Op veel scholen installeert Safe momenteel elektronische sloten. Dat vergemakkelijkt het sleutelbeheer en blijkt vaak goedkoper.
Een school is een dynamische omgeving. Toch wilt u graag grip houden op de toegangsverlening. Dat blijkt complex te zijn.
Safe werkt voor een flink aantal scholen en adviseert hen op gebied van toegangsbeveiliging en sluitsystemen. Lees HIER meer over de adviezen voor de beveiliging van deuren op scholen.
Safe is een erkend leerbedrijf. Het gelooft sterk in het zelf opleiden van vakmensen.
Safe Beveiliging gelooft in het zelf opleiden van mensen. Daarom is het ook erkend leerbedrijf. Op dit moment is er weer een functie vacant voor een leerling in de Beroeps Begeleidende Leerweg. Safe biedt deze lerende medewerkers niet alleen een leerzame omgeving, maar ook een salaris en de kans op een vast contract aan het einde van de opleiding. Bekijk de vacature.
Klik HIER om de vacature te zien op stagemarkt.nl
Woningcoöperaties geven voor hun algemene ruimten zoveel sleutels uit dat elektronisch vaak praktischer en goedkoper is.
Hoe vreemd het ook mag klinken: de schijnbaar kostbare elektronische sloten, kunnen voor woningcoöperaties tot een besparing leiden. Daarnaast blijkt het beheer van de ruimtes buiten de woning zelf, aanzienlijk beter te organiseren te zijn. Jacqueline Beer, directeur van Safe, vertelt er over in de video.
Safe heeft oog voor haar klanten, maar zeker ook voor de wereld om haar heen.
Je kon altijd al 'kennis tanken' bij Safe Beveiliging. Nu ook stroom. Omdat Safe graag bijdraagt aan een groenere wereld en visie heeft op de toekomst, hebben we één van onze parkeerplaatsen voor het pand groen gemaakt. Hier kunnen bezoekers groene stroom tanken tijdens hun bezoek.
Al sinds jaar en dag gebruikt Safe voor een aanzienlijk deel (30%) van haar stroomvoorziening zonne-energie die het zelf opwekt. Maar er is meer: bij de verbouwing in oktober 2017 zijn de airco’s weggehaald. In plaats daarvan is een Warmte-Terug-Win-installatie geplaatst. Safe kan nu verwarmen en koelen met een warmtepomp.
Voor het deel van de energie dat Safe niet zelf opwekt maakt het sinds 2017 gebruik van De Groene Stroomfabriek die 100% Nederlandse duurzame energie opwekt met wind, een beetje zon en met biomassa (die bestaat uit lokaal snoeihout).