Electronische sloten door Safe

Elektronisch deurbeslag; het slot zonder sleutel

Bent u op zoek naar elektronisch deurbeslag informeer dan vooral naar ons assortiment van Salto, Radaris en bijvoorbeeld CES Easy. Elektronisch deurbeslag maakt het mogelijk om eenvoudig bestaande deuren en sloten te voorzien van toegangscontrole. Het grote voordeel van elektronisch deurbeslag is dat er geen bekabeling nodig is. Elektronisch deurbeslag kan afhankelijk van het merk worden geopend met een gebruikerskaart, sleutelhanger-tag of code. Hierna kan met een krukbeweging de deur worden geopend. Na enkele seconden sluit het slot automatisch. Het deurbeslag is eenvoudig te programmeren.

Ervaar het gemak van een deur handsfree openen met 1 druk op de knop van een afstandbediening of mobiele telefoon.
Geef toegang aan uw familie, vrienden of verzorgende door een smartphone, afstandbediening of smart key als digitale sleutel te gebruiken. Met de gebruiksvriendelijke sleutelbeheer-app of een PC krijgt u een duidelijk overzicht en kunt u zelf eenvoudig digitale sleutels toevoegen en verwijderen. Het is tevens mogelijk om op afstand uw voordeur te bedienen dankzij een beveiligde verbinding via het internet.

Safe beveiliging heeft tal van oplossingen voor elektronische toegangsbeveiliging. Laat u door onze experts adviseren en neem dus CONTACT op.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid