Salto toegangscontrole biedt draadloos gemak

Salto elektronische sluitsystemen bieden heel veel mogelijkheden voor toegangsbeheer. De Salto toegangscontrole systemen kunnen volledig draadloos gebruikt worden. Het gebouw hoeft dus niet bekabeld te worden. Dat maakt dat Salto snel en eenvoudig ge├»nstalleerd kan worden door Safe. 

Het XS4 toegangscontrole platform van Salto combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt.
Met het Salto XS4 toegangscontrole-platform kan eenvoudig een toegangscontrolesysteem worden opgezet. De Salto sloten uit het XS4 pakket bestaan uit elektronische deurbeslagen, cilinders en wandlezers. 

Zowel uw sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan of juist te beperken. U kunt de gegevens op de kaart bovendien overzetten naar de PC zodat u ziet waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of juist geweigerd.

Saltobeslag integreert met mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, intercomsystemen en eventueel ook CCTV camerasystemen. Safe Beveiliging kan deze volledige integratie voor u verzorgen en biedt u zo veiligheid, controle en comfort.

Wilt u meer weten over Salto elektronische sluitsystemen?
Neem vooral 
contact met ons op.
 
 

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

0180 654 555
info@safe-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

Grote VVE’s huren vaak een beheerorganisatie in voor bijvoorbeeld sleutelbeheer. Safe biedt nu speciaal voor deze organisaties nieuwe diensten aan.