Ervaren monteur

doortastend, analytisch & handig

Wat is er vereist?

     MBO werk- en denkniveau 
  In bezit van rijbewijs B  
  Technisch zeer goed onderlegd
  Bewijs van goed gedrag
  Energiek

Wat krijg je van Safe?

  Veel mogelijkheden je te blijven ontwikkelen
   Een goed startsalaris
  Een enthousiast team
 Enorm veel variatie in werkzaamheden
 Zelfstandigheid
 Een eigen bestelbus 
nemef

Hét aanspreekpunt

Als fulltime monteur ben je verantwoordelijk voor de montage, de inbedrijfstelling, het oplossen van storingen en het verlenen van service aan toegangs-controlesystemen. Bij projecten ben jij verantwoordelijk voor de voortgang op locatie van het project en het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers, stuur jij collega’s en onderaannemers aan en draag je zorg voor de juiste inbedrijfstelling. Je bent landelijk werkzaam bij verschillende kantoor- en wooncomplexen en in de retail. Je neemt ook deel aan de storingsdienstregeling.

Jouw profiel

Vanwege het vele klantcontact vinden wij het belangrijk dat je commercieel, klantgericht en communicatief bent. Wij hebben aandacht voor de klant, altijd. Je bent daarnaast zeer analytisch en kunt uitstekend organiseren en plannen.

We verwachten een Mbo+ werk- en denkniveau en 
ervaring in de beveiligingsbranche. Bijvoorbeeld in vakgebieden als CCTV, toegangscontrole of intercom. Enige kennis van zwakstroom en elektronica en als het kan ook van netwerken en hard- en software- toepassingen is wel belangrijk.

Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag. Daarnaast verwachten we dat je stressbestedig en representatief bent.

Kennis van de volgende systemen is een pré: Salto, DOM ELS, Tism, Verso Cliq, Syntess Atrium.

We bieden je

Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving. Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Bij Safe Beveiliging kom je terecht in een open en informele organisatie waarbij samen werken en plezier hebben in het werk centraal staan.

 

Meer weten? Bel Martin...

safe beveiliging-14


Heb je vragen over de deze functie? Bel dan met onze bedrijfsleider Martin Kwak. Je kunt hem rechtreekse bellen op: 088-4088862

Direct solliciteren

Over Safe Beveiliging

 Safe Beveiliging specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met kennis van de modernste techniek en elektronica. Zowel voor complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud staan wij klaar. Daarbij proberen we het altijd beter te doen, dan de klant verwacht.

 

Niet zonder trots mogen wij vele bekende landelijke retailketens, zorginstellingen, multinationals en onderwijsinstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij herkennen onze kwaliteit en toewijding. En steeds meer instanties doen dat. Daardoor hebben wij op dit moment een viertal vacatures binnen onze buitendienst.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).