Politiekeurmerk hang- en sluitwerk

Onder meer voor Woonstad Rotterdam verzorgt Safe Beveiliging grootschalige projecten op het gebied van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vraag de adviseur naar referenties.

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom
woonstad rotterdam sleutels

Hang- & sluitwerk


Om het certificaat Beveiligde Woning te verkrijgen, moet de woning voorzien zijn van hang- en sluitwerk dat aan hoge eisen voor inbraakpreventie voldoet. Als u zeker wilt weten dat het hang- en sluitwerk van uw woningvoorraad voldoet aan de hoge eisen voor inbraakpreventie, let dan vooral op het SKG-logo (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) of het ‘V’ logo op uw sloten. Op deze manier weet u zeker dat de gebruikte sloten volgens de nieuwste normen zijn goedgekeurd.

Het aantal sterren geeft een indicatie van de inbraakwerendheid. Let er ook op dat het ®-teken bij het logo van SKG is geplaatst; dan weet u zeker dat u sloten heeft die volgens de nieuwste normen zijn goedgekeurd.


Bij Safe Beveiliging werken wij alleen met sloten die voldoen aan het politiekeurmerk. Hiermee kunnen we garanderen dat bedrijven in de retail  zorginstellingen en scholen zijn voorzien van de beste beveiliging.

Pontsteiger Amsterdam

PKVW, het politiekeurmerk voor hang- en sluitwerk voor veilig wonen

Het PKVW is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Die eisen zorgen ervoor dat een inbreker aanzienlijk meer tijd nodig heeft om een woning binnen te komen. De meeste inbraken worden namelijk gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’. Zij willen maar één ding: snel en ongezien hun slag slaan. Dit kan worden voorkomen met sloten van het Politiekeurmerk

Daarnaast draagt het PKVW bij aan het voorkomen van brand en zorgt het voor maatregelen die vandalisme en overlast voorkomen. Het PKVW wordt uitgevoerd door bedrijven als Safe die zich volledig hebben gespecialiseerd in dit keurmerk. De vakmensen van Safe hebben allemaal de PKVW-opleiding afgerond. Zij weten dus precies hoe zij de maatregelen op een juiste manier toe moeten pas

Evva sluitsystemen

PKVW in een notendop
 
Gecertificeerd hang-en-sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels.

Verlichting bij de buitendeuren.

Zicht vanuit de hal op iemand die voor de deur staat.

Rookmelders op iedere etage
en op de juiste plek. 

Kerntrekken

Het is van groot belang dat sloten worden gebruikt die zijn voorzien van het politiekeurmerk. Normaliter kunnen inbrekers met een tang de cilinder van het deurslot afbreken en eruit trekken. Zonder cilinder is de deur zó te openen. Om dit bij uw woningen te voorkomen raden wij u aan om goedgekeurde sloten met bijbehorend bouwbeslag in uw deuren en ramen te installeren en deze ook consequent te gebruiken.

Als u het beslag vervangt, neem dan dus direct beslag met een voorziening die ook tegen cilindertrekken bestand is.

Beveiliging op het niveau van politiekeurmerk brengen

Op de site Security Management vertelt Safe-directeur Jacqueline Beer  "Je zou een enorme slag kunnen maken door woningen die worden verbouwd met het oog op de energietransitie ook direct qua beveiliging klaar voor de toekomst te maken.”
Lees het gehele artikel 

Inbraken per gemeente

Bron: Independer
Politiekeurmerk veilig wonen
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).