot het verwerken van bankafschriften en bijvoorbeeld het debiteurenbeheer. Daarnaast spring je ook bij als er veel telefoontjes zijn.

Wij kunnen je drie, vier of vijf dagen werk bieden. Net wat jij wil! Als je een deel van jouw werktijd thuis wilt werken kan dat uiteraard ook. Door al die flexibiliteit kan je een perfecte balans bereiken tussen werk en privé. Ben je wél op de zaak, dan heb je leuke collega’s: we zijn een groeiend en jong bedrijf met een fijne sfeer. Wij vinden Safe het leukste bedrijf van Nederland en hebben je er graag bij.

Bij Safe kun je groeien. En Safe groeit zelf ook. Steeds meer zorginstellingen, landelijke winkelketens, scholen en woningbouw-verenigingen doen een beroep op Safe. Daarom zijn we op zoek naar jou. Je kan bij ons op een warm welkom rekenen.

Solliciteer vandaag nog

Werken bij Safe

Deurslot onderhoud

Ons écht kapitaal zijn onze mensen. dat weten we. Zij maken het onderscheid voor onze klanten. Daarom bieden we medewerkers niet alleen een fijne sfeer en een goed salaris, maar ook mogelijkheden om verder te groeien en heel veel zelfstandigheid. Zo weten we fijne mensen aan ons te binden.

Jouw groeipad 

Safe Beveiliging monteur bij Hema winkel

Safe Beveiliging denkt graag mee over jouw groei. Je krijgt mogelijkheden om door te studeren, maar ook om op basis van jouw ervaring en kwaliteiten verder te komen binnen het bedrijf.  Maar dat hoeft niet. We zijn immers ook blij met wat je nu kan en doet. 

Als je wilt en kunt, zijn er kansen genoeg. Je kunt in je vak verder groeien, maar ook doorgroeien binnen het bedrijf naar een volgende functie. Net waar jouw mogelijkheden en ambities liggen en net waar wij nog expertise zoeken. 

Kop koffie met smiley

Kom koffie drinken

Safe Beveiliging is op zoek naar een goede bedrijfsadministrateur op MBO-niveau, niet naar een goede schrijver ; ) Dus denk je dat je aan de eisen voldoet die we hier beschrijven en heb je zin om binnen ons team te komen werken, dan kunnen we het brieven schrijven ook gewoon overslaan. Nodig jezelf uit om een kop koffie bij ons te komen drinken. Of thee.

Je kunt dus, zonder brief of mail, gewoon op gesprek komen. Ons team maakt daar graag tijd voor. Bel ons op 088-4088800. Dat kan een goede eerste stap zijn in een loopbaan bij Safe.

Tot gauw

Bel ons vandaag

directeur Jacqueline Beer:
“Ik zoek hier geen doorgewinterde accountant, maar eerder een enthousiaste nét afgestudeerde MBO-er"

Wat is er vereist?

     MBO werk- en denkniveau 
  Goed met cijfers
 Exact
  Bewijs van goed gedrag
  Energiek
Solliciteer nuBekijk onze bedrijfsfilm

Wat krijg je van Safe?

  De mogelijkheden om 24, 32 of 40 uur te werken
   Een keurig startsalaris
  Een enthousiast team
 Inwerken door een ervaren collega
 De mogelijkheid deels thuis te werken

Een toekomstig collega

Safe Beveiliging monteur aan het werk


Thomas Kosmas: “Ik ben hier als leerlingmonteur begonnen en heel snel doorgegroeid naar zelfstandigheid. Nou rijd ik met een Safe-bus door het land en doe montage en onderhoud bij heel veel verschillende klanten. Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.” 

Alle expertise van Safe Beveiliging

Street artist

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Wil jij ook een stempel op je werk zetten? Solliciteer als (leerling)monteur bij Safe Beveiliging. 

Solliciteer

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed