Toegangsbeveiliging zorginstellingen

Toegangsbeveiliging in de zorg

De zorginstellingen hebben vaak een geheel eigen problematiek rond toegangsbeveiliging. Er wordt vaak gewerkt met schillen waarbij er delen zijn die algemeen toegankelijk zijn en daarbinnen schillen waar steeds minder mensen mogen komen. Dat vraagt om een doordachte aanpak. Safe zorgt daarvoor. Het heeft zeer veel ervaring met toegangsbeveiliging in de zorgsector en kan met doordachte plannen de veiligheid garanderen en tegelijkertijd het gebruiksgemak handhaven.

Bij de toegangsbeveiliging in de zorg speelt soms ook een heel andere problematiek: dan gaat het er niet zozeer om om mensen buiten te houden, maar juist om mensen binnen het gebouw te houden. Dat vraagt om omdenken en ook daarvoor bent u bij Safe Beveiliging helemaal aan het juiste adres. Safe heeft veel zorginstellingen van een passend advies rond toegangsbeveiliging voorzien en oplossingen ook adequaat geïnstalleerd. Daarnaast verzorgt Safe het onderhoud voor de zorginstelling en heeft het een spoeddienst die 24/7 bereikbaar is; als de zorg zelf.

Zorgcenrta controle op toegang

CLEMENS KOEKKOEK
Projectmanager Facilitaire zaken WoonZorg­ centra Haaglanden

“Ik ben verantwoordelijk voor alle twaalf locaties van WoonZorgcentra Haaglanden. Deze locatie, WZH Leilinde is een bijzondere, omdat we hier met name mensen met dementie zorg bieden. Vanuit beveiligingsperspectief is het hier dus eerder zaak om mensen binnen te houden, in plaats van buiten te houden. Toen we hier in 2009 geconfronteerd werden met problemen met de sluitplaten, werden we door Imtech Toegangstechniek gewezen op Safe Beveiliging. Die zouden ons probleem kunnen oplossen. Dat bleek te kloppen en dat was het begin van een warme relatie. Ik ben blij met Safe. Ze gaan ontspannen met hun werk om, maar zijn serieus als dat nodig is. Daarnaast zijn ze bij problemen enorm flexibel. De basishouding is: eerst het probleem oplossen en de klant tevreden maken, de financiën komen op plan twee. Die filosofie zit in de hele organisatie: van degene die de telefoon opneemt tot de monteur die hier het werk doet. Safe wil je op alle manieren ontzorgen. Soms zelfs zo erg, dat ze voor je gaan denken. Dat hoeft niet. Maar de basishouding waarbij alles gericht is op klanttevredenheid vormt de basis van onze goede relatie.”

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden.


Volg ons op: