Elektronisch deurbeslag; het slot zonder sleutel

 

Safe beveiliging heeft tal van oplossingen voor elektronische toegangsbeveiliging. Laat u door onze experts adviseren en neem dus CONTACT op

Salto, Radaris, CES Easy...

Bent u op zoek naar elektronisch deurbeslag informeer dan vooral naar ons assortiment van Salto, Radaris en bijvoorbeeld CES Easy. Elektronisch deurbeslag maakt het mogelijk om eenvoudig bestaande deuren en sloten te voorzien van toegangscontrole. Het grote voordeel van veel van het elektronisch deurbeslag is dat er geen bekabeling nodig is. Elektronisch deurbeslag kan afhankelijk van het merk worden geopend met een gebruikerskaart, sleutelhanger-tag of code. Hierna kan met een krukbeweging de deur worden geopend. Na enkele seconden sluit het slot automatisch. Het deurbeslag is eenvoudig te programmeren.

Ervaar het gemak van een deur handsfree openen met één druk op de knop van een afstandbediening of mobiele telefoon. Geef toegang aan uw familie, vrienden of verzorgenden door een smartphone, afstandbediening of smart key als digitale sleutel te gebruiken. Met de gebruiksvriendelijke sleutelbeheer-app of een PC krijgt u een duidelijk overzicht en kunt u zelf eenvoudig digitale sleutels toevoegen en verwijderen. Het is tevens mogelijk om op afstand uw voordeur te bedienen dankzij een beveiligde verbinding via het internet.

.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).