eCLIQ; een flexibel 
elektronische sluitsysteem

eCLIQ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij eenvoudig rechten toegekend en aangepast kunnen worden. Het geeft de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem.

eCLIQ cilinder

eCLIQ groeit mee met uw organisatie

eCLIQ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij u heel eenvoudig rechten toe kunt kennen en aan kunt passen. Het systeem geeft u de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem.

Door de volledig elektronische cilinders is het eenvoudig om, desnoods iedere dag opnieuw, te bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag. De bestaande mechanische cilinder kan eenvoudig worden vervangen. Ideaal voor gebouwen waar geen bouwkundige aanpassingen gewenst zijn of esthetiek van de deur een belangrijke rol speelt. Door de modulaire opbouw kan eCLIQ ook makkelijk meeverhuisd worden, zonder herstel-werkzaamheden aan de bestaande deuren.
eCLIQ groeit mee met uw organisatie. 

Sleutelsysteem voor de thuiszorg

eCLIQ, dé oplossing voor de sleutelproblematiek in de (thuis)zorg. Het systeem is namelijk extreem flexibel. Je koppelt online een sleutel aan een mobiel en er worden real time toegangsrechten toegekend. Dat alles gebeurt zonder bouwkundige aanpassingen, zonder stroomvoorziening op of rond de deur én zonder internetverbinding in de woning. Zo krijgt u toegangscontrole voor de (zorg)woning. i 

Cliq logo

Bel voor meer informatie over eCLIQ

nieuwe%20foto%20marc

Mark van Lieshout

Projectmanager

06 23 54 83 36 óf 088-4088863

Mail Mark
Safe%20ASSA ABLOY-eCLIQ

Een tweetal filmpjes waarin Assa Abloy het systeem toelicht.

CLIQ Connect

CLIQ™ Connect is een update van de bestaande CLIQ™ technologie, waarbij het updaten van de intelligente sleutels nu ook via Bluetooth technologie 4.0 kan. Via de handige CLIQ™ Connect app kan met één simpele druk op de knop voor de CLIQ™ Connect sleutel geldigheid, tijdschema’s en toegangsrechten worden geüpload. Tegelijkertijd wordt ook de klok in de sleutel gesynchroniseerd en worden de laatste acties van de sleutel naar het centrale audit trail archief gestuurd. Op die manier kan het flexibele sleutel- en toegangsbeheer nóg sneller en makkelijker worden uitgevoerd.

In één beweging verhoogt CLIQ™ Connect de beveiliging van de infrastructuur van de beheerder, de veiligheid van de sleutelbezitter én het gebruiksgemak en comfort van zowel de beheerder als de sleutelbezitter. Flexibel offline sleutelbeheer gaat hiermee nog meer richting online en real time sleutelbeheer, zonder batterij of bekabeling op of in de deur. Om die redenen is CLIQ™ Connect ideaal voor organisaties waarbij veel mensen op verschillende locaties moeten zijn, zoals bijvoorbeeld in de thuiszorg.

Voordelen CLIQ

Minimaliseer de risico's van verloren of gestolen sleutels

Beheer de toegang altijd en overal

Vergroot de beveiliging van uw bedrijf met flexibele toegang en sleutelbeheer

Minimaliseer operationele kosten dankzij de kabelloze installatie en standaard batterijvoeding

Overgang van kwetsbare legacy-beveiliging naar audit trails en eenvoudig monitoren wie waar was en wanneer

Plan de toegang tot elke deur of verleen in tijd beperkte toegang

alle elektronische sloten vergeleken

Er valt heel veel meer te vertellen over CLIQ, eCLIQ, Verso CLIQ en CLIQ Go. 
Mail onze experts...

CLIQ toegangscontrole
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).