Instructie-video’s SALTO | HEMA

safe beveiliging-24uurs-dienst-locatie

Door middel van heel eenvoudige instructievideo’s leiden we u
door alle stappen

Hieronder ziet u een viertal instructievideo’s voor de toepassing van SALTO binnen HEMA-vestigingen. Maak uw keuze voor één van de korte instructies door op het filmpje te klikken.

1 - Inloggen in SALTO-scherm HEMA

2 - Het HEMA-openingsscherm van SALTO

3 - Aanmaken nieuwe gebruikers/tags

4 - Gebruikers/tags verwijderen uit het
      systeem

salto toegangscontrolefor%20sure%20stempel

Een sluitende oplossing voor de bekende problemen

Dat praktijk leert dat het sleutelbeheer bij praktisch alle filiaalbedrijven als gevolg van hun ontstaansgeschiedenis en geografische spreiding weinig efficiënt is. In de hectiek van een winkel(om)bouw is er logischerwijze weinig aandacht
geweest voor iets als sleutelbeheer. Dat resulteert in een landelijk beeld met diverse sluitsystemen en een soms niet volledige administratie op het sleutelbeheer.

We zien in de praktijk dat de filialen bij sleutelproblemen (denk aan het vervangen van sleutels, het bijmaken van sleutels of het vervangen van cilinders) terecht komen bij de eigen facilitaire dienstverleners van het hoofdkantoor. Die beschikken vanzelfsprekend vaak niet over alle details van het lokaal gemonteerde sluitsysteem en moeten dus veel moeite doen om aan de vraag tegemoet te komen. Daar gaat veel tijd in zitten. Tijd die er over het algemeen eigenlijk niet is.

Het is te gemakkelijk om te stellen dat de filiaalbedrijven nu over moeten stappen op een uniform sluitsysteem. Bedenk immers dat het bij een keten als Hunkemöller dan om de ombouw van maar liefst 700 winkels gaat. Het lijkt verstandiger om met een groeimodel te gaan werken, waarbij de winkels stap voor stap uniformer worden en waarbij de volledige afhandeling en logistiek van problemen rond het sluitwerk bij één externe partij komt te liggen. Safe heeft daar enorm veel ervaring mee. Het fungeert als facilitair bedrijf voor sluitwerk voor woningbouwverenigingen, VVE’s en ook voor grootwinkelbedrijven. Overal waar bij deze filialen het toegangsbeheer onder handen moet worden genomen, wordt dit vervangen door een uniform systeem. Dat gaat langs de weg van geleidelijkheid.

Meer over Safe

Onze expertise in toegangsbeveiliging

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed