Sluitsystemen voor woningcorporaties

Safe kent de sleutelproblematiek van woningbouwverenigingen als geen ander. Het biedt adequate oplossingen voor zowel de algemene ruimtes als de individuele woningen.

Sleutelbeheer woningcoörporaties

Sleutelbeheer een permanente zorg

De meeste huizen in Nederland worden afgesloten met cilindersloten. Bij elk cilinderslot horen drie identieke sleutels, maar zelfs als al deze sleutels aan het einde van een huurperiode overhandigd worden is er geen enkele zekerheid datr er niet meer sleutels in omloop zijn. “Gemiddeld geven 8 van de 9 hoofdbewoners 2 sleutels aan derden”, verduidelijkt Coen Staal, voorzitter van stichting De Nationale Inbraakpreventie Weken in een publicatie op de site van de organisatie.  

Het is daarom altijd essentieel dat bij een huurwoning de cilinder vervangen wordt als er nieuwe bewoners in het pand komen. Safe kan hierin adviseren en zaken ook organiseren. 
 

Energietransitie biedt kansen

Veel woningcorporaties nemen het energiezuinig maken van woningen zeer serieus. We zien dat hier veel energie en geld in wordt gestoken. En terecht. Duurzaamheid staat hoog op de agenda en kosten worden gecompenseerd door een lager energieverbruik. Nu de huizen flink onder handen genomen worden is het ook een goed moment om de beveiliging op het niveau van het Politiekeurmerk te brengen.

Safe verzorgt dit voor steeds meer corporaties. Het plaatst de best beveiligde cilinder, voorzien van het SKG*** keurmerk en heeft ook aandacht voor het deurbeslag en het slot zelf.

Meer over sluitsystemen voor woningcorporaties weten?

expert toegangsbeveiliging-4139

Bel Martin Kwak, onze operationeel manager

Dat kan rechtstreeks via:

06 41 31 69 90 óf 088 40 88 862

Mail Martin
Safe%20magazijn

Kijk HIER hoe Woonstad de service van Safe én Salto-sloten ervaart.

woonstad rotterdam-sleutels

Mechanisch of elektronisch

We zijn dat woningcorporaties voor de woningen zelf vaak nog kiezen voor mechanische sloten. Dat heeft met name te maken met de acceptatie door huurders, want ook de woning kan, zeker als er regelmatig wisselingen zijn van bewoners, goedkoper van een elektronisch slot voorzien worden. In veel van de algemene ruimtes gebeurt dat al. Toegangshallen, keldergangen en dergelijke voorziet Safe vaak van Salto-sloten omdat het beheer daarvan aanzienlijk gemakkelijker is en tags ook goedkoper zijn dan fysieke sleutels.

Beheer van de sleutels

Het sleutelbeheer voor een woningcorporatie is een enorme klus. Vooral wanneer een woning vrijkomt en er diverse werkzaamheden verricht moeten worden. Voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden hebben medewerkers en externe leveranciers een sleutel nodig om in de woning te kunnen komen. Het registreren van deze sleutels en het beheren van de uitgifte en inname is een enorme klus. Vraag Safe advies om dit efficient te organiseren, zonder dat de toegangsbeveiliging voor toekomstige bewoners gevaar loopt.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).