Nieuws van Safe beveiliging


Nieuws van Safe Beveiliging

Beveiliging van de deur op school

Een school is een dynamische omgeving. Toch wilt u graag grip houden op de toegangsverlening.
Dat blijkt complex te zijn.
Safe werkt voor een flink aantal scholen en adviseert hen op gebied van toegangsbeveiliging en sluitsystemen. Lees meer over de adviezen voor de beveiliging van deuren op scholen.

Plaats voor een BBL-leerling

Safe Beveiliging gelooft in het zelf opleiden van mensen. Daarom is het ook erkend leerbedrijf. Op dit moment is er weer een functie vacant voor een leerling in de Beroeps Begeleidende Leerweg. Safe biedt deze lerende medewerkers niet alleen een leerzame omgeving, maar ook een salaris en de kans op een vast contract aan het einde van de opleiding. Bekijk de vacature.

Klik HIER om de vacature te zien op stagemarkt.nl

Steeds meer woningcoöperaties ontdekken Safe

Hoe vreemd het ook mag klinken: de schijnbaar kostbare elektronische sloten, kunnen voor woningcoöperaties tot een besparing leiden. Daarnaast blijkt het beheer van de ruimtes buiten de woning zelf, aanzienlijk beter te organiseren te zijn. Jacqueline Beer, directeur van Safe, vertelt er over. 

Aan de stroom

Je kon altijd al 'kennis tanken' bij Safe Beveiliging. Nu ook stroom. Omdat Safe graag bijdraagt aan een groenere wereld en visie heeft op de toekomst, hebben we één van onze parkeerplaatsen voor het pand groen gemaakt. Hier kunnen bezoekers groene stroom tanken tijdens hun bezoek.

Al sinds jaar en dag gebruikt Safe voor een aanzienlijk deel (30%) van haar stroomvoorziening zonne-energie die het zelf opwekt. Maar er is meer: bij de verbouwing in oktober 2017 zijn de airco’s weggehaald. In plaats daarvan is een Warmte-Terug-Win-installatie geplaatst. Safe kan nu verwarmen en koelen met een warmtepomp.

Voor het deel van de energie dat Safe niet zelf opwekt maakt het sinds 2017 gebruik van De Groene Stroomfabriek die 100% Nederlandse duurzame energie opwekt met wind, een beetje zon en met biomassa (die bestaat uit lokaal snoeihout).

Glansrijk door VCA-audit

Eens in de drie jaar laat Safe Beveiliging zich opnieuw certificeren volgens de VCA-richtijnen door een onafhankelijke instantie. Dat is ook nu (mei 2018) weer gebeurd. Safe slaagde voor de audit zonder enige tekortkoming. Voor Safe geen verrassing, maar het is altijd goed om dit bevestigd te krijgen.

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Een VCA-certificaat legt de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Raamovereenkomst met Nsecure vernieuwd

Deze week hebben we onze raamovereenkomst voor hang- en sluitwerk met Nsecure mogen verlengen. Nsecure is groot en kundig in securitysystemen en we zijn er trots op en blij mee ook in de toekomst weer met deze mensen samen te kunnen werken. U vindt HIER meer informatie over Nsecure.

Woonvisie laat Safe bij mutatie elke woning beveiligen volgens PKVW-norm 

Safe Beveiliging heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten met Woonvisie, een corporatie in Ridderkerk en Rhoon. Zij willen dat alle huurwoningen die een nieuwe huurder krijgen(mutatie-woningen) beveiligd worden volgens de Politiekeurmerk Veilig Wonen-normen voordat de nieuwe huurder in de woning trekt. Woonvisie heeft voor het reguliere mutatie-onderhoud een contract met Meerbouw Rotterdam en Era Contour. Deze aannemers zijn volgens deze nieuwe overeenkomst verplicht om Safe in te schakelen voor het beveiligen van de mutatie-woningen. Safe beveiligt op deze wijze inmiddels tientallen woningen per maand! Lees hier meer over de Politiekeurmerk-normen

Als KPN belt….

Onze gewaardeerde klant KPN wilde met spoed werk uitgevoerd zien. Binnen Safe stond de planning echter al helemaal vol. Dan neem je noodmaatregelen. Dus afgelopen zaterdag stonden er een projectleider en zeven monteurs klaar in Barendrecht voor een zeer vroege briefing. Met croissants en ander lekkers achter de kiezen gingen zij op pad: van Groningen tot Eindhoven! En komende zaterdag nog een keer.

