Evva sluitsystemen: MCS, 3KS, ICS, EPS, FPS, 4KS sluit systemen

Nemef Radaris; elektronische toegangsverlening

Radaris Evolution is een concept voor toegangscontrole met als kern een deurbeslag dat het mogelijk maakt deuren elektronisch te openen en sluiten. Dat zorgt voor meer comfort en een betere toegangsbeheer. Radaris Evolution biedt gemak bij iedere binnen- of buitendeur die afgesloten moet worden. Deuren ontsluiten zich met een druk op de knop, het voorhouden van een pasje of een smartphone en meerdere deuren zijn met één elektronische toegangsdrager te bedienen. Gaat een sleutel verloren, dan wordt die simpelweg verwijderd uit de software en hoeft er geen cilinder vervangen te worden. 

Radaris: een draadloos systeem

Met Radaris Evolution is heel veel meer mogelijk. Het kan als een totaal toegangscontrole-systeem toegepast worden binnen grotere complexen. Safe Beveiliging past het onder meer toe in scholen, kantoren, verzorgingshuizen en -appartementen. Daarbij wordt Radaris Evolution soms onderdeel zijn van een volledig draadloos online systeem waarbij alle handelingen voor configuratie en beheer geheel draadloos via Access Points wordt uitgevoerd. Daarbij is status-informatie direct beschikbaar en kunnen deuren zo nodig vanaf het beeldscherm worden geopend. Safe Beveiliging kan u uiteraard tot in detail adviseren bij de keuzes die u daarvoor moet maken.

Het zeer veilige slot van Radaris

Hoewel comfort en toegangsbeheer de sleutelwoorden zijn voor Radaris Evolution is er vanzelfsprekend ook veel oog voor veiligheid; de kerntaak voor ieder slot. Het Radaris Evolution-beslag laat zich combineren de uiterst betrouwbare enkel- en meerpunts sloten van Nemef. Daarmee biedt het systeem SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarbij is het ook mogelijk de EasyExit-functie toe te voegen, waardoor men altijd wél heel gemakkelijk naar buiten kan en is een paniekfunctie beschikbaar zodat er altijd een vluchtweg naar buiten is. Radaris Evolution is een zekere en een veilige keuze in toegangsbeheer.

Evva sloten: mechanische en elektronische totaal oplossingen


Schaalbaar tot duizenden deuren

Radaris Evolution kan een oplossing zijn voor één enkele deur, waarbij het deurbeslag stand alone functioneert en met een kaart geprogrammeerd wordt. Maar u kunt haast onbeperkt upgraden en online/offline wandlezers toevoegen en draadloze accespoint en zelfs een beheer- en managementapplicatie die het mogelijk maakt duizenden deuren op afstand te programmeren en controleren. Als de wijkverpleegster nu ook op nummer 12 naar binnen moet kunnen, of de nieuwe docent de lerarenfietsenstalling in moet mogen, regelt u dat vanachter het computerscherm. Toegangsdragers worden probleemloos verwijderd en toegevoegd en toegangsrechten snel gewijzigd. 

Meer weten over de Radaris sluitsystemen?

Binnen de Radaris Evolution is bijna 100 ervaring in sloten samengebracht met eigentijdse elektronica en versleutelde wireless- en IP-communicatie. Safe werkt al lang met Radaris en biedt ook tal van services aan, nadat Radaris eenmaal geïnstalleerd is. Safe kan uw medewerkers opleiden in het beheer ervan, kan alle beheerstaken van u overnemen en biedt daarnaast uiteraard ook service waar het gaat om onderhoud en storingen. Kan gebeurt 24/7. Door het solide Radaris te combineren met de betrouwbaarheid van Safe, ontstaat een combinatie die extreem veel zekerheid biedt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Radaris? Dat kan. We zijn bereikbaar per telefoon, email en contactformulier, maar we drinken net zo graag een kopje koffie met u. Dat mag bij ons op kantoor in Barendrecht, maar we komen ook graag langs als dat beter uitkomt.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid