EVVA-expert biedt zekerheid in sluitsystemen

Safe Beveiliging mag zich een échte EVVA-specialist noemen. Het bouwt haar eigen cilinders wat de flexibiliteit enorm groot maakt.

Het beste wat te krijgen is

EVVA-cilindersloten behoren zonder meer tot het beste wat in de markt te krijgen is. Maar een slot functioneert pas optimaal als het zeer vakkundig geïnstalleerd is. En een organisatie functioneert pas optimaal als het ‘onderhoud’ op deze sloten aan een specialist wordt toevertrouwd.

Safe Beveiliging is zo’n specialist. Het kan zelf de EVVA-cilinders in eigen huis bouwen, waardoor naleveringen altijd direct geleverd kunnen worden. De monteur kan bovendien alle fine tuning (bijvoorbeeld de lengte van de cilinder aanpassen) ter plekke verzorgen.

Zekerheid van snelle levering

Kent u nog de tijd dat het vervangen van een eenvoudige cilinder binnen uw sluitsysteem weken duurde?
Bij Safe Beveiliging is dat reeds lang verleden tijd! Met Evva sluitsystemen bieden we een perfecte mix van snelle service, maar toch maatwerk. Van het hoogste niveau dat u kunt verwachten. Safe Beveiliging levert al bij vele organisaties en woningcorporaties de Evva-sluitsystemen. Zo werken we met veel plezier voor Jumbo Supermarkten, La Place, Zeeman (in heel Europa), Sligro, Brezan automaterialen en voor woningcorporaties zoals bijvoorbeeld Woonstad Rotterdam en Vestia. Kijk naar onze referenties.

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom
EVVA maatwerk cilinder
EVVA cilinders snel geleverd

De Evva 3KS sloten beveiligd tegen openboren en cilindertrekken.

100% tevreden

De focus op klanttevredenheid zit in de poriën van het bedrijf en werkelijk iedere medewerker. Zowel in de selectie van ons productaanbod als in de organisatie van de werkzaamheden is één doel leidend: 100% tevredenheid bij de opdrachtgever én de gebruiker. We doorzien dat je bij beveiliging balanceert op de grens van optimale bescherming en gebruiksgemak. Maar ook op de grens van beproefde techniek en innovatie. Daarin maken we bewuste keuzes. Zo bouw je in 40 jaar een reputatie op die inmiddels landelijk erkend wordt. Safe werkt inmiddels al tientallen jaren met EVVA en kent de kwaliteiten van dit systeem. U kunt gebruik maken van deze expertise.

Neem contact op met Safe en laat u bijpraten.

EVVA 3KS

De 3KS cilinders hebben diverse blokkeerstiften, waardoor het onherkenbaar blijft welke blokkeerstift werkzaam is. Als bescherming van het kopiëren van sleutels en het manipuleren van sleutels beschikt het systeem over drie verschillende beveiligingssystemen ter bescherming tegen verschillende inbraaktechnieken. Door de gehard metalen drukschuiven in de kern en de gehard metalen stiften in de behuizing zijn de Evva 3KS sloten beveiligd tegen openboren en cilindertrekken. Doordat de vergrendelstiften bovendien met klauwen en profielstrips zijn uitgevoerd, is het slot beschermd tegen het uitrekken van cilinderkern en is het onmogelijk om de cilinder af te breken. Safe & EVVA vormen met deze 3KS een unieke combinatie die zowel flexibiliteit als optimale veiligheid biedt.

Safe levert EVVA cilidners zonder levertijd
Safe levert EVVA 3KS
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).