JustIN MOBILE KEY-technologie maakt deuren openen met smartphone mogelijk

De nieuwe intuïtieve JustIN Mobile Key app communiceert veilig via de Cloud en zorgt ervoor dat gebruikers hun sleutels online kunnen ontvangen, wanneer en waar dan ook. JustIN Mobile Key is technologisch het nieuwste van het nieuwste en maakt een einde aan het gedoe met verloren sleutels, kosten en verspilling. Deze zeer flexibele oplossing laat gebruikers kiezen of zij hun sleutel op hun telefoon willen ontvangen of traditioneel via een gebruikerskaart.

Deze technologie laat zich zeker niet beperkt tot de hotel business. JustIN Mobile Key kan ook in vele andere toepassingen gebruikt worden, zoals hoofdingangen, liften, slagbomen van parkeerplaatsen, vergaderzalen en nog veel meer. Safe Beveiliging denkt graag met u mee over hoe deze nieuwe mogelijkheden een bijdrage kunnen leveren aan gebruiksgemak en efficiency binnen uw business. Meer weten? Kijk hier. Of bel Safe voor een nadere kennismaking.

Medewerkers van Safe Beveiliging direct bereikbaar

Safe Beveiliging wil graag goed bereikbaar zijn voor haar relaties. Om ervoor te zorgen dat u snel (dus zonder doorschakelen) uw vaste contactpersonen aan de lijn krijgt, is er een nieuwe telefooncentrale geïnstalleerd. Alle medewerkers die u telefonisch nodig hebt, hebben nu een eigen nummer. Wat ons betreft weer een nieuwe stap in klantvriendelijkheid.

Kijk op onze ‘team-pagina’ voor de mensen én hun nummers.

Safe en Vestia tekenen orde voor Evva sluitsystemen

Evva-sluitsystemen voor Vestia

We waren bij Safe al trots op klanten zoals Jumbo Supermarkten, Zeeman (alle filialen in heel Europa), Brezan automaterialen en Woonstad Rotterdam, maar we zijn nog een beetje trotser geworden nu we ook voor Vestia onze diensten mogen bewijzen!

Twan Breevaart, teamleider verkoop van Safe (links op de foto), zet hier zijn handtekening onder een mooie order van Vestia.
Safe Beveiliging gaat Evva-sluitsystemen leveren. Safe bouwt deze systemen zelf en voor de naleveringen van sleutels en het vervangen cilinders geldt: klaar terwijl u wacht!

Vestia biedt goede woningen in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie. Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Wilt u meer weten over Evva sluitsystemen en hoe deze deze haarfijn aansluiten op de servicewensen van deze tijd?
Lees dan vooral meer op onze pagina over Evva.

salto sloten: Salto XS4 OneSalto XS4 One - productoverview

NIEUW: Salto XS4 One fraai en vernuftig

SALTO staat bekend om zijn stijlvol design. De Spaanse designers hebben de lat weer hoger gelegd en komen nu met de XS4 One die past binnen het XS4 2.0 platform. Een nieuw verfijnd ontwerp met een moderne LED-lichtring die in alle producten terug te zien is. De ingebouwde lezer die verkrijgbaar is in wit en zwart, geeft het beslag een unieke en stijlvolle uitstraling.

De stijlvolle XS4 One is niet alleen een lust voor het oog, maar ook vanuit technisch oogpunt een hoogtepunt. Gebruikers kunnen deuren kunnen ontgrendelen met een grote diversiteit aan veilige identificatiemedia. XS4 One ondersteunt geavanceerde protocollen zoals RFID, Bluetooth en NFC contactloze technologieën. 

Ook de XS4 2.0-productlijn laat zich weer eenvoudig installeren op allerlei type deuren waarbij zo min mogelijk aanpassingen aan de deur nodig zijn. Veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid zijn essentieel voor toegangscontrole en de XS4 One speelt daar uitstekend op in. Net als bij de andere producten in het XS4 2.0 platform gebeurt dat met stand-alone netwerk-sloten en online lezers voor real-time toegangscontrole. De innovatieve technologie zonder vaste bekabeling zorgt ervoor dat elektronische beslagen informatie kunnen lezen en schrijven via identificatiemedia of smartphones. De informatie hebben zij opgehaald bij online SVN-dtoegangspunten op strategische plaatsen in het gebouw. De ‘update-punten’ lezen en schrijven gebruikersgerelateerde informatie die nodig is voor het verlenen, controleren en weigeren van toegang.

