Serive en onderhoud van toegangssystemen

Service en onderhoud van toegangscontrolesystemen

Safe Beveiliging levert, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen, sloten en hang- en sluitwerk. Daarbij denkt Safe altijd integraal. Het ontwikkelt het concept, pakt de regie als er meerderen bij de uitvoering betrokken zijn en zorgt dat er een werkende totaaloplossing wordt opgeleverd. Ook het onderhoud daarvan rekenen we tot onze verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Safe over een service-afdeling die paraat staat bij storingen en onderhoudsvragen door heel Nederland.

De insteek daarbij is, dat Safe Beveiliging de problemen direct ter plaatse oplost. Daarom worden louter zeer ervaren monteurs ingezet die diepgravende kennis hebben van de verschillende systemen. Field engineers die hun mannetje staan. Safe stuurt hen op pad met een bus die u gerust een rijdend magazijn zou kunnen noemen. Door de vakkennis en die enorme voorraad producten en onderdelen is het bijna altijd mogelijk om direct een blijvende oplossing voor het probleem te realiseren.

Storingen houden zich niet aan kantoortijden. Dat weten we. Daarom heeft Safe Beveiliging 24/7 mensen paraat staan om acute problemen op te lossen. Ook op feestdagen. Wie, zoals Safe, grote bedrijven, winkelketens en instellingen tot haar klantenkring mag rekenen, moet een zeer professionele serviceafdeling paraat hebben staan. Daar mag u op rekenen. Daarnaast beschikt Safe ook over een 24/7 Supportafdeling die ook de softwarematige vraagstukken (vaak op afstand) kan tackelen. Daarnaast biedt Safe u advies om met regulier onderhoud en de juiste productselectie calamiteiten grotendeels te voorkomen. Laat u ook daarover adviseren.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid