Advies toegangscontrole;
vraag het de experts van Safe Beveiliging

Het begint allemaal met een goed advies. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise. En met de expertise begint het. Safe Beveiliging kan bedrijven, instellingen, scholen, retailketens en woningbouwverenigingen adequaat adviseren op het gebied van toegangsbeveiliging. Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden.

Het advies van Safe Beveiliging over uw toegangsbeveiliging beperkt zich dus zeker niet tot het delen van boekenkennis. Safe heeft jarenlange expertise en wil niets liever dan die met u delen. Daarnaast houdt het bedrijf ook alle innovaties scherp in het oog en toetst deze op hun bruikbaarheid en duurzaamheid. U mag hier volledig op de expertise van Safe vertrouwen.

Juist op het moment dat de toegangsbeveiliging of -verlening complex wordt, ervaart u de expertise van Safe. Er zijn meer partijen die een slot kunnen vervangen, maar er zijn er maar weinig die dat ook autonoom binnen een gehele woonwijk kunnen doen, waarbij het alle contacten met de bewoners onderhoud. Om maar een voorbeeld te noemen.

Heeft u een eigen uitdaging voor Safe? Neem contact op. 

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

0180 654 555
info@safe-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

Grote VVE’s huren vaak een beheerorganisatie in voor bijvoorbeeld sleutelbeheer. Safe biedt nu speciaal voor deze organisaties nieuwe diensten aan.