Toegangscontrole vraagt om een integrale aanpak

Ons eerste advies...
Neem contact op met Safe en vraag om een eerste vrijblijvend advies

Graag advies? Bel ons

Jacqueline Beer, directeur van Safe Beveiliging

Bel rechtstreeks met Jacqueline Beer

Direceur van Safe Beveiliging

06 53 89 82 38 óf 088 40 88 871

Mail Jacqueline

Beste producten; beste advies

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste systemen. Maar daarmee bent u er niet. Al ver voor die plaatsing ontwikkelt Safe Beveiliging daarom een volledig concept voor toegangscontrole. Daarbij denkt Safe integraal. Het adviseert dus niet alleen in toegangscontrolesystemen, maar ook in bijvoorbeeld de sloten en drangers die nodig zijn. Vervolgens kan Safe de volledige regie naar zich toetrekken. Het zorgt dan ook dat aannemers en installateurs over de juiste informatie beschikken en vraagt bij de opdrachtgever de benodigde data op om een volledig werkend systeem turn key op te leveren.
Toegangscontrole werkt pas als het doordacht geplaatst wordt, goed geprogrammeerd is, deskundig gemonteerd is en als uw mensen waar nodig een gedegen training hebben gehad in het gebruik ervan. Daar staan we voor. Safe levert in alle gevallen een volledig werkend systeem 

Pontsteiger Amsterdam

op. Een complete, doordachte oplossing. Inclusief het  onderhoud daarop én ondersteuning als er problemen zijn. 24/7 in heel Nederland.

Safe Beveiliging heeft in 40 jaar tijd een reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, winkels, scholen, instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weten we ons werkelijk te onderscheiden. We zijn een zeer betrokken slotenspecialist, maar even zo goed een ervaren projectplanner en ICT-specialist. De focus op klanttevredenheid zit in de poriën van het bedrijf en werkelijk in iedere medewerker. Op die manier hebben we een klantenportefeuille opgebouwd met bijvoorbeeld grote namen als Jumbo Supermarkten, zorginstellingen zoals Middin en WZH, vele scholengroepen en ook VVE’s.

Lees het in Security Management

Jacqueline Beer in Security Management: "Bij nieuwbouw is het natuurlijk belangrijk om te controleren of aan alle eisen uit het Bouwbesluit is voldaan. Maar in de bestaande bouw moeten we echt het belang van passende mechanische beveiliging benadrukken. Je ziet nu allerlei aanbieders opkomen met slimme en betaalbare alarmservices, bijvoorbeeld op basis van abonnementen. Maar een alarm detecteert pas een incident als er al een inbraak plaatsvindt. Mechanische beveiliging houdt een inbreker daarentegen buiten, of zorgt er zelfs voor dat die niet eens aan een inbraakpoging begint. Het gevaar is dat die volgorde wordt vergeten.”

Bij een integrale aanpak van toegangsbeveiliging hoort ook aandacht voor de deur in het hek.

Ook het hek veilig afgesloten

Hekken vormen vaak een beveiligingsprobleem. Enerzijds omdat ze open blijven staan, anderzijds omdat men er wel gemakkelijk uit moet kunnen vluchten, maar niet ongewenst in moet kunnen komen. Safe Beveiliging lost dat op. Ook op hekken kan namelijk een dranger gemonteerd worden. En met halve maan-platen kunnen we voorkomen dat men de hand door de spijlen steekt en zo aan de binnenkant de kruk naar beneden duwt. Safe levert én monteert drangers én deze platen. We zorgen immers altijd voor een sluitende oplossing.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).