Referenties in de zorg

Sluitsystemen voor de zorg: referentie WoonZorg

> Clemens Koekkoek 
 
Projectmanager Facilitaire zaken WoonZorg­ centra Haaglanden

“Ik ben verantwoordelijk voor alle twaalf locaties van WoonZorgcentra Haaglanden. Deze locatie, WZH Leilinde is een bijzondere, omdat we hier met name mensen met dementie zorg bieden. Vanuit beveiligingsperspectief is het hier dus eerder zaak om mensen binnen te houden, in plaats van buiten te houden. Toen we hier in 2009 geconfronteerd werden met problemen met de sluitplaten, werden we door Imtech Toegangs- techniek gewezen op Safe Beveiliging. Die zouden ons probleem kunnen oplossen. Dat bleek te kloppen en was het begin van een warme relatie. Ik ben blij met Safe. Ze gaan ontspannen met hun werk om, maar zijn serieus als dat nodig is. Daarnaast zijn ze bij problemen enorm flexibel. De basishouding is: eerst het probleem oplossen en de klant tevreden maken, de financiën komen op plan twee. Die filosofie zit in de hele organisatie: van degene die de telefoon opneemt tot de monteur die hier het werk doet. Safe wil je op alle manieren ontzorgen. Soms zelfs zo erg, dat ze voor je gaan denken. Dat hoeft niet. Maar de basishouding waarbij alles gericht is op klanttevredenheid vormt de basis van onze goede relatie.”

meer referenties op aanvraag


Toegangscontrole zorginstellingen

Adequate oplossingen voor de zorg

Bij de beveiliging van zorginstellingen draait het niet alleen om het buitenhouden van ongewenste gasten, maar soms ook om het binnenhouden van de patiënten. Daarnaast blijkt, dat daar waar semi-zelfstandig gewoond wordt, het sleutelbeheer een serieus issue wordt. Met goede sleutelbeheerplannen en soms elektronische toegangsverlening kan Safe Beveiliging ook daarvoor adequate oplossingen bieden en voorkomen dat zorgverleners meer met sleutels dan met patiënten bezig zijn.

Safe Beveiliging werkt onder meer voor: Woonzorgcentra Haaglanden, Laurens, Middin en Limor.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).