Totaalpakket voor toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging of toegangsbewaking is een waardevolle aanvulling op de veiligheidsmaatregelen voor elke organisatie. Iedere omgeving of ruimte heeft zijn specifieke uitdagingen om de veiligheid te kunnen garanderen. De beveiligingssystemen van Safe beveiligen uw gebouwen, ruimtes, materiaal en werknemers.

Dankzij de preventieve werking van toegangsbeveiliging systemen voorkomt u ongewenste bezoekers, criminaliteit, vandalisme en diefstal. Enkel geautoriseerde personen kunnen uw ruimte of gebouw binnengaan. Safe denkt graag met u mee en biedt gedegen beveiligingsadvies en oplossingen voor elke situatie of locatie.

Alle oplossingen van Safe zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met uw organisatie

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Flexibiliteit in toegangsbeveiliging

Safe weet als geen ander hoe belangrijk flexibel sleutelbeheer, toegangscontrole en storingsvrije beveiliging zijn voor uw organisatie. Vanuit haar expertise is Safe als geen ander in staat om toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Al haar oplossingen zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met uw organisatie. Omdat Safe als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden is aan één merk, heeft het de ruimte en mogelijkheid om u een zo goed mogelijk product aan te bieden. Safe biedt u een totaalpakket voor iedere situatie.

Salto slot

Daarbij mag u denken aan:
• Binnendeursloten
• Veiligheidssloten
• Meerpuntssluitingen
• Sluitkommen
• Cilinders
• Sluitsystemen
• Deurbeslag
• Bouwbeslag voor ramen
• Scharnieren

Sloten van Salto

“In ons vak kun je eigenlijk alleen maar voor de hoogste kwaliteit gaan. Dat geldt voor de geavanceerde producten die we aanbieden, maar ook voor onze technici en onze back office en ICT”, stelt Jacqueline Beer, directeur van Safe Beveiliging. “Vastgoedbedrijven, corporaties, VVE’s, scholen, zorginstellingen, retailbedrijven, overheidinstanties en banken in heel het land herkennen én omarmen die kwaliteit. Voor hen staan we klaar met onze ICT-ondersteuning én onze monteurs op de weg."

Jacqueline Beer - directeur van Safe Beveiliging

Grote merken als basis

De basis van de oplossingen die Safe aanbiedt zijn altijd producten die aan de strikte kwaliteitseisen van Safe Beveiliging voldoen. Het brede assortiment omvat onder meer de merken Nemef, Lips, Evva, Salto, Dom, Verso, AMI, Abloy, Ikon, BAB, CES en Radaris.

Safe past ook diverse cilindersloten toe van verschillende merken.


Compleet assortiment

Daarnaast biedt Safe u onder meer de merken: Hoppe, Yale, Wilka, Pfaffenhain, Federal, Abus, Cisa, Junie, Corbin, Eurolocks, Ronis, Lowe&Fletcher, Van Leeuwen international, Weka, Ankerslot, Burg Wachter, Eurobrass, Interbrass, H.M.B., Intersteel, Ferraro, Ajax, Mul-T-Lock, Post & Eger, N.H.N., Geze, de Raat, Secuplus, Bezault, Glutz, Sobinco, Marenco, Mauer, K.F.V., Buva, Dorma, Axa, Zaso, Heras, Vachette, Fuhr, Iseo, Nova, Kaba, Simons Voss, Tormax, Ten Hulscher, Alprokom, Artitec, Dictator, Dubritt Saint Gobain, Dulimex, Maasland, Nauta en G.T.V.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).