Nemef Radaris; elektronische sluitsystemen

Hoor wat Radaris Evolution voor uw organisatie  kan betekenen.  

Bel met onze operationeel manager

expert toegangsbeveiliging-4139

Martin Kwak

Operationeel Manager

06 41 31 69 90 óf 088 40 88 862

Mail Martin

Radaris Evolution

Radaris Evolution is een concept voor toegangscontrole met als kern een deurbeslag dat het mogelijk maakt deuren elektronisch te openen en sluiten. Dat zorgt voor meer comfort en een betere toegangsbeheer. Radaris Evolution biedt gemak bij iedere binnen- of buitendeur die afgesloten moet worden.

Deuren ontsluiten zich met een druk op de knop, het voorhouden van een pasje of een smartphone en meerdere deuren zijn met één elektronische toegangsdrager te bedienen. Gaat een sleutel verloren, dan wordt die simpelweg verwijderd uit de software en hoeft er geen cilinder vervangen te worden.

Een draadloos systeem

Met Radaris Evolution is heel veel meer mogelijk. Het kan als een totaal toegangscontrole-systeem toegepast worden binnen grotere complexen. Safe Beveiliging past het onder meer toe in scholen, kantoren, verzorgingshuizen en -appartementen. Daarbij wordt Radaris Evolution soms onderdeel zijn van een volledig draadloos online systeem waarbij alle handelingen voor configuratie en beheer geheel draadloos via Access Points wordt uitgevoerd. Daarbij is status-informatie direct beschikbaar en kunnen deuren zo nodig vanaf het beeldscherm worden geopend. Safe Beveiliging kan u uiteraard tot in detail adviseren bij de keuzes die u daarvoor moet maken.

Het Radaris Evolution-beslag laat zich combineren de uiterst betrouwbare enkel- en meerpunts sloten van Nemef. Daarmee biedt het systeem SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nemef Radaris tag
Nemef Radaris sluitsysteem

Radaris Evolution wordt veel toegepast binnen scholen en zorginstellingen. Vraag Safe Beveiliging waarom.

Safe wordt door klanten beoordeeld met een:
Google Rating
Geef uw mening >

Het zeer veilige slot van Radaris

Hoewel comfort en toegangsbeheer de sleutelwoorden zijn voor Radaris Evolution is er vanzelfsprekend ook veel oog voor veiligheid; de kerntaak voor ieder slot. Het Radaris Evolution-beslag laat zich combineren de uiterst betrouwbare enkel- en meerpunts sloten van Nemef. Daarmee biedt het systeem SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Daarbij is het ook mogelijk de EasyExit-functie toe te voegen, waardoor men altijd wél heel gemakkelijk naar buiten kan en is een paniekfunctie beschikbaar zodat er altijd een vluchtweg naar buiten is. Radaris Evolution is een zekere en een veilige keuze in toegangsbeheer.

Schaalbaar tot duizenden deuren

Radaris Evolution kan een oplossing zijn voor één enkele deur, waarbij het deurbeslag stand alone functioneert en met een kaart geprogrammeerd wordt. Maar u kunt haast onbeperkt upgraden en online/offline wandlezers toevoegen en draadloze accespoint en zelfs een beheer- en managementapplicatie die het mogelijk maakt duizenden deuren op afstand te programmeren en controleren. Als de wijkverpleegster nu ook op nummer 12 naar binnen moet kunnen, of de nieuwe docent de lerarenfietsenstalling in moet mogen, regelt u dat vanachter het computerscherm. Toegangsdragers worden probleemloos verwijderd en toegevoegd en toegangsrechten snel gewijzigd.

Meer over de Radaris sluitsystemen

Binnen de Radaris Evolution is bijna 100 ervaring in sloten samengebracht met eigentijdse elektronica en versleutelde wireless- en IP-communicatie.

Safe werkt al lang met Radaris en biedt ook tal van services aan, nadat Radaris eenmaal geïnstalleerd is. Safe kan uw medewerkers opleiden in het beheer ervan, kan alle beheerstaken van u overnemen en biedt daarnaast uiteraard ook service waar het gaat om onderhoud en storingen. Dat gebeurt 24/7. Door het solide Radaris te combineren met de betrouwbaarheid van Safe, ontstaat een combinatie die extreem veel zekerheid biedt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Radaris? Dat kan. We zijn bereikbaar per telefoon, email en contactformulier, maar we drinken net zo graag een kopje koffie met u. 

Safe levert en onderhoudt uw Radaris sluitsystemen

Nemef Radaris kan stand alone worden toegepast, maar ook offline of online. Hoe u Radaris Evolution ook toepast, u haalt een schaalbare oplossing in huis die bovendien vanuit stand alone steeds verder geüpgraded kan wordend

Radaris sloten

Stand alone / Offline / Online

Stand-alone
Radaris Evolution kan volledig stand-alone worden gebruikt. Dat is met name binnen de woningbouw een veel gebruikte optie.

In dit geval programmeert u het beslag met een programmeerkaart. Zo leert u het beslag bijvoorbeeld welke nieuwe toegangskaarten, keyfobs en afstandsbedieningen toegang mogen geven.

U hebt dus geen beheersoftware nodig.

U kunt de stand-alone versie eenvoudig en zonder desinvestering in een nieuw beslag upgraden naar offline of online.

Offline
Bij de offline versie programmeert u het Radaris Evolution beslag met een programmeerunit. Die krijgt alle details vanuit een programma op uw PC.

De programmeerunit draagt de informatie draadloos aan het beslag over.

Met een TiSM Security Management-applicatie op de PC kunt u de programmeerunit van alle toegangsinformatie voorzien.

U kunt de offline versie combineren met de online versie.

U kunt de offline versie eenvoudig en zonder desinvestering in een nieuw beslag upgraden naar online. 

(Wireless) Online
Het Radaris Evolution online systeem maakt van uw Radaris Evolution een volwaardig online toegangsbeheersysteem.

De online versie communiceert draadloos met het beslag via Radaris Evolution Access Points. Toegangsbeheer op afstand dus.

Het beheer van de totale oplossing wordt uitgevoerd via een Security Management applicatie op een PC.

De toegangsverlening blijft ook bij stroomuitval of verbroken verbinding volledig gewaarborgd, doordat de toegangsrechten ook in de database van het beslag staan.

Alle verbindingen zijn 100% veilig doordat gebruik gemaakt wordt van AES-versleuteling.

Alle database-mutaties, maar ook event logging en statusinformatie worden vrijwel realtime uitgevoerd.

Hoe u Radaris Evolution ook toepast, u haalt een schaalbare oplossing in huis die bovendien vanuit stand alone steeds verder geüpgraded kan worden naar een volledig online wireless systeem voor toegangsverlening. Een betrouwbare oplossing voor veiligheid én toegankelijkheid.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).