Toegangscontrole woningprojecten

Beheerders van vastgoedportefeuilles kiezen voor Safe uit efficiency-overwegingen.

Safe ontzorgt vastgoedbelegger

Vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en de beheerders van vastgoedportefeuilles leunen graag op Safe voor de toegangssystemen van hun wooncomplexen. Safe biedt hen niet alleen advies bij het sluitplan, maar realiseert dit ook vakkundig en biedt service en onderhoud aan. Met name die service is essentieel. Safe kan immers voor de beheerders het volledige beheer van het elektronisch sluitsysteem op zich nemen. Daarnaast levert Safe ook voor de mechanische sluitsystemen razendsnel zowel sleutels als cilinders en kan het ook hier een beheerderstaak overnemen. In een tijd waarin vaak gewisseld wordt in vastgoedbeheerders op complexen, is Safe een constante factor.

Pontsteiger Amsterdam

Sleutelbeheer

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld.

De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder (of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvragen aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen.  

Bel Safe voor alle details.

Graag advies? Bel ons

Jacqueline Beer, directeur van Safe Beveiliging

Bel rechtstreeks met Jacqueline Beer

Directeur van Safe Beveiliging

06 53 898 238 óf 088 40 88 871

Mail Jacqueline

Kostenbesparing
elektronische sloten

Intitieel zijn de kosten voor elektronische sloten hoger. Maar eigenaren van wooncomplexen ontdekken nu dat deze toegangsbeveiliging al op de vrij korte termijn goedkoper uitvalt. Enerzijds doordat tags goedkoper zijn dan sleutels en anderzijds, omdat het beheer aanzienlijk eenvoudiger wordt.

Veel toegepaste
oplossingen:

Salto slotenEVVA cilindersSalto beheer
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).