Referenties scholen

Sleutel service voor scholen
 

Steeds meer scholen kiezen de service voor Safe

Safe werkt voor meerdere scholen, maar mag hier online niet teveel namen noemen. In een persoonlijk gesprek doen we dat uiteraard graag. Kenmerkend voor ons werk voor scholen is, dat er vaak een mix van mechanische en elektronische sloten wordt toegepast, waar bij het aandeel elektronisch steeds groter wordt.

En dat laatste is logisch. Want binnen een grote en complexe organisatie als een school is sleutelbeheer een echte uitdaging. Dat leidt vaak tot verstoring van de werkprocessen of tot een toegangsbeveiliging die al heel gauw lek is. Met elektronische sloten zoals Salto of Nemef Radaris houden scholen wél grip op de situatie.

LMC Voortgezet Onderwijs

Henk Korpershoek is senior bouwkundig medewerker LMC Voortgezet Onderwijs. Klik op de foto en lees hoe hij de samenwerking met safe ervaart.

Safe levert sluitsystemen voor scholengemeenschappen


Neem contact op met Martin Kwak

expert toegangsbeveiliging-4139

Bel Martin Kwak, onze operationeel manager

Dat kan rechtstreeks via:

06 41 31 69 90 óf 088 40 88 862

Mail Martin


Martin Kwak geeft in deze video aan wat Safe voor scholen kan betekenen.

Inbraakbeveiliging voor scholen
inbraak%20school

Veel inbraken in scholen

Scholen zijn steeds vaker het doelwit van inbraak. In het onderwijs wordt er steeds meer gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en bovendien zijn scholen buiten de schooluren bijna altijd verlaten. Door de risico´s te kennen en daar gepaste maatregelen tegen te nemen kan het aantal inbraken tot een minimum beperkt worden. Bovendien worden de schades, die door de diefstal veroorzaakt worden, beperkt. Hierbij moet gedacht worden aan braakschade, vernieling of zelfs brandstichting om sporen te wissen.

Hoe voorkomt u dat digitale schoolborden, beamers of bijvoorbeeld examenmateriaal worden gestolen, terwijl de toegankelijkheid en werkbaarheid tijdens de lesuren gewaarborgd blijft. Dat is een complexe vraag die Safe graag voor u beantwoordt. Bel Safe voor een vrijblijvend gesprek

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).