Elektronische sloten; een slot zonder sleutel

Meer weten over elektronisch deurbeslag? Bel Mark

Mark van Lieshout - elektronische sloten specialist

Mark van Lieshout

Projectmanager

06 23 54 83 36 óf 088 40 88 863

Mail Mark

De toekomst van beveiliging

Tegenwoordig worden steeds meer zaken elektronisch geregeld. Inmiddels geldt dat ook voor deursloten. Het implementeren van elektronische sloten wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven en organisaties uit verschillende branches. Denk hierbij aan de retail, zorg en scholen. Een van de grootste voordelen is dat u met elektronische sloten meer grip krijgt over de totale beveiliging. Een voorbeeld is dat een poetser alleen toegang krijgt tot één specifieke ruimte, al kan toegang tot andere ruimtes met dezelfde badge makkelijk worden verschaft. Safe Beveiliging beschikt over verschillende merken van elektronische sloten.

De toegevoegde waarde van elektronisch deurbeslag

Bent u op zoek naar elektronisch deurbeslag? Informeer dan vooral naar ons assortiment van Salto, Nemef en bijvoorbeeld ASSA ABLOY. Elektronische sloten maken het mogelijk om eenvoudig bestaande deuren en sloten te voorzien van toegangscontrole. Het grote voordeel van veel van het elektronisch deurbeslag is dat er geen bekabeling nodig is. Elektronische sloten kunnen afhankelijk van het merk worden geopend met een gebruikerskaart, sleutelhanger-tag of code. Hierna kan met een krukbeweging de deur worden geopend. Na enkele seconden sluit het slot automatisch. Het deurbeslag is eenvoudig te programmeren.

Aanbieders van elektronische sloten

Safe Beveiliging beschikt over verschillende merken die elektronische sloten aanbieden. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Salto

Salto heeft zonder meer het meest uitgebreide aanbod voor alles omtrent elektronisch deurbeslag. Het unieke aan het systeem van Salto is het feit dat alles op elkaar kan worden afgestemd. Met het platform ‘XS4’, kunnen elektronische deursloten, randapparatuur en software naadloos met elkaar worden verbonden. Hierdoor kan op eenvoudige wijze een compleet toegangscontrolesysteem worden opgezet voor bijvoorbeeld retail, scholen en zorginstellingen. Download onderstaande brochures voor meer informatie over de systemen van Salto:
- Salto Systems Corporate brochure
- Salto Systemen - Markten (Onderwijs, Zorg, Retail, VVE)
- Salto Sloten - Productoverzicht
- Salto KS Cloud-based Toegangscontrole
- Salto Mobile solutions - JustIN
- Salto toegangscontrole - XS4 Mini
- Salto toegangscontrole - XS4 One

Nemef

Het elektronische deurbeslag van Nemef is onderdeel van het ‘Radaris Evolution’ concept. Deuren kunnen eenvoudig worden geopend met een pasje of Smartphone. Meerdere deuren zijn overigens te bedienen met één elektronische toegangsdrager. Wanneer er bijvoorbeeld een sleutel verloren gaat, dan wordt deze verwijderd uit de software, waardoor er geen cilinder vervangen hoeft te worden.

eCLIQ van ASSA ABLOY

eCLIQ, de elektronische sloten van ASSA ABLOY, beschikken over de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem. De elektronische cilinders maken het eenvoudig om te bepalen wie waar naar binnen mag en op welk moment. Online kunnen eenvoudig sleutels worden gekoppeld aan een mobiel, zonder verdere bouwkundige aanpassingen.

Elektronisch deurbeslag van Salto, Nemef en eCLIQ met elkaar vergeleken

Salto

Salto Systems logo

NEMEF Radaris

Nemef Radaris logo

eCliQ

eCLIQ logo
Geproduceerd in Spanje Nederland Duitsland
Werkt met pas/tag pas/tag sleutel
Gebruiksvriendelijkheid +++ ++ +
Innovatief ++ 0 +
Bouwkundig aanpassen? Nee Ja Nee
Programmeerbaarheid +++ + ++
Batterij? in het slot in het slot in de sleutel
Toepassing woningcomplexen,
bedrijven, zorg
en scholen
scholen en in de zorg woningcomplexen,
bedrijven, zorg
en scholen
Programmeerbaar via app ++ - +
Webinterface lokaal ontbreekt lokaal en via SAAS
Vandalisme bestendig ++ +++ ++
Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt Nemef Radaris Evolution® biedt de combinatie van een elektro-mechanisch slot en een elektronisch beslag. Het biedt een universele, innovatieve en veilige (SKG***®) oplossing. Radaris wordt standaard geleverd in een stand-alone versie en is m.b.v. licentiekaarten eenvoudig op te waarderen naar een offline of online versie. eCLIQ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij eenvoudig rechten toegekend en aangepast kunnen worden. Het geeft de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem. Door de volledig elektronische cilinders is het eenvoudig om, desnoods iedere dag opnieuw, te bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag.

Voor:

Retail

Scholen

Zorg

Woning-projecten

Woning-corporaties

Safe Beveiling en 20Face samenwerking

100% gemak; 100% privacy 

Safe Beveiliging gaat voor contactloze toegangscontrole intensief samenwerken met 20FACE. Deze spinn-off van de Universiteit Twente heeft een geheel eigen gezichtsherkenningstechnologie ontwikkeld die volledig privacy proof is. 

Gebruikers registreren zichzelf makkelijk via een app. Met één klik kunnen ze toestemming voor herkenning geven, maar met eenzelfde klik trekken ze die toestemming ook weer in. De gebruiker blijft de baas over de gegevens. 

20Face logo

Ondertussen ervaren de gebruikers van het systeem alle voordelen. Want pasjes (die kwijt kunnen raken, gestolen kunnen worden of kunnen beschadigen) zijn niet meer nodig. Safe zorgt voor de volledige integratie van het systeem met elektronische toegangssloten.

Safe Beveiliging helpt u graag verder!

Ervaar het gemak van een deur handsfree openen met één druk op de knop van een afstandbediening of mobiele telefoon. Geef toegang aan uw familie, vrienden of verzorgenden door een smartphone, afstandbediening of smart key als digitale sleutel te gebruiken. Met de gebruiksvriendelijke sleutelbeheer-app of een PC krijgt u een duidelijk overzicht en kunt u zelf eenvoudig digitale sleutels toevoegen en verwijderen. Het is tevens mogelijk om op afstand uw voordeur te bedienen dankzij een beveiligde verbinding via het internet. Wilt u meer informatie of heeft u verder nog vragen over onze elektronische sloten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).