Toegangssystemen woningcorporaties

Safe ontzorgt woningbouwcoöperaties. Niet alleen met perfecte producten, maar met name ook met service.

Sleutelbeheer woningcoörporatiesMeer sluitsystemen voor corporaties

Safe verzorgt álles

Woningbouwverenigingen willen bewoners een comfortabele woonomgeving bieden. Goede huisbeveiliging hoort daar zeker bij. De impact van een inbraak op een huishouden wordt nog wel eens onderschat. De materiële schade valt soms nog mee, maar de emotionele schade is groter dan gedacht. Vandaar dat Safe Beveiliging regelmatig voor corporaties een hele wijk compleet van sluitwerk voorziet op PKVW-niveau. Safe verzorgt daarbij alles, van opname tot certificering. En van het maken van de afspraken met bewoners tot voorlichtingen tijdens bewonersbijeenkomsten. Safe deed dit bijvoorbeeld voor: Vestia, Woonstad, Stadswonen, SOR, SSH en Woningbouwvereniging Poortugaal

Elektronische én mechanische sloten

Steeds vaker past Safe elektronische sloten toe in de algemene ruimten bij woningcomplexen. Dat geeft een enorme flexibiliteit. Er kunnen gemakkelijk zones worden gedefinieerd waar bepaalde huurders wel en niet toegang krijgen. En op het moment dat er een huurderswissel is, kunnen met een druk op de knop toegangsrechten gewijzigd worden. Voor de huisdeuren zélf wordt over het algemeen voor een mechanische oplossing gekozen. Die keuze voor mechanisch heeft louter met sociale acceptatie te maken. Meestal monteert Safe hier EVVA-cilinders. Omdat Safe deze cilinders in eigen huis kan vervaardigen, kan het garanderen dat cilinders binnen 24 uur vervangen kunnen worden als dat nodig is.

Herkenbaar verhaal

Directeur Jacqueline Beer legt in de film hiernaast uit wat Safe Beveiliging voor corporaties kan betekenen. Steeds meer woningbouwverenigingen herkennen dat verhaal.

Safe  zorgt ervoor dat veel woningcoöperaties hun woningbestand zonder veel hinder kunnen beveiligen conform de regels van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Graag advies? Bel ons

safe beveiliging-4

Bel rechtstreeks met Jacqueline Beer

Directeur van Safe Beveiliging

06 53 898 238 óf 088 40 88 871

Mail Jacqueline

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het PKVW is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Die eisen zorgen ervoor dat een inbreker aanzienlijk meer tijd nodig heeft om een woning binnen te komen. De meeste inbraken worden namelijk gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’. Zij willen maar één ding: snel en ongezien hun slag slaan. Het Politiekeurmerk weet dat te voorkomen. 

Daarnaast draagt het PKVW bij aan het voorkomen van brand en zorgt het voor maatregelen die vandalisme en overlast voorkomen. Het PKVW wordt uitgevoerd door bedrijven als Safe die zich volledig hebben gespecialiseerd in dit keurmerk. De vakmensen die bij Safe werken, hebben de PKVW-opleiding afgerond. Zij weten dus precies hoe zij de maatregelen op een juiste manier toe moeten passen.

PKVW voor woningcorporaties

Corporaties en het Politiekeurmerk

Safe heeft zich sterk gespecialiseerd in het projectmatig of contractmatig aanpassen van woningen van woningcorporaties aan de eisen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen stelt. Vaak gebeurt dat op projectbasis. Op het moment dat een complex bijvoorbeeld gerenoveerd of geschilderd wordt, verzorgt Safe direct het hang- en sluitwerk conform PKVW.

Daarnaast zien we dat Woningcoöperaties ervoor kiezen om een contract met Safe af te sluiten, waarmee wordt vastgelegd, dat Safe iedere woning die door een mutatie even leeg staat, onmiddellijk onder handen neemt en beveiligt conform het PKVW. Dat vraagt uiteraard om een strakke projectplanning, want coöperaties willen geen huurinkomsten derven, doordat een woning langer leeg staat dan strikt noodzakelijk is. Safe begrijpt dat en organiseert haar werk professioneel.

Safe ontzorgt woningcoörporaties met sleutelbeheer

Kijk HIER hoe Woonstad de service van Safe én Salto-sloten ervaart.

woonstad rotterdam-sleutels

Kostenbesparing
elektronische sloten

Intitieel zijn de kosten voor elektronische sloten hoger. Maar coöperaties ontdekken nu dat deze toegangsbeveiliging al op de vrij korte termijn goedkoper uitvalt. Enerzijds doordat tags goedkoper zijn dan sleutels en anderzijds, omdat het beheer aanzienlijk eenvoudiger wordt.

Communicatie met bewoners

Als Safe Beveiliging certificeert, stuurt het uiteraard het originele certificaat naar de opdrachtgever. Maar daarnaast stuurt Safe ook de nieuwe huurder een kopie, compleet met een begeleidende brief met inbraak-preventietips. Zo neemt Safe de aannemer en/of coöperatie werk uit handen.  

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).