Toegangsbeveiliging scholen

De toegangsbeveiliging van scholen vraagt om een specifieke aanpak. Scholen zijn immers enerzijds semi-openbare ruimtes en anderzijds is er voldoende binnen om te beschermen. Tegen diefstal, maar ook tegen ander onheil. Safe neemt de toegangsbeveiliging van scholen daarom zeer serieus. Het gaat hier in praktisch alle gevallen om zeer veel sloten en zeer veel sleutelhouders. Daarom vraagt de toegangsbeveiliging van scholen om een planmatige aanpak met doordacht sleutelbeheer. Safe Beveiliging is met bijvoorbeeld elektronische sloten in staat om de toegang van iedere deur binnen een schoolcomplex heel specifiek toe te wijzen aan een gebruiker. Hier leest u daar meer over. Safe heeft voor toegangsbeheer voor scholen diverse beproefde oplossingen in huis en kan u uiteraard ook van referenties voorzien.

Juist binnen scholen mag de aanpak van toegangsbeveiliging de normale bedrijfsprocessen niet verstoren. Safe snapt dat. Dus zorgt het ervoor dat het buiten schooluren en zo mogelijk in vakanties haar werkzaamheden verricht. Klantteverdenheid is een groot goed binnen Safe en dat merk je dan. Vraag vooral een gesprek aan met de specialisten van Safe en ontdek wat er, zonder hak- en breekwerk, ook binnen uw school mogelijk is.

Neem vooral contact met ons op voor alle details over toegangsbeveiliging voor uw school.

Sluitsystemen voor scholengemeenschappen

HENK KORPERSHOEK
Senior bouwkundig medewerker LMC Voortgezet Onderwijs

“Misschien praten jullie wel met de verkeerde, want het project met slimme sluitsystemen dat we hier uitvoeren, is veel meer een ICT-project dan een bouwkundig project. Maar wij als Stichting LMC, met 24 scholen verdeeld over 32 panden, praten daarover in ieder geval niet met de verkeerde…Safe Beveiliging heeft, na een intensieve selectieprocedure, bewezen dat het écht als een deskundig en betrokken leverancier werkt. Het adviseert, levert, implementeert en doet de nazorg. Safe begrijpt als geen ander dat het primaire proces op een school altijd op één staat en weet haar werkzaamheden daar heel flexibel omheen te plannen. En het begrijpt dat wij hier niet op een partij zaten te wachten die een oplossing naar binnen kwam schuiven, maar op een deskundig adviseur. Safe heeft kennis van het product en was hier een volwaardige gesprekspartner voor onze ICT-afdeling. Ze hebben het hier nu zo kunnen organiseren dat het dagelijks beheer van het toegangssysteem voor 800 medewerkers op de werkvloer door de conciërge kan worden uitgevoerd. De tags die we hier geïntroduceerd hebben voor toegangsbeheer kunnen we bovendien ook gebruiken voor de kopieermachines, betalingen, kluisjes en op lange termijn zelfs voor aanwezigheidsmelding van leerlingen. Safe gaat voor die lange termijn door kwaliteit te leveren en door de zorg écht naar zich toe te halen.”


© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid