Salto beheer

Steeds meer opdrachtgevers wensen de hosting van hun Salto toegangscontrolesysteem, en het beheer van de software, uit te besteden. Hiervoor biedt Safe verschillende soorten dienstverlening aan.   

Technisch Applicatie Beheer

Als u kiest voor Technisch Applicatiebeheer door Safe Beveiliging, wordt de Salto-software geïnstalleerd op een goed beveiligde dedicated applicatie-server die altijd up-to-date is op het gebied van anti-malware protection. Op die manier garanderen we  dat uw toegangscontrole probleemloos en uiterst veilig kan functioneren.

U hoeft de software dan niet op een laptop of op een eigen server te installeren. Installatie op een laptop ontraden wij overigens ten sterkste.
Back-up en het bewaken van de server zijn geregeld. De eenmalige kosten inrichten server en installatie software zijn afhankelijk van de grootte van de installatie. 

Salto wandlezer elektronisch slot

Toepassing van wandlezers bij Salto, vraagt om goed internetbeheer. Safe levert dat.

Bel voor meer informatie over Salto beheer

nieuwe%20foto%20marc

Mark van Lieshout

Projectmanager

06 23 54 83 36 óf 088 40 88 863

Mail Mark

Technisch Internet Beheer

Indien er online wandlezers in een complex geplaatst worden, moeten deze contact kunnen maken met de software die op de applicatie-server draait. Hiervoor is een dedicated netwerk nodig.  
Safe levert deze dedicated netwerken en kan deze ook bewaken opdat de verbinding in de lucht blijft.

Werkt u met een eigen internetverbinding (Ziggo, KPN etc) dan kunnen wij de kwaliteit niet garanderen en zien wij het niet als de verbinding wegvalt. Dit alles maakt, dat wij graag ook het dedicated netwerk leveren en bewaken.


Safe levert en installeert de router en switch en het verzorgt de configuratie. Het gaat hier altijd om maatwerk en kosten zijn afhankelijk van het feit, of er een dsl copperline of een glasvezel gebruikt wordt. Ook hiervoor zal Safe eerst nagaan, of er voor het betreffende complex glasvezel beschikbaar is.  

U kunt het dagelijks beheer van Salto met een gerust hart aan Safe overlaten.

Salto JustIN app

Functioneel Applicatie Beheer

Als u er voor kiest de software op een applicatie server van Safe te laten plaatsen, kunnen wij het Functioneel Applicatie Beheer voor u invullen. Dit betekent, dat wij alle service requests uitvoeren, zoals dit in IT land genoemd wordt. Het betreft repeterende handelingen, dus geen maatwerk. Het gaat hier dus om het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc.

Maatwerk noemt men in IT land Changes en deze worden extra berekend. In goed Nederlands: het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc. etc. kan aan Safe uitbesteed worden. Indien gewenst kunnen wij dit ook nog splitsen in eerstelijns applicatie beheer en tweedelijns applicatie beheer. De kosten kunnen op twee manier berekend worden:

Indien gewenst kunnen wij dit beheer ook nog splitsen in eerstelijns applicatie beheer en tweedelijns applicatie beheer. Met een tweedelijns contract bedoelen wij, dat de eerste lijns service requests door de opdrachtgever zelf uitgevoerd worden, en de tweedelijns door Safe.

Dit kan alleen maar, als de opdrachtgever zelf ook toegang heeft tot de software en dus toegang tot de app server. Hiervoor is een Workspace noodzakelijk.

Voor we hier de ICT-technisch worden… het komt er op neer dat Safe de beheertaken gedeeltelijk of geheel van u kan overnemen. Wat voor u de beste keuze is hangt sterk af van de situatie. Een kleine VVE zal hier andere keuzes maken als een grote scholengemeenschap. Vraag ons dus om advies en een offerte, opdat u een idee krijgt van de (geringe) kosten die hiermee gemoeid zijn.


Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2021 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).