Service en onderhoud aan deuren

     

nemef

Safe denkt niet in sloten, cilinders, ICT, scharnieren of deurdrangers. Safe denk in deuren, of eigenlijk in oplossingen. We hebben de expertise in huis om altijd werkende oplossingen op te leveren en te onderhouden.

Meer weten over service & onderhoud

werkenbijsafe2

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Ook beschikbaar voor beheerders en aannemers

Safe is groot in (elektronische) sloten en cilinders, maar daar blijft het niet bij. Want we denken altijd in een totale oplossing. Dat betekent dat we in alle gevallen naar de totale toegangsbeveiliging kijken. En al helemaal naar de complete deur. Het gaat immers in alle gevallen om het opleveren van werkende oplossingen.

Daarom hebben we ICT-specialisten in dienst, die ook de complexe projecten met elektronische sloten feilloos naar een goed einde brengen, maar bijvoorbeeld ook cilinderbouwers en mannen die moeiteloos een deur afhangen en het freeswerk doen. Safe gaat voor de volle breedte. U mag dan denken aan:  

• binnendeursloten,
• veiligheidssloten,
• meerpuntssluitingen,
• sluitkommen,
• cilinders,
• sluitsystemen,
• deurbeslag,
• bouwbeslag voor ramen,
• scharnieren,
als ook aan volledige elektronische systemen.

Flexibiliteit toegangscontrole en toegangssystemen

 Service én onderhoud

Deuren en sloten worden dagelijks gebruikt en moeten daarom onderhouden worden. Safe sluit daarvoor met veel van haar relaties contracten af, waarbinnen het regulier onderhoud wordt afgedekt.

Daarnaast is Safe er 24/7 voor service. De monteurs staan op ieder moment klaar om daar waar dat nodig is onmiddellijk in te springen  op serviceaanvragen. Ik bijna alle gevallen kunnen problemen onmiddellijk en terplekke worden opgelost omdat de mannen niet alleen de kennis meebrengen, maar ook een bus vol materiaal, waarin zij slechts zelden misgrijpen.   

Slimme Salto systems - ultieme flexibiliteit in uw sleutelbeheer.

 

Jacqueline Beer - Safe Beveiliging

Voor derden

Veel beheerders en aannemers ervaren in de praktijk hoe lastig onderhoud en service aan deuren kan zijn op het moment dat voor ieder onderdeel een andere partij ingeschakeld moet worden. Steeds vaker doen zij daarom een beroep op Safe Beveiliging voor het totaal. Zij weten zich dan verzekerd van expertise en ambachtelijk vakmanschap, 24/7 beschikbaarheid en een alles omvattende service. Daarmee ontzorgt Safe steeds meer partijen.Compleet assortiment

Het Safe-assortiment omvat ondermeer de merken: Hoppe, Yale, Wilka, Pfaffenhain, Federal, Abus, Cisa, Junie, Corbin, Eurolocks, Ronis, Lowe&Fletcher, Van Leeuwen international, Weka, Ankerslot, Burg Wachter, Eurobrass, Interbrass, H.M.B., Intersteel, Ferraro, Ajax, Mul-T-Lock, Post & Eger, N.H.N., Geze, de Raat, Secuplus, Bezault, Glutz, Sobinco, Marenco, Mauer, K.F.V., Buva, Dorma, Axa, Zaso, Heras, Vachette, Fuhr, Iseo, Nova, Kaba, Simons Voss, Tormax, Ten Hulscher, Alprokom, Artitec, Dictator, Dubritt Saint Gobain, Dulimex, Maasland, Nauta en G.T.V.

Met deze gerenommeerde merken en ons vakmanschap, komen we altijd tot een totaaloplossing.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).