Service en onderhoud sluitsystemen

Safe geeft u advies om met regulier onderhoud en de juiste productselectie calamiteiten grotendeels te voorkomen. Laat u ook daarover adviseren.
Meer weten over wat Safe te bieden heeft op het gebied van service en onderhoud (ook van NIET door ons geïnstalleerde systemen). Bel ons
088 40 88 800:

Service in heel Nederland

Safe Beveiliging levert, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen, sloten en hang- en sluitwerk. Daarbij denkt Safe altijd integraal. Het ontwikkelt het concept, pakt de regie als er meerderen bij de uitvoering betrokken zijn en zorgt dat er een werkende totaaloplossing wordt opgeleverd. Ook het onderhoud daarvan rekenen we tot onze verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Safe over een service-afdeling die paraat staat bij storingen en onderhoudsvragen door heel Nederland. De insteek daarbij is, dat Safe Beveiliging de problemen direct ter plaatse oplost. Daarom worden louter zeer ervaren monteurs ingezet die diepgravende kennis hebben van de verschillende systemen. Field engineers die hun mannetje staan.

Vakkennis en voorraad

Safe stuurt hen op pad met een bus die u gerust een rijdend magazijn zou kunnen noemen. Door de vakkennis en die enorme voorraad producten en onderdelen is het bijna altijd mogelijk om direct een blijvende oplossing voor het probleem te realiseren. Storingen houden zich niet aan kantoortijden. Dat weten we. Daarom heeft Safe Beveiliging 24/7 mensen paraat staan om acute problemen op te lossen. Ook op feestdagen. Wie, zoals Safe, grote bedrijven, winkelketens en instellingen tot haar klantenkring mag rekenen, moet een zeer professionele serviceafdeling paraat hebben staan. Daar mag u op rekenen. Daarnaast beschikt Safe ook over een 24/7 Supportafdeling die ook de softwarematige vraagstukken (vaak op afstand) kan tackelen.  

sleutels VVE

Meer dan sloten

Onze service gaat verder dan sloten. Bij service en onderhoud gan Safe ook de deur integraal onder haar hoede nemen. 

Dekking in heel Nederland door Safe beveiliging
Service op uw sluitsystemen? Safe heeft de kennis in huis
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

┬ę 2021 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).