Safe Beveiliging biedt voor het XS4 2.0 platform een ruim assortiment veelzijdige producten. Zo kan Safe met SALTO een complete toegangscontrole oplossingen leveren voor bedrijfspanden en overheidsgebouwen, maar ook voor de gezondheidszorg, openbare instellingen, onderwijs, hotels en de transportsector.

Lees meer over Salto >>

Safe support emailadres

Eigen mailadres voor ’support toegangsbeveiliging'

Safe Beveiliging streeft er altijd naar de lijnen kort te houden. Daarom is er nu een apart mailadres voor  alle software-vragen rond toegangscontrole. Wie een mail stuurt support@safe-beveiliging.nl weet dat deze direct gelezen wordt door de projectleiders en de projectmanager. Die zullen zo mogelijk per omgaande de vragen beantwoorden of andere acties ondernemen. Leg dit mailadres vast binnen uw eigen organisatie.

Binnenkort kunt u ook rechtstreeks bellen met alle medewerkers van Safe Beveiliging. Meer daarover hieronder. 

VVE oplossing voor sleutelbeheer

Praktische oplossing voor sleutelbeheer VVE

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder (of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvragen aangevraagd worden. Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen. De eerste contracten worden dan ook binnenkort getekend.

Safe telefonische bereikbaarheid

Bellen zonder doorverbinden

Binnenkort is Safe Beveiliging telefonisch bereikbaar via een nieuw (088)-nummer. Dat heeft als belangrijk voordeel dat u vanaf dat moment alle medewerkers van Safe direct, zonder tussenkomst van een telefoniste, kunt bereiken. Als u Mike wilt spreken aan de balie, of Ronnie voor een bestelling kan dat straks dus snel en probleemloos. Wat ons betreft weer een nieuwe stap in klantvriendelijkheid. Uiteraard krijgt u nog bericht over de exacte datum en over de directe nummers die u kunt gaan gebruiken.

Salto sloten - Space software

Salto Space-software eenvoudig beschikbaar 

Voortvloeiend uit het B@S-principe heeft Safe gekozen om de nieuwste SALTO Space-software op een eenvoudigere manier beschikbaar te maken voor de klanten die ook zelf nog beheer uit willen voeren op het SALTO-toegangscontrolesysteem.

De meest voorkomende manier voor een veilige verbinding is het opzetten van een VPN-verbinding (Virtual Private Network). Dit vereist echter een flink aantal aanpassingen binnen de infrastructuur van de eindgebruiker. Er dient daarover overeenstemming plaats te vinden met de ICT-provider. Deze eigen, of externe ICT-dienst heeft meestal de volgende ‘bezwaren’:
- Vreemde apparatuur op hun netwerk;
- Bij storing of uitval wordt de ICT’er opgezadeld met dit probleem, wat veelal voor de ICT’er niet op te lossen is;
- Er moet veelvuldig software op één of meerdere werkstations geïnstalleerd worden.
- Updates moeten per werkstation worden uitgevoerd;

Samengevat vraagt een dergelijke oplossing veel van de ICT-dienst en is het veelal gewoonweg niet mogelijk door een scala aan beperkende eisen op de eigen infrastructuur.

Safe haalt deze problemen weg!

Alle online componenten kunnen gekoppeld worden op het eigen netwerk of een dedicated netwerk, speciaal aangelegd voor het toegangscontrolesysteem. Alle verbindingen komen, via onze eigen breedbandverbindingen, binnen op onze eigen applicatieservers. Deze applicatieserver wordt speciaal voor de klant aangemaakt en beheerd.

Vanuit de applicatieserver ‘publiceren' wij de SALTO-toepassing als een unieke webpagina die vanaf elke internetaansluiting, waar ook ter wereld te benaderen is via een Internet Explorer Browser. Om dit veilig te laten verlopen heeft Safe een SSL certificaat (Secure Sockets Layer) op deze website. Dit zorgt voor een versleutelde privé-weg over het internet. De informatie is versleuteld en is niet te onderscheppen door derden.

De eindgebruiker kan dus thuis, onderweg, op locatie, of waar dan ook bij zijn sleutelbeheer. Gewoon via internet. Er hoeft immers geen software geïnstalleerd te worden.

Ideaal voor vastgoedbeheerders, makelaars, facilitaire diensten etc.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid