Referenties in de retail

Mary Damhoff
Commercieel manager VHD-Toned

Sleutelbeheer in de retail: VHD-Toned referentie

“Wij verzorgen het onderhoud van panden voor grote bedrijven als Hema, Hunkemöller, Van Boxtel hoorwinkels, Carpetright,Jones Lang Lasalle en DTZ. Voor hen zijn we 24/7 bereikbaar.De 220 onderhoudsactiviteiten die we aanbieden worden uitgevoerd door een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde uitvoerende bedrijven. Safe is daar één van. Soms zelfs nummer één; want in 2015 waren ze onze leverancier van het jaar." 

"Safe heeft een enorme reputatie in de markt. Ze leveren kwaliteit, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Voor mij is het heerlijk om met zo’n partij in toegangstechniek samen te werken. Want zij maken waar, wat ik de klanten beloof.”

"Safe heeft een enorme reputatie in de markt. Ze leveren kwaliteit, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen."


Veilige sloten voor winkels

Snel handelen voor de retail

Winkels zijn steeds vaker open... maar moeten ook nog steeds regelmatig op slot. Op die momenten moet de voorraad optimaal beveiligd zijn en goede sloten zijn daarvoor cruciaal. Daarnaast stellen retailers terecht zeer hoge eisen aan het serviceniveau van hun beveiligingsspecialist. Op ieder moment dat er problemen ontstaan met sloten of sleutels moet er snel gehandeld worden om inkomstenderving of hoge personeelskosten tegen te gaan. Safe is daar volledig op ingesteld en werkt onder meer voor: Zeeman, Jumbo Supermarkten, Hema en Hunkemöller

hema sluitsystemen-beheer
jumbo supoermarkten-sluitsystemenhunkemoller toegangsbeveiliging
zeeman sluitplan
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).