Toegangssystemen in zorginstellingen

"Onze ervaring met Safe is, dat ze zaken werkelijk voor ons oplossen” zegt Brigitte Polderman-
Suyker Projectleider Huisvesting van MIDDIN.

neem direct contact op

werkenbijsafe2

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Een doordachte aanpak

De zorginstellingen hebben vaak een geheel eigen problematiek rond toegangsbeveiliging. Er wordt vaak gewerkt met schillen waarbij er delen zijn die algemeen toegankelijk zijn en daarbinnen schillen waar steeds minder mensen mogen komen. Dat vraagt om een doordachte aanpak. Safe zorgt daarvoor. Het heeft zeer veel ervaring met toegangsbeveiliging en toegangssystemen in de zorgsector en kan met doordachte plannen de veiligheid garanderen en tegelijkertijd het gebruiksgemak handhaven (of verbeteren).

Bij de toegangsbeveiliging in zorginstellingen speelt soms ook een heel andere problematiek: dan gaat het er niet zozeer om om mensen buiten te houden, maar juist om mensen binnen het gebouw te houden. Dat vraagt om omdenken en ook daarvoor bent u bij Safe Beveiliging helemaal aan het juiste adres. Safe heeft veel zorginstellingen van een passend advies rond toegangsbeveiliging voorzien en oplossingen (van deurbeslag tot toegangssystemen) ook adequaat geïnstalleerd. Daarnaast verzorgt Safe het onderhoud voor de zorginstelling en heeft het een spoeddienst die 24/7 bereikbaar is; als de zorg zelf.

 

veilig toegangsbeheer in de zorg

Lees Security Management

 Op de site van Security Management vertelt directeur Jacqueline Beer van Safe: "“Er is een dringende behoefte aan goede veiligheidsconcepten voor levensloopbestendige woningen en complexen."
Lees HIER het artikel.

“Als mij hier iets gebeurt, kan Hannie van de receptie op afstand de deur openen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit nodig zal zijn, maar het kan. Dat geeft me een heel gerust gevoel. ”

Een hele zorg minder

Nederland vergrijst en vraagt daarom om steeds meer zorg. Dat heeft een enorme kostenstijging tot gevolg. Diverse partijen zijn dan ook op zoek naar oplossingen, waarmee ouderen en hulpbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen. De trend is ontegenzeggelijk dat intramurale zorg steeds vaker vervangen wordt door extramurale zorg. Woningbouwcorporaties verwachten dan ook dat het aantal woningen dat verhuurd wordt aan de zorgsector in de komende jaren explosief zal stijgen. 

Dat betekent echter wél dat deze woningen levensloopbestendig moeten worden gemaakt. Dat geeft echter een heel eigen sleutelproblematiek. Ook daarop geeft Safe Beveiliging het antwoord. Zorgverleners of bijvoorbeeld huishoudelijke hulpen kunnen (tijdelijk) toegang krijgen tot woningen, woningen kunnen desgewenst op afstand geopend worden en ook bewoners kunnen deuren op afstand gaan openen. Zo heeft de zorg een hele zorg minder.

Whitepaper: sleutelbeheer in de (thuis)zorg

Sleutelbeheer voor de thuiszorg

In Nederland krijgen nu al jaarlijks circa 500.000 mensen thuiszorg. Minimaal 25.000 cliënten geven hun sleutel in beheer. De kosten van de tijd die thuiszorgmedewerkers jaarlijks besteden aan het beheren van sleutels, bedragen tot 45 miljoen euro. Dat zijn zorgkosten die eigenlijk niet gemaakt moeten worden, maar belangrijker dan dat: het zijn uren door
verzorgenden die niet aan de broodnodige zorg besteed kunnen worden.
Dat is… zorgwekkend.

De gehele white paper lezen?
Laat uw email adres hier achter, dan ontvangt u deze kosteloos.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2021 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).