Teogangsbeveilgiign voor de retail markt

Toegangsbeveiliging retail

De retail stelt strikte eisen aan toegangsbeveiliging. Zeker als de retail een keten betreft worden er zeer strikte eisen gesteld aan sleutelplannen en sleutelbeheer. Safe Beveiliging kent de eisen die men in de retail stelt aan toegangsbeveiliging als geen ander. Niet voor niets werken grote retailers als Jumbo Supermarkten, Zeeman, Hunkemöller en Hema heel graag met de specialisten van Safe. Zij adviseren niet alleen op het gebied van toegangsbeveiliging, maar kunnen sloten en deurbeslag ook perfect installeren en in bedrijf stellen.

Safe Beveiliging werkt landelijk en 24/7. Dat is erg belangrijk voor de toegangsbeveiliging in de retail. Zelfs retailers die winkels hebben in België kunnen gebruik maken van Safe en haar expertise. Safe adviseert en installeert, maar verzorgt op contractbasis ook het onderhoud. Zo worden problemen voorkomen. Als zich in de retail dan alsnog problemen met sloten voordoen, heeft Safe een 24/7 spoedservice die onmiddellijk inspringt waar dat nodig is.

TONED: verzorgt onderhoud voor de retail

MARY DAMHOFF
Commercieel manager TONED

“Wij verzorgen het onderhoud van panden voor grote bedrijven als Hema, Hunkemöller, Van Boxtel hoorwinkels, Carpetright,Jones Lang Lasalle en DTZ. Voor hen zijn we 24/7 bereikbaar.De 220 onderhoudsactiviteiten die we aanbieden worden uitgevoerd door een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde uitvoerende bedrijven. Safe is daar één van. Soms zelfs nummer één; want in 2015 waren ze onze leverancier van het jaar. Safe heeft een enorme reputatie in de markt. Ze leveren kwaliteit, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Voor mij is het heerlijk om met zo’n partij in toegangstechniek samen te werken. Want zij maken waar, wat ik de klanten beloof.”

Toegangsbeheer bij Zeeman

EUGÈN SCHERRENBERG
Architect ­ Construction Manager Europe, Zeeman

“Zeeman heeft ruim 1230 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Safe verzorgt voor al die winkels het toegangsbeheer. Ze leveren de cilinders volledig volgens onze specificaties en bieden ook de service als er bijvoorbeeld problemen met sleutels zijn. We hebben al jaren geleden voor Safe gekozen op basis van hun snelheid van handelen en hun voorraad. Ze bleken sneller dan de fabrikant. Als ik ze ’s ochtends bel heb ik het ’s middags in huis. Jacqueline Beer heb ik al twee jaar niet gesproken. Omdat het simpelweg niet hoeft. Dingen lopen vanzelf met Safe. Dan zijn dat soort gesprekken helemaal niet nodig.”

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid