Nieuws van Safe BeveiligingOp veel scholen installeert Safe momenteel elektronische sloten. Dat vergemakkelijkt het sleutelbeheer en blijkt vaak goedkoper.

Beveiliging van de deur
op school

Een school is een dynamische omgeving. Toch wilt u graag grip houden op de toegangsverlening. Dat blijkt complex te zijn.
Safe werkt voor een flink aantal scholen en adviseert hen op gebied van toegangsbeveiliging en sluitsystemen. Lees HIER meer over de adviezen voor de beveiliging van deuren op scholen.

 

Safe Beveiliging biedt toegangsbeveiligingadvies aan scholen

 

Safe is een erkend leerbedrijf. Het gelooft sterk in het zelf opleiden van vakmensen.

Plaats voor een BBL-leerling

Safe Beveiliging gelooft in het zelf opleiden van mensen. Daarom is het ook erkend leerbedrijf. Op dit moment is er weer een functie vacant voor een leerling in de Beroeps Begeleidende Leerweg. Safe biedt deze lerende medewerkers niet alleen een leerzame omgeving, maar ook een salaris en de kans op een vast contract aan het einde van de opleiding. Bekijk de vacature.
Klik HIER om de vacature te zien op stagemarkt.nl


vacatures%20safe

 

Woningcoöperaties geven voor hun algemene ruimten zoveel sleutels uit dat elektronisch vaak praktischer en goedkoper is.

Woningcoöperaties ontdekken elektronisch slot

Hoe vreemd het ook mag klinken: de schijnbaar kostbare elektronische sloten, kunnen voor woningcoöperaties tot een besparing leiden. Daarnaast blijkt het beheer van de ruimtes buiten de woning zelf, aanzienlijk beter te organiseren te zijn. Jacqueline Beer, directeur van Safe, vertelt er over in de video.

 

 

Safe heeft oog voor haar klanten, maar zeker ook voor de wereld om haar heen.

Aan de stroom

Je kon altijd al 'kennis tanken' bij Safe Beveiliging. Nu ook stroom. Omdat Safe graag bijdraagt aan een groenere wereld en visie heeft op de toekomst, hebben we één van onze parkeerplaatsen voor het pand groen gemaakt. Hier kunnen bezoekers groene stroom tanken tijdens hun bezoek.
Al sinds jaar en dag gebruikt Safe voor een aanzienlijk deel (30%) van haar stroomvoorziening zonne-energie die het zelf opwekt. Maar er is meer: bij de verbouwing in oktober 2017 zijn de airco’s weggehaald. In plaats daarvan is een Warmte-Terug-Win-installatie geplaatst. Safe kan nu verwarmen en koelen met een warmtepomp.
Voor het deel van de energie dat Safe niet zelf opwekt maakt het sinds 2017 gebruik van De Groene Stroomfabriek die 100% Nederlandse duurzame energie opwekt met wind, een beetje zon en met biomassa (die bestaat uit lokaal snoeihout). 

safe beveiliging-groen
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).