Toegangscontrole in de retail

 

Grote retailers als Jumbo Supermarkten, Zeeman, Hunkemöller en Hema heel graag met de specialisten van Safe.

Safe Beveiliging werkt landelijk 24/7

De retail stelt strikte eisen aan toegangsbeveiliging. Zeker als de retail een keten betreft worden er zeer strikte eisen gesteld aan sleutelplannen en sleutelbeheer. Safe Beveiliging kent de eisen die men in de retail stelt aan toegangsbeveiliging als geen ander. Niet voor niets werken grote retailers als Jumbo Supermarkten, Zeeman, Hunkemöller en Hema heel graag met de specialisten van Safe. Zij adviseren niet alleen op het gebied van toegangsbeveiliging, maar kunnen sloten en deurbeslag ook perfect installeren en in bedrijf stellen.

Safe Beveiliging werkt landelijk en 24/7. Dat is erg belangrijk voor de toegangsbeveiliging in de retail. Zelfs retailers die winkels hebben in België kunnen gebruik maken van Safe en haar expertise. Safe adviseert en installeert, maar verzorgt op contractbasis ook het onderhoud. Zo worden problemen voorkomen. Als zich in de retail dan alsnog problemen met sloten voordoen, heeft Safe een 24/7 spoedservice die onmiddellijk inspringt waar dat nodig is. 

Sluitsystemen in de retail


Safe Beveiliging deelt haar kennis graag met u. In de komende jaren schrijven we daarom een serie white papers die de diverse aspecten van toegangsbeveiliging belichten. U kunt ze hier gratis downloaden. Wilt u nóg meer weten, dan nodigen we u graag uit contact op te nemen.

Sleutelbeheer voor filiaalbedrijven

Sleutelbeheer van filiaalbedrijven

Feit: Het aantal filiaalbedrijven in Nederland neemt fors toe
Feit: Door overnames en dergelijke wisselen veel filialen vaak van hand
Feit: Er is tijdens de (om)bouw van filialen vaak weinig aandacht voor sleutelbeheer
Feit: Bij veel filiaalbedrijven is de sleuteladministratie vaak niet (volledig) op orde

Een stapsgewijze overgang van sluitsystemen levert een efficiënte als ook effectieve oplossing, waarbij wel vanaf moment één een adequaat beheersysteem/ organisatie noodzaak is.

Lees meer over de achtergrond en mogelijke oplossingen in deze white paper.
Laat uw email adres hier achter, dan ontvangt u deze kosteloos.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).