Toegangssystemen op scholen

Steeds vaker wordt op scholen ook elektronisch sluitwerk geadviseerd. Want het sleutelbeheer is vaak na één schooldag een probleem.

Veilige sluitsystemen voor scholen

Een specifieke aanpak

De toegangsbeveiliging van scholen vraagt om een specifieke aanpak. Scholen zijn immers enerzijds semi-openbare ruimtes en anderzijds is er voldoende binnen om te beschermen. Tegen diefstal, maar ook tegen ander onheil. Safe neemt de toegangsbeveiliging van scholen daarom zeer serieus. Het gaat hier in praktisch alle gevallen om zeer veel sloten en zeer veel sleutelhouders. Daarom vraagt de toegangsbeveiliging van scholen om een planmatige aanpak met doordacht sleutelbeheer. Safe Beveiliging is met bijvoorbeeld elektronische sloten in staat om de toegang van iedere deur binnen een schoolcomplex heel specifiek toe te wijzen aan een gebruiker. Hier leest u daar meer over. Safe heeft voor toegangsbeheer voor scholen diverse beproefde oplossingen in huis en kan u uiteraard ook van referenties voorzien.

Aanpassen op lesrooster

Juist binnen scholen mag de aanpak van toegangsbeveiliging de normale bedrijfsprocessen niet verstoren. Safe snapt dat. Dus zorgt het ervoor dat het buiten schooluren en zo mogelijk in vakanties haar werkzaamheden verricht. Klanttevredenheid is een groot goed binnen Safe en dat merk je dan.

Vraag vooral een gesprek aan met de specialisten van Safe en ontdek wat er, zonder hak- en breekwerk, ook binnen uw school mogelijk is.
Neem vooral contact met ons op voor alle details over toegangsbeveiliging voor uw school. Op de film ziet u Martin Kwak. Hij is rechtstreeks bereikbaar met vragen over de sloten op uw school. Bel hem via:
088-4088862

Neem contact op met Martin

expert toegangsbeveiliging-4139

Bel Martin Kwak, onze operationeel manager

Dat kan rechtstreeks via:

06 41 31 69 90 óf 088 40 88 862

Mail Martin


Martin Kwak geeft in deze video aan wat Safe voor scholen kan betekenen.

Safe levert sluitsystemen voor scholengemeenschappen


Henk Korpershoek is senior bouwkundig medewerker LMC Voortgezet Onderwijs. Klik op de foto en lees hoe hij de samenwerking met safe ervaart.

Salto en Nemen Radaris worden veel toegepast binnen het onderwijs.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2021 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).